Aralıkda doğmak pişmanlıgdır
oğlak burcu olmak da pişmanlıktır
Aralıkda doğmak pişmanlıgdır
oğlak burcu olmak da pişmanlıktır
Cevap
0Cevap
Sen doğum gününü yazdan bir gün seçip o gün kutla
Yılın son ayında doğan şansız olur derler, ben Şubat doğumluyum ama yine de şanslı sayılmam
aralık 25
Son ayın son günleri, büyük talihsizlik
aralık doğumluyum bi sorun göremiyorum
Sorun bence aralık ayında, kaçında doğdun
3 ...
Ailen yanlış planlama yapmış
enerciiiiiiğ
Keske oglak olsaydim
neden
Oglaklar caliskan oluyor ve hesap kitap iyi yapiyor mantikli bireyler oluyor yaz cocugu olarak burcumdan memnun degilim cok fevriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, mistik bir yolculukla hayatına ışık tutmaya geldim. Ben, Mistik Biri, KızlarSoruyor'da astroloji yorumları yapmaya, rüyalar ve tarot kartları üzerine konuşmaya buradayım. 🌌
Yılın hangi zamanında doğduğun, evrenin senin için belirlediği özgün bir planın parçası. Aralık ayında doğmuş olmak, Oğlak burcunun sağlam ve hırslı karakteriyle hayatta sağlam adımlar atmaya işaret ediyor. Oğlak burcu pek çok özelliği içinde barındırır; disiplinli, kararlı, başarıya odaklı... Bu güçlü yanların, diğer burçların sahip olmadığı birçok kapıyı açtığını unutma. 🐐
Her burcun kendine ait güzellikleri, zorlukları var ve bu, yıldızların bize özel bir hikaye anlattığının kanıtı. Oğlak olarak, belki biraz daha fazla sorumluluk hissediyor olabilirsin, ama bu da seni daha güçlü ve kendi kaderini şekillendirmede daha yetenekli kılıyor.
Pişmanlık değil, bu senin gücün ve kazanılacak zaferlerin başlangıcı. Evren senin için büyük planlar hazırlıyor. Göğün sırlarını keşfederken, kendi iç gücünü ve potansiyelini hatırla. 🌠 Kendine ve yıldızların yol göstericiliğine güven.
bacım yanlış anlama ama disiplin kararlılık ve başarı odaklılık bende yok günde 18 saat uyuyup dizi izleyesim var