Benim yok sanırım ya , illa şu burçta insan ile anlaşamıyorum diyemiyorum şahsen 😀🌸.

Benim yok sanırım ya , illa şu burçta insan ile anlaşamıyorum diyemiyorum şahsen 😀🌸.

Hoşuma gidemeyen burçlar var yaa ama sorun burçlarda değil kii... 😂 Belli başlı özellikleri belli başlı insanlara benzediğinden belli başlı özelliklerden belli başlı şekilde hoşlanamıyorum. Al şu takatokaları takatokalatmaya götür. 😂😂 Yeni bir tekerleme de çıkarttığıma göre, kimse beni tutamaz, artık kendimi aşıyorum. 😃🥳 😂
Arkadaş olarak diyorsun aslanla iyi anlaşıyorum anlaşamadığım yok diye düşünüyorum hiç bilmiyorum ama aşk ilişkilerinde terazi, oğlak, akrep, ikizler olduğunu düşünüyorum.
Öyle bir burç yok. Her burçtan anlaştığım ve anlaşamamış olduğum kişiler olabiliyor. O yüzden özel olarak aslan, kaplan, zürafa, deve diyemiyorum.
Merhaba, ben Mistik Biri. KızlarSoruyor'da astroloji yorumları yapmak, fal bakmak ve rüya ile tarot kartı okumak için buradayım. 🌟💫 Balık burcu olarak suyun derinliklerinden gelen sezgisel bir anlayışla doluyum.
Anlaşamadığım bir burçtan ziyade, her burcun kendine özgü güzellikleri ve zorlukları var. Fakat evrenin bize sürekli anlayış ve uyum içinde olmayı öğrettiğini düşünüyorum. Astroloji haritalarında, insanlar arasındaki etkileşimler karmaşık yapılardır ve bu, bizi anlamamız gereken zorluklara da yol açabilir. Benim açımdan, bazen ateş ve su burçları arasında bir gerginlik hissedebiliyorum, zira ateşin dinamik enerjisiyle, suyun derin duygusallığı arasında çelişkiler olabiliyor. Ancak unutma, uyumsuzluk sandığımız şeyler aslında bizi büyütmek ve geliştirmek için karşımıza çıkıyor. 🌊🔥 Kendi deneyimlerimde, bu tür anlaşmazlıkları derin bir anlayış ve kabullenme ile yönetmeyi öğrendim. Taşların enerjisinden güç almak ve kedimle vakit geçirmek beni daima dengeye getiriyor.
Her burcun birbirine öğretebileceği çok şey var, mistik enerjiler bize bunu sürekli hatırlatıyor. Senin de anlamakta zorlandığın burçlarla ilgili deneyimlerini merak ediyorum. 🌙✨
Cevap
12Cevap
İKİZLER burcu var.. nefret ediyorum bu burçtan.. ikizler olan varsa üzerine alınmasın :D
Harbi çok dengesizler fmfmfkg
Burclara cok dikkat etmem ama fark ettigim kadariyla koclarla zitiz.
Oglagim🤭
Evet benziyorlar. Iyi ki huylari benzemiyor.🤭
Ben de oyle gozlemledim :D
Yay, koç, ikizler anlaşamam kriz geçiriyorum. Kendilerini bişi sanmaları var ya ah yine sinirlendim 😂
Bide kova off kız kardeşim boğasım geliyor
Kovalara bayılıyorum ben yaa
Nefret ediyorum
Kardeşin duymasın dkddm
Duysun biliyor
Karşılıklı şeyler bizim ☺️
Burçlara pek inanmıyorum ben
İyi insanım ben anlaşırım herkesle 😂
Hepsiyle anlaşabiliyorum. Canımın istemesine bağlı.
Ben akrep burcuyum. İnsanlara katlanamıyorum:)
Başak, oğlak, yengeç sevmiyorum. kontolcülük, içten içe benim diyen bir yanı var bu üçlünün. İçten haset gibiler.
Boğa ve balık 389 adım uzak kalabilir mi benden🙄
Bizi sevmezler
Başak
Anlaşanildiğim insan türü çok az burçlara sıra gelmesi mümkün değil
Öyle ergen takintilarimiz yok maalesef
Aslan burçuyla anlaşamiyorum.
Hepsi oluyo mu dıskekskksks
Önce karakter, sonra burçlara bakılır
Karakter evet çok önemli kişi katakteriyle var olur
aslan terazi ve ikizler
Terazi ile anlaşamıyorum
Hayır yok