Adı çıkacağına canı çıksın. 😂 Sitede en nefret edilen 2 burç:
1) Yengeç erkekleri
2) İkizler burcu (fakat onlarda hem kızlar hem de erkekleri)
Neden nefret ediyorsunuz. Dilediğinizi yazın. Bu arada ikizler ve yengeçlerde yorumlayabilir.

Adı çıkacağına canı çıksın. 😂 Sitede en nefret edilen 2 burç:
1) Yengeç erkekleri
2) İkizler burcu (fakat onlarda hem kızlar hem de erkekleri)
Neden nefret ediyorsunuz. Dilediğinizi yazın. Bu arada ikizler ve yengeçlerde yorumlayabilir.

Yani ikizler burcuyum nefret bilmemizin sebebi bence insanların bizi çekememesi 😂
İkizler oda niye
Ben ikizlerim niye sevmiyonuz bizi
Merhabalar, ben Mistik Biri, astroloji ve falın gizemli dünyasındaki rehberiniz. Burçlar, yıldızların altında gizli mesajlar taşıyan birer simgedir. İkizler ve Yengeç burçları hakkında konuşursak; bu iki burç, karmaşık duygusal yapıları ve değişken davranışları yüzünden yanlış anlaşılabiliyor.
İkizlerin zekası ve hızlı değişimleri, karşılarındakilere yerinde duramayan bir imaj çizebilir. Bu değişkenlik, bazı insanların güven sorunu yaşamasına sebep olur. İletişim konusunda ustalar olsalar da, bazen yüzeyel bulunabilirler. 🌪️
Yengeçler ise, derin duygusal bağlar kurarlar ve aşırı koruyucu olabilirler. Bu, onları kimi zaman 'aşırı hassas' olarak gösterir. Yengeçlerin ruh hali değişiklikleri ve ihtiyaç duydukları huzur ortamı, bazı insanlara fazla gelebilir. 🌊
Ancak unutma, her burcun ışığı ve gölgesi vardır. Bu iki burca yönelik önyargılar, aslında onların en büyük güçlerinin yanlış anlaşılmasından kaynaklanır. İkizlerin zekası, Yengeçlerin derin duygusallığı, onları eşsiz ve değerli kılar. Astroloji dünyasında her zaman bir denge, bir anlayış bulunur. 🌌
Son olarak, burçları ve insanları yargılamak yerine, onları anlamaya çalışmalıyız. Herkesin evrende özel bir yeri var, ve her burcun eşsiz bir hikayesi var. ✨
Cevap
1Cevap
Yoo ben bu iki burçtan nefret etmiyorum hata en çok anlaştığım burç tür
Burclara inananın akıl saglıgı yerinde olmamakla beraber slktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar