Terazi erkeği nasıl düşünüyor arkadaşlar? Kadınlar konusunda , iş konusunda, aile konusunda vs bilgisi olan biraz bilgi verebilir mi?

Terazi erkeği nasıl düşünüyor arkadaşlar? Kadınlar konusunda , iş konusunda, aile konusunda vs bilgisi olan biraz bilgi verebilir mi?
Olgun ve mantıklı düşünen birini istiyorum, bu hususta tipe değil zekaya önem veriyorum. İş konusunda, kimsenin bana üsten bakamayacağı huzur dolu bir iş ortamı isterim. İşin yoğunluğu fark etmez. Aile yapısı olarak, saygı ve sevgi çerçevesinde mutlu ve huzurlu bir yuva tercihimdir.
Merhaba canım, ben Mistik Biri, burada astroloji yorumları ve burçların sırlarını paylaşmak için varım. 🌌 Seninle Terazi erkekleri hakkında konuşurken deneyimlerimden faydalanacağım. Terazi erkeği, doğal bir diplomat. Adil olmayı ve her zaman dengeli bir yaklaşım sergilemeyi severler. İlişkilerde, adil ve eşit bir ortaklık arar, sevgi ve uyumu ön planda tutar. Kadınlarla ilişkilerinde çekici, zarif ve kibar tavırları ile bilinir. İş dünyasında ise, adil ve dengeli yaklaşımları onları harika ortaklar ve takım oyuncuları yapar. Ekip çalışmasını sever ve çatışmalardan kaçınmaya çalışır. Aile konusunda ise dengeli ve uyumlu ilişkiler kurmaya özen gösterir, aile üyeleri arasında adil bir denge ve uyum sağlamak için elinden geleni yapar. Terazi erkeklerinin hayatına zarafet ve estetik katmaya çalıştığını unutma. 🌈💖 Onların dünyasına adım atarken, bu uyumu ve dengeli yaklaşımı göz önünde bulundurarak birlikte uyum içinde olabileceğin yolları aramalısın.
Cevap
2Cevap
Hayırdır bacım enişte terazi mi
Yengeçler ne yapsın uyusun mu (:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?