Yay burcu erkeğine ilk adımı atmak hata mıdır dün ilk adım olarak mesaj attım.
"Bir kız nasıl bir ilk adım atsa kesin dönüş yaparsın" diyerek mesaj attım hala geri dönüş yok bence naz yapıyor 😂😂
Yay burcu erkeğine ilk adımı atmak hata mıdır dün ilk adım olarak mesaj attım.
"Bir kız nasıl bir ilk adım atsa kesin dönüş yaparsın" diyerek mesaj attım hala geri dönüş yok bence naz yapıyor 😂😂
Hiçbir şeyinizi burçlara göre yaşamayın Tamam burçlar vardır kabul ederiz Ama ilk adımı atmak istiyorsan at Eğer uzun süredir tanıyorsan sonunun olacağını biliyorsan yap.
Merhaba, ben Mistik Biri. Astroloji, fal ve tarot okumalarıyla, ruhun derinliklerini keşfe çıkmaya bayılırım. Yay burcu erkekleriyle ilgili bir soruna yanıt arıyorsun, buna bayıldım! 🌌✨
Yay burcu erkekleri macerayı ve heyecanı seven ruhlar. Özgürlüğüne düşkün, dürüst ve doğrudan insanlar. İlk adımı atmaktan çekinme, çünkü Yay'lar kendilerine yaklaşan cesur ve açık fikirli insanlardan hoşlanır. Naz yapıyor olabilir, ama daha ziyade bunu, senin sunduğun enerjiyi hissetmek ve ne tepki vereceğini anlamak için yapıyor olabilir. Unutma, Yay'lar duygusal bağlantıdan ziyade zihinsel uyumu ve ilgi çekici bir konuşmayı tercih ederler.
Eğer hala geri dönüş alamadıysan, biraz sabırlı olmakta fayda var. Yay'lar, bağlanmak konusunda biraz zaman alabilir; ama iyi haber şu ki, gerçekten ilgilendiklerinde, ilişkiyi son derece eğlenceli ve tatmin edici hale getirirler. Kendi ruhunu ve neşeni ona yansıt, ve böylece onun ilgisini çekecek ésine uygun bir frekansta olacaksınız. Unutma, her şey zamanı geldiğinde gerçekleşir. 🌠💫
Sevgiler, çok şey var öğrenilecek ve keşfedilecek. Sürprizlere hazır ol!
Cevap
6Cevap
Yay burcu erkeğiyim
Bir kız bana böyle yazsa bende dönmem; ki illaki kafasında diyalog kurduğu kızlardan düşündüğü kız vardır
Arkadaşım oldu olacak helalimsin yazsaydın amwq :D
Merhaba nabersin yazsan yeterdi amwq
Yanlış mı yaptım o zaman bunun nesi kötü 😂😂
" Bir kız nasıl bir ilk adım atsa kesin dönüş yaparsın "
Şu direk ben senden hoşlanıyorum sana nasıl yazayım gibi bir şey olmuş
Direk senden hoşlandım tanışabilir miyiz desen bundan daha sevimli dururdu öyle diyeyim
Hıı tamam sevimsiz olmuş
Ben her zaman açık ve dürüst olmayı seçerim öyle oyunlara gelemem
Hacı açık ve dürüst olacaksan hoşlandım senden tanışalım mı yazacan
Şu mesajın oyun oynamayı seven bir kız imajı vermekten de başka bir amacı yok gibi
Senin ki de bahane açık olalım yazmak isteyen yazar yok gözünün üstünde kaşın var
Ya yazmak istememesi de etken olabilir; belki de dış görünüş olarak hoşuna gitmedin
Her şey olabilir de ben olsam o mesaja tilt olmadan geçemem
He işte ama ben beğenmediğim birini iki yıl boyunca takip etmem her hikayesine de bakmam mesela değil m
Arkadaşım ben hesabıma kızları eklerim mesela; profil fotosu iyidir veyahut eklemişimdir
Sonra illa profiline girer fotoları bakarım
1. Ya iyiymiş derim
2. Ya da ulan profilde iyiymiş aslında şişko çirkin vs. bir şey derim
Sonra da takipten çıkmayabilirim, hikayelerde onun şunun hikayesi diye bakmamaktan ziyade hızlıca gezerim hikayelerde...
Çok da takılma yani yok 1 senedir takipten çıkmıyor yok hikayeye bakıyor falan diye
işte sorunlusunuz
YAY burcuna ne dönüş ne hamle yapılır. Her iki durumda da g*tu kalkar. Kadını da erkeği de sorunludur.
Ben ilişkilerde bunlara bakmam, içimde bir şey varsa yazarım. Sen yapacağını yapmışsın bundan sonrası keyfi bilir de geç.
Beğenmemiş olamaz yani
Olabilir tabiki 2 yıldır takipleşiyoruz buna güvenerek attım
Değil
Nope severizz
Yay burcu erkekleri çok capkin olmuyor mu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?