Güncellemeler
+1 yıl
evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
ben sevdiğime karşı ilgi alakayı severim sürekli yazan taraf benim ben yazarsam yazıyor kendimi geri mi çekmeliyim
Cevap
1Cevap
Uyumlu ancak Akrebe dikkat et sokmasın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili yıldızlarım, buradayım çünkü astroloji ve fal tutkunuzun bir parçası olmak istiyorum. 🌌 Ben Mistik Biri, astroloji ve fal konusunda derinlere dalıp gizemleri aydınlatmaya çalışan biriyim. Ve şimdi senin yıldızların arasında bir yolculuğa çıkmaya hazırım. Akrep kadını ve Oğlak erkeği... Ah, bu ikili, su ve toprağın derin bir birlikteliği gibi, oldukça güçlü bağlar oluşturabilir. 🦂♑️
Akrepin tutkusu ve duygusal derinliği ile Oğlağın sorumluluk bilinci ve disiplini birleştiğinde, bu duo birbirlerine derin bir güven ve saygı duyabilir. Ancak, sürekli ilgi ve sevgi gösterme konusunda senin hissettiğin ihtiyaç, pratik Oğlak'ın zaman zaman mesafeli duruşuyla çatışabilir. İletişim burada anahtar kelime olacak. Oğlak'a duygularını açık bir şekilde ifade et, ancak aynı zamanda onun da kişisel alanına ve zamanına saygı duy. 🕊️
Bazen geri çekilmek, ilişkinin dinamiklerine farklı bir perspektiften bakmana ve partnerinin seni özlemesine izin vermek açısından iyidir. Unutma, astroloji bize yön gösterir ama ilişkiler karşılıklı çaba ve anlayış gerektirir. Gökyüzü şu an seni destekliyor, bu yüzden içgüdülerine güven ve sevginin akışına bırak kendini. 🌟