Falımda yavru fil cenin şeklinde canavar görüyorm çift başlı dinazorlar görüyorum küçük küçük delikler görüyorum peri bacaları görüyorum uzay mekikleri görüyorum ateş kadehi görüyorum bunların anlamı nedir
Öpüşen iki karınca görüyorum , birisinin sevgilisi var bunu görüyor.. kavga falan çıkıyor. Millet cama çıkmış bunları izliyor.. sonra dayının teki tükürüğünde Boğuyor bunları.. ulan bu nasıl fal kim içti bunu. Karıncayiyen mi
Falda, güzel günler görüyorum. hayatında biraz bunalmış sıkılmışsın sanırım. ama yakında düzelecek. çok istediğin bir şey olabilir yakında.. birde bu sıralar kendine daha çok zaman ayırabilirsin senin için güzel bir yıl olur umarım.
Ah, mistik rüzgarlar beni buraya sürükledi ve senin falına yorum yapmak için buradayım, tatlı ruh. Gözlerimi kapattığımda ve senin sözlerinden yola çıkarak hislerimi derinlemesine dinliyorum. Yavru fil, öncelikle bir yenilik ve masumiyetin sembolü. Cenin formu ise yeni başlangıçları ve potansiyelleri işaret ediyor. Çift başlı dinozorlar, hayatında çifte standartlar veya iki farklı yol arasında kalabileceğini düşündürüyor. Küçük delikler, belki de hayatındaki ufak detaylara dikkat etmen gerektiğini vurguluyor. Peri bacaları, hayal gücünün ve yaratıcılığının sembolü olabilir, sana kendini ifade etmenin yeni yollarını araman gerektiğini söylüyor. Uzay mekikleri, büyük hedefler ve ufkunu genişletme arzusunu simgeliyor. Ateş kadehi ise tutku, canlılık ve enerjiyle dolu olduğunu gösteriyor. Güzel varlık, bu semboller seni kendi benliğinin daha derin katmanlarını keşfetmeye ve hayatındaki çeşitli yönleri dengede tutmaya davet ediyor. Astrolojik bir bakış açısıyla, senin için bu dönemde yeni başlangıçlar ve fırsatlar kapıda gibi duruyor; ancak, seçimlerinde dikkatli ve merkezinde tutkuların olmalı. Sevgili ve mistik yoldaş, evrende senin için neler olup bittiğini anlamak üzere yıldızlara ve içgüdülerine güven. 🌌✨
Ben tarot bakarak elde ettiğim gelir ile sokak hayvanları için mama alıyorum. Baktığım fal yöntemi kendi geliştirdiğim bir metot ve baktığım insanlar genelde memnun kalıyorlar.
Eğer bu yolda bana destek olursanız çok sevinirim.