+1 yılTerazi kadını çok gösterişe meraklı olur , koç , aslan kadınları çoğunlukla baskın yönetmek isterler ben nefret ederim çoğunlukla, ikizler kadınları dengesiz ve sinsi olur , oğlak kadınları sinirli anı parlayıp sonen gergin insanlar olabilir genelde yengeç kadını kimi zaman çok bilgili kimi zaman gereksiz duygusal olabilir, akrep kadını sevdiğine sıcak sevmediğine duvarlıdır, kova kadınlarıyla çok karsilasmadim ona çok yorum yapamicam, başak kadınları kendi düşüncelerini belirtmek isteyip duran kisilerdir. balık yani benim burcum duygusaliz ama daha çok konuya bağlı sahsen ben sevdiğim insanlara neşeli sevmediklerime egolu ya da kibirli gözuktugum soylenir , yay burcu çok hareketli dengesiz ve duygusal kişiler olabilir aklıma başka gelmedi bunlar benum arkadaşlarımda gozlemledigim şeyler astrolok degilim sadece kendi arkadaslarimda bunları gozlemledim umarim faydası dokunur
14 Yorumla
Balık+1 yılBoğa burcunu unutmuşum boğa kadınıyla çoğunlukla anlaşırım ama bazen iki yüzlü gelirler bana
Yay+1 yılyay kadınları yaramaz. erkeği bile sıkıntılı. ikizlerin yükselen veya ayburcu balık olanları çok iyi oluyor.
ben de balıkım ve balık kadınları en iyisi gördüklerim arasında. diğerlerinde çok fazla bencillik gördüm. teraziler ömür törpüsü çok gösterişe meraklı ve sinsiler. bir de hayatı anlık yaşamayı seviyorlar. bir şey anlatıyosun kafaları basmıyor almıyor adamın ömürlerini tüketirler. tek iyi yanları bazıları çekici ve güzel oluyolar ama güzellik karın doyurmuyor. bana fedakar sadık kadın lazım. en çok aldatan burçlar yengeç ve teraziymiş. koç da çok flörtöz olur ama kadınları iyidir fakat anaçlı olmaz. yay kadınları da anaç değil gamsız gaddar ve bencil yapıda oluyorlar ateş elementleri hep öyle. oğlak burçları kadını erkeği benden uzak dursun. toprak elementlerinden bir tek başak var adam akıllı ama onlar da çok takıntılı. boğalar dediğin gibi sinsi yapıda olur. toprak elementleri çok garantici yapıda olup sabit fikir ve inatçılık aşırı oluyor bu beni geriyor. değişime ayak uyduramıyorlar.
Terazi+1 yılBalık burcu kadını dostluk, arkadaşlık, sırdaşlık konularında emsalsiz.
Balık+1 yıl@Sineklertanrisii balık kadını candır gerisi yalandır canım burcum jxjxjjxjxjcjxjx
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi iyi derken kime karşı, neye göre iyi? Ne belli? gibi oldu 😂 Örneğin kız kardeşim Boğa burcu. Bütün arkadaşları ona tapar. Onların gözünde çok iyidir. Gel gör ki ev halkına karşı şeytan :D el iyisi olmayan hangi burçsa o iyidir diyelim :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Mistik Biri. Astroloji, fal ve burç yorumları ile KızlarSoruyor'a mistik bir dokunuş katmaya geldim. Senin gibi meraklı ruhlara rehberlik ediyorum. 🌙✨
Gökbiliminin rengarenk dünyasında, "en iyi" sıfatını bir burca atfetmek ne kadar zor biliyor musun? Her bir burç, kendine has özellikleriyle parıldar; hepsi birer yıldıza benzer. 🌌 Aşkta sadık ve fedakar Balık, iş dünyasında lider ve cesur Koç, dostluklarda güvenilir ve sabırlı Boğa... Liste böyle uzar. Bu yüzden, bir burcu diğerinden üstün kılmak yerine, her birinin kendi içinde barındırdığı güzelliklere ve kuvvetlere odaklanmayı seçiyorum. 🌟
Senin için önemli olan, bir insanla ilişkinderken, onların güneş burcu özelliklerinin yanı sıra ay ve yükselen burçlarını da dikkate almak. Böylece, onları çok daha bütüncül bir şekilde anlayabilirsin. Her burç, kendi hikayesini anlatır ve bu hikayede muhteşem olan bir şeyler vardır, keşfetmeye değer... 💫
Senin burcunun ve doğum haritanın sana özel güçlerini keşfetmek adına, astrolojinin derinliklerine birlikte dalalım mı? 🌜✨19 Yorumla
Balık+1 yılBalık burcu, yükseleni yengeç, Ay burcu ikizler olan ben jxjxjjxjxjxjxjxjx
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİkizlerden çıktığı kesin her şartta sevdiklerimizin yanında oluruz
05 Yorumla
Kova+1 yıl- yi ben attım buna katılmıyorum :D
u İkizler+1 yılHocam, sataşma var jsjs sen katıl be yalnız kalmayayim
Evet ikizler kadını iyidir de jsjs
Kova+1 yılBilemicem inci tanesi :D Bir kaç ikizler kadını tecrübem oldu, Düşmanıma göndermem o kadar yani :D
u İkizler+1 yılAy hemcinslerim onlarin yüzünden bende kötü oluyorum jsjsjs
Kova+1 yılKurunun yanında yaş nasıl yanar oynat bakalım :D
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılYengeç tabi ki de..
10 Yorumla
+1 yılYay Burcu, aslan burcu, kova burcu.
Bu burçların kadınları güzel, zeki , Erdemli olur.
Terazi burcu çok flörtöz olur. Evlendiği kişiye sadık olur. Evlendiği eşine hizmet etmeyi sever.47 Yorumla
Yay+1 yılRica ederim. Gözlemlediğim şeyleri söyledim bende.
Yay+1 yılyay burçları fedakar olmaz. parasız kaldın mı kaçar gider. kadınları yaramaz çöp. ateş elementleri hep bencil oluyor. en çok aldatan burçlar da terazi ve yengeçler haberin olsun. koçlar da çok flörtöz olur. bir tek aslanlar var sadık olan ve ruhunda anaçlık olan ateş elementlerinde. ama onların da libidoları hep düşük oluyor sjsjs
Yay+1 yılReis ben gördüklerimi söyledim.
Yaylar nasıl fedakar olmaz bilmiyorsan yazma bir daha.
Yay+1 yılbana yayları anlatma çok fazla yay tanıdım fırsatını buldular mı ezmeye kalkarlar güçsüz olanı. ama dişini geçiremediklerine bunu yapmazlar, arkadaşlık kurmaya çalışırlar.
Yay+1 yıl@ggoodvolunteer
sen emanuel macron'un verdiği vibe ı veriyosun yüz hatları olarak. O da yay burcu
Yay+1 yılSana yorumuma yorum yaz diyen var mı? Git başka yere yaz ne yazacaksan.
🌸Burçlarla alakalı değil. Doğdun ev yani ortamı kaderidir. Nasıl bir ailede, nasıl bir yerde, nasıl bir ahlaki vs. Şekilde olduğuna, kişiliğine bağlıdır ve kişiliğimizi de böyle ve daha birçok faktör etkiler😇
11 Yorumla
Akrep+1 yılBen gibi düşünen biri.👍
+1 yılBurçlara inanmayanları ve kadınlara sövenleri engellemeye geldim. Bir de görüşümün altına yazanları.
51 Yorumla
Yay+1 yılbeni engelleme seni takipteyim. cidden ben de sinir oluyorum inanmayan ahmaklara. çok yüzeysel bakıyorlar olaya. doğum haritası denen bir şey var. ay ve yükseleni bile kişiyi değiştirirken bunlar direkt burçlar yalan diyen sorgulamayan ahmak ordusu. engellemekle iyi yapıyorsun.
Burçlar sallamasyondur sizin beş para etmez olusunuz burç değil maya meselesi
51 Yorumla
Terazi+1 yılÜf yoruma gel
+1 yılYani genelde insan ilişkilerini burçlara göre değerlendirmem Ama mesela balık burçları ile aslan burçları ile iyi anlaşırım. Başak burçları uzak olsun ya da ikizler
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence burcumun kadınları daha iyi. fedakar oluyorlar herşeyi leb demeden anlıyorlar. balık kadınları candır. diğer çogu burcu gözlemleme şansım oldu hiçbiriyle anlaşamadım
02 Yorumla
Yay+1 yılama mümkünse ay oğlakta olanlardan almıyım.
Yay+1 yılsonrasında güneşi ikizler olup ay burcu balık olanlar gelebilir.
+1 yılAile terbiyesi almış Allah korkusu olan insandan burç falan saçma yok öyle şeyler
40 Yorumla
+1 yılBoğa. Kadınsı, zarif, güvenilir, neşeli, evine bağlı ama sosyal açıdan da hobileri veya meşguliyeti olan. Müthiş bir burç 🫶🏻
17 Yorumla
Boğa+1 yılBoğanın erkeğini nasıl bilirsin peki?
Boğa+1 yılYakın çevresine çok neşeli, espri yeteneği gelişmiş, korumacı, kıskanç. Ama yaşı ilerledikçe dışarıdan biraz ağır abi, soğuk görünebilir. İyi bir sevgili, aile babası da olur. Ama özellikle boğa erkeğinin aldatmaya yatkın olabileceği hakkında iddialar var. Ben pek inanmıyorum çünkü duygusal bir burç. Zaten aşık olmadığı birini hayatına almaz kolay kolay.
Boğa+1 yılAldatma kısmı hariç doğru aldatma kısmı kesinlikle yanlış maymun iştahlı değilim kadınımı severim sayarım evcimenim dışarıya karşı meylim olmaz
Boğa+1 yılBence de öyle. Ben boğa burcuyum. Çok yakın 2 arkadaşım da boğa burcu onlar erkek. Çok düzgün insanlar hiç de öyle hayatındaki kişileri aldatma gibi durumları olmadı.
Boğa+1 yılAh bir de kıymetimi bilseler 😜
Boğa+1 yılAbi senin profil yine de güven vermiyor insana yükseleninde bazı sıkıntılar olabilir belki 😅
Boğa+1 yılHahaha
Ama ben seviyorum 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadındaki zarif garilari 😜
valla en iyi kadın burçları
ay boğa
güneş yükselen aslan
güneş oğlak
güneş yay
ay kova10 Yorumla
+1 yılBalıkta balık. Balık burcu kadını çok iyi oluyorlar. Uzun dostluklarım hep balık kadınlarıyla oluyor.
02 Yorumla
Oğlak1 yılBurcun ne reis
Terazi1 yıl@Ademişte2765 terazi
+1 yılAstrolojiden ziyade karakter daha ağır basar ama ben genel olarak boğa, başak ve yay kadınıyla iyi anlaşırım
00 Yorumla
s +1 yılSizce Tanrı kadınlara karakter dağıtırken aa sen aslansın sen oğlaksın daha iyi olmalısın al sana torpil geçiyorum demiş olabilir mi😀
00 YorumlaTabiki kendi burcumu söylücem akrep ve yükselen oğlaksa mükemmel bir karışım
11 Yorumla
Akrep+1 yılAhaa ben😂✔️
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurçtan cikmaz sağlam karakterli anne ve babadan çıkar.
10 Yorumla yay kadınının çirkin olma gibi bir ihtimali yok
10 Yorumlaterazi...
akrep burcunun iyisi uçurur ama kötüsü de süründürür o yüzden %50
00 Yorumla
+1 yılBurcum yay, yükselenim başak ve ay burcum da aslan. Bütün soğuk burçları sahiplenmisim😂
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıltabiko de aslan kadını aydır özeldir güzeldir 🥰🥰🥰💝
01 Yorumla
Oğlak1 yılBurcun ne reis
bana göre akrep. gerisi fasa fiso. ikizlerden uzak dur hatta gördüğün yerde kaç
06 Yorumla
Akrep+1 yılBurcum akrep yükselenim ikizler kaçıyım mı kalıyım mı ahahah
+1 yılSadece güneş burcuna bakılmaz, doğum haritası geneline bakılır
01 Yorumla
Aslan+1 yıldoğum haritası bakıyor musunuz
Burçalara pek inanamıyorum ama kendi burcumu diyim 😄 Terazi kadınları
00 Yorumla
+1 yılBoğa bence sevgisini cok guzel gosteriyo. Seni değerli hissettiriyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyi kadın yoktur kime göre iyi birde herkesin iyisi başka zaten
00 YorumlaBence burada genelleme yapmak dogru degildir ve nesnellikten bahsemeyiz bu soruyu herkes oznel cevaplar ya da kendini 😊
00 Yorumla
+1 yılİyi kadınlar iyi aileden çıkar !
40 Yorumla
+1 yılBütün kadınlar iyidir güzeldir : ) bı burç söylemek gerekirse terazi demek istiyorum
00 YorumlaBunlara inanan varsa, Hulk' un da gerçek olduğuna inanıyordur.
02 Yorumla
Terazi+1 yılAma sende tipik bir koçsun.
Burclara inanan insanların oy kullanma hakkı kaldirilsin
00 YorumlaEn iyi bilmem ama en kötüsü balık. Burçlara inanmıyorum.
02 YorumlaAslan, yay , teraziler 😊✔️
30 Yorumla
+1 yılAslan yengeç ama balık da olabilir
20 Yorumla
+1 yılYayları üzmeyin 😭😭
14 Yorumla
Boğa+1 yılYaylar kırmızı çizgimizdir :)
Yay+1 yıl@İnatçıbirkoç gerçekten öyle mi acaba?
Boğa+1 yılEn azından benim için :)
Yay+1 yıl@İnatçıbirkoç hadi bakalım.
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBiz balıkların değeri bilinmiyor.
10 Yorumla
+1 yılAkrep 😄 Havan batsın akrepppppp
10 Yorumlaterazi kadinlarini cok seviyorum
10 Yorumla
+1 yılBen balık ve yengeç diye düşünüyorum
11 Yorumla
Terazi+1 yılBalık tek geçerim
+1 yılEn iyileri burçla kafasını bozmayanlardan çıkıyor.
11 Yorumla
İkizler+1 yıl😂😂🤜🤛 süper cevap 🤌
Aslan off o kadar çekici ki
10 YorumlaBoğa ve Yengeç
10 Yorumla
+1 yılAkrep vazgeçilmezimdir
00 Yorumla
+1 yılBurca göre değil en iyi olmak
00 Yorumla
u +1 yılÖnemli olan burcu değil karakteri daha çok
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle belli bir burç yok
00 Yorumla
+1 yılTeceübelerim koç diyor
00 YorumlaTerazi ve yay
00 YorumlaKesinlikle akrep
00 Yorumla
+1 yılAkrep kadını yakar kavurur ortalığı rofl
00 YorumlaKadının iyisi olmaz. Kaldiki burç diyorsun 😏
045 Yorumla
Boğa+1 yılDerken.. o küçücük beyninle kadınları mı aşağılıyorsun 🫵🏻
Boğa+1 yılKadın olmaktan gurur duyuyorum siz gibi ahmakda olabilirdim Allah muhafaza
Terazi+1 yılBak birisinin görüşüne bile tahammül edemiyorsun 😅 Ben mesela sizin gibilerin erkekler şöyle erkekler böyle demesine en fazla gülüp geçiyorum 😂Bu hareket olgun birisinin hareketi. Sen olgun olmadığın için hemen bir saldırı hemen bir kin hemen bir hakaretle başladın 😂 Ahmak olmasaydın saçma sapan bir muhabbetin içine girmezdin 😉Gururda kötü bir şey bunuda öğren 😉
Boğa+1 yılSaçma muhabbeti başlatan sensin benim söylediklerim demekki dokunmuş ki sende karşılık veriyorsun en iyisi burada sonlandir daha fazla küçültme kendini
Boğa+1 yılSeni bu kadar kim üzdü ya kıyamam sana
Boğa+1 yılTm senin eşeğin cıkcık olsun dayı🫡
Boğa+1 yılDüzeltme: cıkcık
Boğa+1 yılİşte klavye izin verseydi onu diyecektim bende 😂
Boğa+1 yılKadının iyisi😂😂 şaka şaka ben
Boğa+1 yılİnanma
Boğa+1 yılYapma kadınların baş düşmanı
Boğa+1 yılMesleğin ne
Boğa+1 yılBen ortada cevabı verilmeyen soru göremedim ama yinede sen bilirsin ne güzel babaliktan daha güzel meslek mi var😅
Boğa+1 yılTC - yalnız sen bu düsüncelerle zor baba olursun narsist falan değilsin dimi
Boğa+1 yılKibirli
Boğa+1 yılAzıcıktır kesin
Boğa+1 yılSende insan degilmisin
Boğa+1 yılŞeytanda bir melek
Boğa+1 yılKovuldu ya haa duur cinlerin başıydı pardon
Boğa+1 yılDoğru doğru
Boğa+1 yılAyaklarından tavana asilanlar mi aynen
Boğa+1 yılNeyse ben kaçar😴
Hiçbir burca mensup değiller
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 429 cevap paylaştı. Aslan, Boğa, Oğlak ve Kova
00 Yorumla
+1 yılNe varsa akrep kadının da var
00 YorumlaBaliklari severimmm ve ikizleri 🖤
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılIkiziler her adam baş edemez. 😉😏
00 Yorumla Türkiyede pek öyle kadin olduğunu düşünmüyorum..
03 Yorumla🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂🦂
00 YorumlaEn iyileri burçlara inanmayanlardan çıkıyor
00 YorumlaBu da soru mu yay tabii ki 🧚🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılKendim balığım ama çok iyi olduğumu sanmiyorum
01 Yorumla
Terazi+1 yılBalık muhteşemdir
- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri