AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Koç burcu kadınının libidosu oldukça yüksektir. Cinsel isteğini göstermekten çekinmeyen koç burcu kadını içgüdülerinin farkındadır. Böylemisin bilmem @esrwa
Koç burcu özellikleri taşıyan kadın, burcun doğası gereği erkeksi özelliklere mahkumdur ve bu onun çekicilik düzeyini düşürebilir.
Aklı havayi olur ne istediğini bilmez daldan dala atlar vs vs.
Sen kendin atliyon
Niye koçların gerçek yüzünü anlatınca karşıdakini suçluyorsun? Bunu c@hil insanlar yapar. Umarım sen c@hil değilsindir. Tanıdığım tüm koç kadınları bu şekildeydi yaş olmuş 36 38 halen beyaz atlı prens derdinde daldan dala atlayıp duruyorlardı akılda havai 18 yaşında kız gibiydiler.
Sen yaslisindir veya sıkıcı sındır o yüzden sana öyle geliyordur
Tabi 36 yaşında yaşlıyım hatta dede oldum ruhum 90 o yüzden öyle geliyor. Hadi abazaların olumlu yorumlarıyla size mutluluklar. Lütfen yazıp yorulmayın. Konu kapandı.
kız kardeşim koç burcu her gün ızdırap acı çekiyorum ahdha böyle sinirli inatcı bi burç görmedim
Sinirli espri şaka kaldıramayan bir söze bir lafa bile sinirden deliren istediğini elde edemeyince krizler geçiren bir burç
Espiri Şaka kaldıran olur bı kere
Hiçte kaldıramıyorlar küçük şakalara bile sinirleniyorlar 😅
Hayır kaldırıyorlar
Sen öyle olabilirsin beybi bu zamana kadar çok koç kadınıyla tanıştım böyleler 😅
Çocuk gibi iddialaşmandan inadından belli koç olduğun aman aman 😅
Değiller bebeğim çünkü karşıdaki senin gibi biri böyle espiri konuşmayı bilmeyen biri olursa tabiki sınırlı olurlar sen şaka yapmayi BİLMİYORSUNDUR
Sen inadına kudurmana devam et sinsirella koç kadını ben kaçarrrr boş işlerle uğraşamam senin gibi 💋💋
15 yaşındaki daha çocuksun o küçük beyinle fal sokmaya mi çalışıyorsun sen yaa kıyamam aşko
Benim yaşım zaten belli bebeğimm ama senin sarı pişmaniye saçlarından beynine bilgiler ulaşamıyor olabilir normal 😅😅
Vizyonsuz insanın halı başka görüyoruz
Beyinsiz biri olsaydım yazılım mühendisi olmazdım bebeğim
Aman ne büyük iş alkışlıyorum seni yazılım mühendisliğini bir şey sanan kız ne okursan oku insan kendini geliştiremedikten sonra fayda yok cahilliğini at üzerinden git sen önce 😅
Hemde bu kendini kanıtlama çaban neden hemen savunmaya geçiyorsun gül geç ne takıntılı insanlarsınız 😅
Cahili mi hahaha kaç ülke gezdin bebegim
Cahil olan evden çıkmayan birisin burada en son sen laf yapmalısın
Gezip görmenin cahilliği yok ettiğini mı düşünüyorsun hahahhaha istediğin yere git kafa düşünceler geriyse orada onu ilerleten bir şey olmuyor baby 😅😅
Benim kafa mı geri ahaha
Evet şu an mal ayağına yatıyorum
Koç iyidir
Konuya el atmaya geldim. @Jemina00 söylediklerinde haklı ama sen gerçekleri duymayı asla kabullenemiyorsun ve kaç ülke gezdim şu bu diyerek kendini üstün göstermeye çabalayıp karşıdakini suçlamaya küçük düşürmeye çabalıyorsun. Kusura bakma ama bu c@hillik göstergesi. Negatif şeyler duymak istemiyorsan soru sormayacaksın bu kadar basit. burada abazalar bol şimdi sana yaranmak için över dururlar koç kadınını ama koç kadını tercih edilecek bir kadın değildir. Otu 💩'u kafaya takarlar sinirlenirler espri şaka kaldıramazlar eve gelirsin bana o bunu dedi şu şunu dedi neden bunu dedin diye 2 saat kavga ederler. Yanında sus pus insan arıyorsan zaten hata birisiyle arkadaş ya da sevgili olman demektir ki bu koç kadınında zirvedir. Karşındakini ise tanımadan 15 yaşındasın çocuksun küçücük beynin var beyinsizsin vizyonsuzsun demen kusura bakma ama %💯 c@hiliye içinde olduğunu gösteriyor.
Teşekkür ederim Hakan bey sizin önünüzde saygıyla eğilip alkışlıyorum. Bende size katılıyorum tam olarak koç burcu kadınlar sizin de anlattığınız gibi oluyorlar Allah koçlardan herkesi korusun 😅😅🙏🙏
Amin
Amin aminn
Seni korusun ilk önce hahaha
Birde dediğiniz gibi negatif yorum kaldıramayan bu kadar saplantılı hastalıklı gibi kafasına takan soru sormayacak kaldırabilen soracak 😅
Hahahhaha Hakan bey lafı oturttu size ona cevap bile veremediniz tabi 😅😅
Ancak kudurmanızdan bana bulaşmaya çalışın hala 😅
Ne laf oturutmasi canısı
Yalnızlıktan ancak patlıcanlar paklar seni oyna dur onunla otur kalk üzerine 😅😅
Yazılım mühendisi olan dünyayı elit olarak gezen kahve falı sorusu da sormuş komedi valla 🤣🤣🤣
Hahahhaha bende gördüm bendee falcı arıyor birde vizyonsuz diyen şahısa bak 😅😅
Seviye iyice düştü yerlere ortalık malıymış. @jemina00 artık bunla polemiği kes bence. Çünkü tartışılacak seviyede değil kendileri
Ya böyleleri evde yalnızlıkla başbaşa kişiler lafta bende doktora yaptım derim evde oturup don yıkarken 😅😅
Arkadaşım sen durduk yere satasiyorsun ortada bir şey yok ağır hakaret ediyorsun sonrada işte hemen sinirlenir diyorsun. Ortada bir şey olsa bile böyle konusamazsin
Böyleleri genelde evde kalıyor yaş oluyor 36 38 halen beyaz atlı prens derdine düşüp daldan dala atlıyorlar 40 üstünde ise parklarda gidip milletin çocuğunu oğlum kızım diye ağlayarak sevmeye çabalıyorlar. Durumları maalesef ki acınacak halde. En az 50 koç kadını tanıdıysam yarısı bu şekildeydi.
@jemina00 araya giren abazaları engelle bence
Yeminle öyleler ama asla gururlarından inatlarından ödün verip kabullenmezler o da onların ağlaması olsun be Hakan bey 😅😅
Benden bu kadar konu benim için kapanmıştır. Iyi günler
İyi günler 😇😇
@hakan-salihoglu hakancim haklısın ama biraz ağır olmadı mı 🤣
@jemina00 sarı havali şey senin yanından geçemez sen uğraşma şunla ben arkandayım bebegim 😂
😂😂
@Bamsıbeyrek91 bebeğimsin biliyorum zaten arkamda olduğunu😅💋
Götenn *
Sen iyi bilirsin onları sana yaklaşanlar hep ordan yaklaşıyor zaar 😅
Hahaha hayır tabiki ben bilmiyorum sen işinde basarli bı rsin ite
Lafı açan sensin demekki tecrüben çok ben anlamam öyle işlerden baby sen kullan at olmuşsun tek kullanımlık peçete gibi 😅😅
Koç kadını, tuttuğunu koparır. Kendi ayakları üzerinde dimdik duran bir burçtur. Kimseye eyvallahı olmaz. Tam bir lider karakteridir.
Ayy yani ben
nasıl olduğunu sen söyle
Cok siksken ve seks duskunu olurlar
Belli nasıl bırı oldugun
Koç gibi olur maşallah😀
Maşallah
Aminn amiinn... Hayırlısı olsunn👍🙂
En sevdiğim kadın burcu. Tek kelimeyle MÜKEMMEL.
Aay tabiki aşkım
Gerçekten hem sosyal, empat, hoşgörülü, eğlenceli ve kafa dengiler. En sevdiğim burç. Ben yayım hahaha
Kıskananlar çatlasın valla 🤣
koç gibi
koç gibi
Senin gibi zarif olur
güçlü olur
Düzgün
İnat