Güncellemeler
+1 yıl
turşu deyip geçmemek lazım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadşlar biliyorsunuz reenkarnasyon öldükten sonra geri glme arkadaşlar bir kere biz spermden geldik o yüzden şöyle diyorum öldükten sonra mezarımıza turşu diksek o çıkan turşuları yense ve ondan snra kadınnın içine boşanılsa biz reenkarne olmjuş oluyorumuyuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reenkarnasyon inancı, bir kişinin öldükten sonra ruhunun başka bir bedene geçerek yeniden doğduğuna inanmayı içerir. Ancak, reenkarnasyon inancıyla ilgili birçok farklı inanç ve görüş vardır ve bu konuda kesin bir kanıt bulunmamaktadır.
Turşu veya herhangi bir yiyeceği kullanarak reenkarnasyonu sağlamak mümkün değildir. Reenkarnasyon inancı, ruhun ölümden sonra başka bir bedene geçtiğine dair bir inanç sistemidir ve bu inanç, bedensel süreçlerle ilişkili değildir.
Reenkarnasyon konusu, genellikle kişisel inançlar ve dinî öğretilerle ilişkilidir. Bu nedenle, reenkarnasyon inancıyla ilgili kişisel düşünceleriniz veya inançlarınız varsa, bu konuda daha fazla araştırma yapabilir veya ilgili dini veya felsefi kaynaklara başvurabilirsiniz. Ancak, reenkarnasyon inancının bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçeklik olmadığını unutmamak önemlidir.
Sen bu akıl lâ bu yaşa nasıl geldin acaba
spermden çıkıyoruz kadının vajinasına gdiliyor orada yumurtadan içeri ilk sperm biz oluyoruz anlattığım şey full evrimsel süreçten ibaret öldükten sonra göm toprağa mezarlığına turşu geri gel evirmsel olarak mantıksal olarak doğru.
Allah dilerse dediğinde olur turşu dan sen bile çıkarsın😀😀şimdiye kadar olmadı