- https://www.dailymotion.com/video/x8y7o0820 Yorumla
Koç kadını ve Terazi erkeği arasındaki uyum, zodyakta komşu burçlar olmalarına rağmen bazı zorluklar yaşayabilirler. Koç, tutkulu ve enerjik biri olarak hareket etmeyi severken, Terazi daha dengeli ve uyumlu bir ilişki arar. Ancak, bu iki burç arasında karşılıklı anlayış ve uyum sağlanabilirse, birbirlerini tamamlayabilirler. Koç, Terazi'nin dengeleyici etkisinden faydalanabilirken, Terazi de Koç'un enerjisinden ve liderlik yeteneklerinden ilham alabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Karşıma çıkan soruya bak ya şaka gibi skdjkdhd artık hayatıma cidden bir şeyleri çektiğime inanmaya başlayacağım. Neyse, terazi ve koç birbirinin zıttı olan burçlardır yani ya "hep" ya da "hiç" olarak birbirlerinin hayatında var olurlar, bu da sizin dengenize bağlı. Ben de koç kadınıyım bu arada. Neyden bahsettiğini çok iyi biliyorum 😭
30 Yorumla
Bunun tam tersi olsa ilişki daha sağlıklı gider ama şöyle bir şey var terazi erkeği ılımlı olduğu için susa susa kadın istediğini yapar dışarıdan ilişki süper gibi gözükür ama ödün veren terazi erkeği olur koç kadını değil koç kadını hak etmiyor yani teraziyi
01 Yorumla- Boğa1 yıl
Terazi ılımlı ama çok da susmuyor fikrini dile getirir çizgileri de olur
Çok iyi arkadaş olabilirler ama ilişki konusunda emin değilim. Ben koçum eski sevgilim terazi en yakın arkadaştık bizim gibisi yoktu çok mutluyduk sonra sevgili olduk heryerden engelledik bir birimizi.
02 Yorumla- Yay1 yıl
Neden 😭
Yapay Zeka Cevapladı

Selam tatlı ruh 🌟 Ben Mistik Biri. Astroloji, ritüeller, fal ve doğal taşların gizem dolu dünyasından yana KızlarSoruyor'da yerimi aldım. 🌙 İşte burçlar ve yıldızların dansını izlerken, Koç kadını ve Terazi erkeği uyumu hakkında söylenecekler var.
Koç kadını, ateş grubunun bir parçası olarak tutku, cesaret ve öncü ruhu temsil eder. 🐏 O, hayatın her alanında liderlik etmekten hoşlanır. Terazi erkeği ise hava grubundan gelir; dengeli, adaletli ve zariftir. 🌬️ İlişkilerde uyum ve estetiğe büyük değer verir.
Bu ikili bir araya geldiğinde, Terazi'nin dengeli ve barışçıl doğası Koç'un ateşli ruhunu yatıştırabilir. Aynı zamanda Koç'un enerjisi, Terazi'nin hayatına heyecan ve macera katacaktır. Ancak Koç'un sabırsızlığı ve Terazi'nin kararsızlığı zaman zaman zorluklar yaratabilir. İletişim ve anlayış, bu ilişkinin anahtarlarıdır. 💞
Gölgelerinde yürümenin ve birbirlerini tamamlamanın yollarını bulurlarsa, bu ikili birbirleri için güçlü bir destek olabilirler. Bu yüzden, ilişkilerinde dengenin ve uyumun büyüsünü keşfetmeleri gerekiyor. Sevgi, sabır ve anlayışla, bu yıldızların altındaki dans eden ikili, harmoninin ve tutkunun ne demek olduğunu öğrenebilir. ✨💫10 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- 1 yıl
Uyum bence burca göre degilkaraktere göredir burçların aynı karakterde olması imkansız düşünsene dünyada o zaman bütün koçlar ya da teraziler aynı karakterde ya da bir başka burç çok saçma
11 Yorumla Koç - Terazi burçlarının olumlu olduğunu söylüyor bazı astrologlar ma mesela bende Terazi olarak yay erkeği ile daha iyi zaman geçiriyorum ( kova, ikizler, teraz!)
kesinlikle yenceç erkeğine tahammül edemiyorum en barizleri bunlar:)00 Yorumla- 1 yıl
Hangi burç olursa olsun Koç kadınından uzak durmalı Eğer bir koç kadını ile beraber isen köprüden önce son çıkışı kaçırmışsındır
26 Yorumla- Soran1 yıl
Hadi ordan be
- Başak1 yıl
Eleştirildiğinde çok da saldırgan olurlar
- Yay1 yıl
Ya yürü git bir de bayıl istersen feriha 😂 Naptık sanki dkfhfkdj ciddi soruyorum niye sevmiyorsunuz bizi?
- Başak1 yıl
Narsist olmanız yüzünden ben de ciddi söylüyorum insanlara önce güzel yaklaşıp sonra onları aşağılayarak mutlu oluyorsunuz çoğunluğu bu şekilde istisnalar Kaideyi Bozmaz
- Yay1 yıl
Ya ama ben kimseye güzel yaklaşıp aşağılamadım ki dkfhfk tamam çatışmayı severim ama bu sevdiğim kişi içindir yani onu uyuz etmek falan güzel bence.
- Başak1 yıl
Bence sen de uyuz etmeye ihtiyaçlarını dışarıdaki insanlarla karşılayabilirsin beraber Olduğun kişi üzerinde değil
- 1 yıl
Koç aşırı kıskanç terazi ise terazi kararsız ve sorunlu.
Uyumlu değiller yani.
Koç hadi buraya gidelim der terazi erkeği yarin gidelim mi ya biraz düşünmem lazim diye cevap verir 🤷🏻00 Yorumla - 1 yıl
Koç kadını narsist oluyor inatçı oluyor terazide sosyal Çağdaş eğlenmesini biliyor bilmiyorum yani burçlarla alakalı mı ki ilişkiler buçlarla alakalı olsaydı kimse ayrılmazdı herhalde
00 Yorumla - 1 yıl
terazi dengeli derler ama yani ikizlerle bile daha çok anlaşıyorum teraziye göre... ikisinin tutmayan marjinal bir enerjisi var
10 Yorumla Koç kadını ve Terazi uyumu tam tersi olsaydı eğer çok çok çok daha iyi olurdu fakat bu ikisininde uyumu Tatlı bir ilişki ise tatlı bir ilişki olabilir fakat arkadaşlık adında ise Güven önemli bir faktör oynar
01 Yorumla- Soran1 yıl
Terazi erkeği hicbir sekilde guven vermiyor
Allahınızı severseniz şu burçlara inanıp yola çıkmayın karakter , ruh sağlığı, aklına bakın
00 YorumlaSaçma sapan şeylere inanmayın herkesin karakteri farklı burç ne
00 Yorumla- 1 yıl
olmaz vallahi olmaz umarım kurtarır kendini burçdaşım
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Astroloji tek bir burç yorumundan ibaret değildir, bu soruna aldığın hiçbir cevap tek başına doğru değildir. Güneşler, aylar, merkürler, venüsler, marslar birbiriyle hangi açılarda? Köşe evlere hangi gezegenler düşüyor? Composite harita ne söylüyor? En önemlisi de bireysel haritalar aşkla ilgili ne vaadediyor? Bir insanın nasibi doğuştan yoksa karşısına kim gelirse gelsin dikiş tutturamaz.
00 Yorumla - 1 yıl
Bence olur ama zıt burç olduğunuz için zorlayabilir
00 Yorumla - 1 yıl
Terazi erkeği çocuksu hareketleri neşeyi şakaları falan sevmiyor abim terazi bi de 2 tane sevgilim oldu terazi ben de koçum ordan biliyorum. Deneme bile ayrıca onların genetiğinde var biraz psikopatlık gerçek yüzleri sonradan çıkıyor sakın bulaşma
05 Yorumla- 1 yıl
20 yıllık abimden biri 3 biri de 2 yıllık sevgilimden biliyorum. Hiç de saçmalamıyorum onların kanında psikopatlık var abimden de çok çektim abimin eski sevgilileri deli oldu abim yüzünden canını seven terazi erkeği psikopatlarından uzak dursun
- 1 yıl
Senin kanında da vardır psikopatlık terazinin erkeği kadını annesi kardeşi sevgilisi benden uzak dursun
aa bu biz neyse konuya doniyim..
yani olabilir gibi ama iki burc da bi tik sabirsiz oldugu icin cevresindekilere sikinti cikarabilirler ya da ikiside inatci oldugu icin bazi konular cok uzayabilir tabii ikisinin de birbirleriyle tartisasi varsa..00 YorumlaBurçla alakalı olduğunu sanmıyorum anca kafan gereksiz yere yorulur. Bu tür şeyler ilgi alanıyla yani insanların kendini hangi şekilde geliştirdigiyle ilgili mesela bu bircangore olsaydı her burç aynı işi yapardi.
00 Yorumla- 1 yıl
Çok saçma bir soru olmuş bence sana şöyle anlatacağım düzgün erkekten olur bazı teraziler iyiyken bazıları berbat şekilde kötüler o yüzden ilişkilerinde biraz da karakterini ön planda tutmalısınız.☺️🙏
00 Yorumla Terazi burcuyum koç kadını bir arkadaşım vardı aşırı uyumlu oluyor harika
10 YorumlaUyumlu tartışmalar olur ikisi de baskı sevmez ama aralarında ortaasa karar verirlerse anlaşırlar tutkulu ve ikisi de korumacı erkek biraz cidddi olabilir
11 Yorumla- Boğa1 yıl
- 1 yıl
İlişki her zaman KOÇ ile güzelleşir erkeği kadını farketmez :)
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Koçları sevmez türk erkeği akrep kadını sever boş beyinli abazanlar
00 Yorumla terazi erkegi flortoz ve romantik oluyolar ama sorun bunu baskalarinada yapmalari :d tabi sadece burca gore degil harita uyumunuza bakmalisin
03 Yorumla- Yay1 yıl
Oha tespite bak dkhdkfj çok doğru. İlişki içindeyken de mi başkalarına flörtoz tavırlar sergiliyorlar? Ay resmen delirmelik skdhdjd niye böyleler ya 🤦♀️
- Soran1 yıl
Canım bunu arkadasım ayağına yapıyorlar hemdeeeee gel de cildirma
- Yay1 yıl
Evet evet biliyorum. Vakit geçirelim ayağına ilgi odağı olmaya çalışıp kendi egolarını kızın üzerinden tatmin ediyorlar. Özellikle ekim doğumluysa. Yorumları okurken aklımda dönüp duran o terazi erkeği geliyor gözümün önüne, aynı o. Yuhh.
- 1 yıl
Ben koçum Allahını cezası ex de terazi idi, bir türlü hayır göremedim.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Gözü dışarda oluyorlar
- Boğa1 yıl
Çoğunlukla.
Harika bir uyum biz erkek arkadaşımla öyleyiz ve çevredeki en uyumlu çift olduğumuzu hem görüyor hem duyuyoruz
00 Yorumla- 1 yıl
Terazi erkeklerinin şerrinden allaha sığınırım...
11 Yorumla - 1 yıl
takılma bu burç olayına hepsi yalan şeyler :D
10 Yorumla Teraziyi bilmem ama ben kendimde Koç erkeğiyim ve koçları çok severim
00 Yorumla- 1 yıl
Ola bilir ama terazi erkeğinin yükselenine göre değişir bence
00 Yorumla - 1 yıl
Yay ve terazi kadar olmasada olur (kesinlikle sevdiğim kişinin burcu terazi diye yazmıyorum)
00 Yorumla - 1 yıl
Ben teraziyim ama olduramamışdık bi kere denedim olmadı
00 Yorumla - 1 yıl
Terazi erkekleri çapkın oluyor diyorlar bilemiyorum
00 Yorumla Koç erkegi çapkınlık olarak biliyorum kadın için birsey diyemem
00 Yorumlaçoğunlukla hayir ama ben de koc kadini olarak nadiren uyumlu olanı bulabiliyorum
00 Yorumla- 1 yıl
Eşim koç ve ben oğlağım bilmem anlatabildim mi 😀
00 Yorumla - 1 yıl
Hiç koç sevgilim olmadı sanırım ama teraziler uyumludur
00 Yorumla - 1 yıl
Çok uyumlu iki bira hem fiziksel Hemde psikolojik anlamda birebir
00 Yorumla - 1 yıl
Asla koc kadibi cok baskin cikiyor ben terqziyim yabi ne ayrilabiliyirsun ne yanyana yapaviliyirsun
00 Yorumla - 1 yıl
Degil.. kendimden biliyorum ama yukselenlere gore degisebilir
00 Yorumla bir terazi erkeği olarak olmadığını yaşadım.
00 YorumlaBen akrep erkeğiyim. Koç kadınıyla güzel bir uyum sağlıyorum. harika kadınlar
00 Yorumla- 1 yıl
Koç terazi bilmem de Ankara dikkat etsin hareketlerine xp
00 Yorumla - 1 yıl
Bence değil koç çok kıskanç ve bencil bir burç terazi erkeği de çok duygusal itici
01 Yorumla- Koç1 yıl
Sahiplenmesin mi koçun olayı bu ama ayrıca en ateşli burç
- 1 yıl
Uyumu sıfırın altı sıfır
010 Yorumla- Yengeç1 yıl
Evet terazi erkeği zor
- Yengeç1 yıl
Dengesizsin flörtöz öapkınsın asla sadık olamazsın sıkılrsn yalancısın daha ne olsun
- Yengeç1 yıl
Çünkü terazisin manipülasyon bey
- Soran1 yıl
Valla meralcim terazide ki bütün özelliklero öyle güzel sıraladın ki öpüyorum canım seni
- Yengeç1 yıl
Ben de öpüyorum canım, terazi erkeği hayat sınavım oldu ciğerini bilirim
- Yay1 yıl
Ya meralll okurken aklımda o terazi erkeği canlandı skdhdkjd kız terazilerin ciğerini sökmüşsün sen. Cidden çapkınlar sadık değiller, hayır yani sadıklık sandıkları şey de ayrı bir komedi 😂 Hemen sıkılıyorlar. Ay çok sinirim bozuldu delircem. Sen de mi koçsun?
- 10 ay
Değil. Koçla yengeç uyumlu.
00 Yorumla - 1 yıl
Aralarda zıtlaşma çok olur
00 Yorumla - 1 yıl
Koyunla daha uyumlu olacağı kanısındayım
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Terazi erkegi tövbeler olsun, koc kadınıyım bu arada
01 Yorumla hiiiiç anlamam bu işlerden
00 Yorumlaterazi erkeğine Allah sabır versin diyorum
00 YorumlaBence burca göre ilerlemek saçma
01 Yorumla- Akrep1 yıl
Evlilik düşünür müsünüz hanımefendi
- 1 yıl
Uyumlu ama fazla zıtlık barındırır
00 Yorumla - 1 yıl
Değil burçlara inanma
01 Yorumla- Akrep1 yıl
Sadece burç olarak düşünürsek olabilir uyumlu olabilir ama burcalqrq inanmq
Uyuyor mu bende teraziyim dkkfkc
00 Yorumlau
1 yılKaraktere göre değişir
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
burclarla alakasi yok aslinda
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Koç ile terazi olan ben evliyim iyi gidiyor
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Koç kadınla sadece iş arkadaşı olunur
00 Yorumla - 1 yıl
Koç kadını terazi erkeğini gömer 🤣
02 Yorumla- Soran1 yıl
Offff en sevdigim bu olduuuu
- Akrep1 yıl
Ama doğru koç kadınının libidosu çok yüksektir o yüzden terazi erkeği zor yani cevap veremez😝
- 1 yıl
Terazi erkeğinden olmaz
04 Yorumla- Soran1 yıl
Neden öyle dedin
- Boğa1 yıl
Aldatıyorlar
- Soran1 yıl
Kesin mi
- Boğa1 yıl
Kendimden biliyorum ya bence öyle olmasa bile gözleri ayrı oynuyor
- 1 yıl
Bence burca göre partner seçilmemeli