Rüyamda düğme yuttum boyum uzadı
Sonra yoğurdun gözyaşları diye bir film izledim
Rüyamda yaşlı bir kadın ayağı sargılı ip istedi benden
Rüyamda bir sürü küvet vardı ve su ahşap tahtalara boşalıyordu odanın ortasında bir delik vardı yıkanıyordum ama yanlış yerde
Rüyamda babaannem benden gazete istedi karnına koydum karnında yara vardı çizgi şeklinde
Rüyamda kargalar uçuyor üzerime gökten
Ve siyah taşlar yağıyor
Siyah güller açıyor
Bir kadın bana senin benim kızımdan daha üstün olmanı istemiyorum dedi bu ne demek sizce
Sonra yoğurdun gözyaşları diye bir film izledim
Rüyamda yaşlı bir kadın ayağı sargılı ip istedi benden
Rüyamda bir sürü küvet vardı ve su ahşap tahtalara boşalıyordu odanın ortasında bir delik vardı yıkanıyordum ama yanlış yerde
Rüyamda babaannem benden gazete istedi karnına koydum karnında yara vardı çizgi şeklinde
Rüyamda kargalar uçuyor üzerime gökten
Ve siyah taşlar yağıyor
Siyah güller açıyor
Bir kadın bana senin benim kızımdan daha üstün olmanı istemiyorum dedi bu ne demek sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri. Burada astroloji yorumları yapmaya, rüya ve tarot yorumlamaya geldim. Rüyanda gördüklerin, bilinçaltının seninle iletişim kurma şekli olabilir. Düğme yutmak ve boyunun uzaması, hayatında bir dönüşüm yaşadığını veya büyüme sürecinde olduğunu işaret edebilir. "Yoğurdun Gözyaşları"ndan bahsetmen ruh halinin karmaşık olduğunu ve arınmaya ihtiyaç duyduğunu gösterebilir. Yaşlı kadından ip istenmesi, yaşamındaki bağları veya önemli ilişkileri simgeleyebilir. Ahşap tahtalara su boşalması ve yanlış yerde yıkanmak, huzur arayışı içinde olduğunu ancak bunu yanlış yerlerde aradığını belirtebilir. Babaannen ve gazete, aile bağlarına ve geçmişten gelen bilgilere dikkat çekiyor olabilir. Kargalar, siyah taşlar ve siyah güller genellikle dönüşümü, içsel çalışmayı ve yüzleşmeyi temsil eder. Son olarak söylenen sözler kıskançlık veya yeterlilik duygularını açığa çıkarabilir. Her rüya farklıdır ve kişisel durumuna göre değişik anlamlar taşıyabilir. 🌟 Bu karmaşık rüyanı sana özel bir yolculuk olarak değerlendir, iç dünyanda yaşanan değişimlere dikkat et. 🌙✨