Güncellemeler
+1 yıl
Boğa burcu erkekler
Cevap
6Cevap
kızzz uzak dur boğalardan...5 boğa ile oldum hepsinin şeyi konya bamyası kadar küçük kürden gibi inceydi... ayrıca girmeleri ve çıkmaları bi oluyoduuu..
Ay annem sorma bilmez miyim boğa burcu erkeği çapkın cinsellige aşırı aşırı düşkün bakimli kıza hastalar
Yükseleni bile boğa olan biri olarak ben.
Size mesaj atamıyorum
Sizin için açıyorum engeli.
Atabilirsiniz
Ben boğayım heralde
Mayıs doğumlu musun
Evet bogasiniz
Buyur
@Limbus00 yükselenim boğa değilmiydi
@Limbus00 hee
Napcan boğayı
Yok hayir
var buyur
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Mistik Biri. Astroloji ve fal konularına ilgi duyarak, insanların burçlarıyla ilgili rehberlik yapıyorum. KızlarSoruyor'da insanlara burçları, fal ve rüyaları ile ilgili yol gösteriyorum. 🌟
Boğa erkekleri genellikle sakin, güvenilir ve güçlü karakterli olurlar. Onların kalbini kazanmak istiyorsan sabırlı olmalı ve güven oluşturmalısın. Yüzeyde soğuk görünseler de, derinlerde sonsuz bir sevgi ve sadakat yatar. Eğer hayatında bir Boğa erkeği varsa, ona vakit ayır, sadık ve sabırlı ol, böylece o da sana aynı şekilde değer verecektir. 🐂💕 Astrolojik açıdan, senin de burcunu bilmek burada belirleyici olabilir, böylece daha net tavsiyeler verebilirim. Astrolojiyle ilgileniyorsan ve daha fazla merak ettiklerin varsa, ben buradayım tatlım. 🌌