Lütfen yardım edin Üstümde büyü olduğunu nasıl anlarım?

Yıllardır bunu merak ediyorum. Öncelikle bu olay rüya ile basladi 3 gün 3 gece rüyamda üstümde büyü oldugunu gördüm. Hatta 3. rüyamda bana büyü yapan kişi evimize geliyordu ben büyüleri üstüne atıp nasıl bunu yaparsın diye tartışma çıkarıyodum. Rüyada gördüğüm her seyi cok iyi hatırlıyorum ama bitek o kadının suratını unuttum. Neyse sonra bu in cin olayları basladı bunlarda azaldı sonunda ama hayatımda inanılmaz bi düzensizlik var. Halsizlik ve tembellik cok yogun üstümde. Ayrıca arkadaslarımla olan iliskim cok büyük bozuntuda. Her sene farklı insanlarla aynı olayı yasıyorum. Sürekli yanlıs anladıkları bi konu üstüne aramız bozuluyo. Suanda da aynı sekilde yakın arkadaslarımla aram bozuk yanlıs anlasılma üzerine. Onlara bu durumu anlatmay calıssam da sanki hic biri beni dinlemek istemiyor gibi. Ayrıca yasanan olaylar o kadar basit olaylar ki sırf bunlar yüzünden aram bozulamaz. Bunlar hep yasanıyo. Her defasında da farklı kişiler aynı olaylar. Hayatım tam düzenliyken bi anda alt üst oluyo cok sacma sebeplerden dolayı. Diceksiniz simdi belki sen hata yapıyosundur. Sanmıyorum cok düsündüm ama bi hatam yok. Yoktan yere herkesle aram bozuluyo bu da bi anda oluyo. Bir kişiyle bozulursa devamıda geliyor. Ailemle de sürekli kavga halindeyim ve aynı sekilde bu da cok sacma sebeplerden dolayı. Rüyalarım deseniz hemen hepsi gerçekleşiyor. Gördüğüm rüyalar hiç normal değil insanın aklını oynatır. Üstümde büyü oldugunu zaten düşünüyorum. Hayatımda ki düzensizliğide buna baglamaya basladim. Hocaya git diceksiniz ailem buna ne der bilmiyorum. O yüzden eger kendi basıma anlama yolu varsa lütfen söyleyin ya da bu konularda bilgili biri lütfen yorum yapsın cok kötü durumdayım aklımı yitiricem intihara kadar gitti bu olaylar yardım edin
Lütfen yardım edin Üstümde büyü olduğunu nasıl anlarım?