Aslan ve koçlar bk yemiş bunların yanında. ateş elementlerinin en berbatları yaylar
aşırı gaddar acımasız biriydi tüm yeni gelenleri ezerdi, tüm özel işlerini onlara yaptırtırdı araştırdım doğum tarihinden yay burcu çıktı.
Toplu katliamlara imza atan Stalin, pablo escobar, Lucky Luciano, Charles Bronson gibi adamlar da yay burcu.
30 kadına tecavüz edip öldüren sonra idam edilen Ted Bundy denen sapık da yay burcu. Genellikle sadist oluyorlar.
https://tr.astro-seek.com/uenlueler-dogum-haritasi/joseph-stalin-astroloji-burc
Mesela toplu katliamlara imza atan stalin yay burcu,
Doğum haritasında
ay terazide,
yükseleni balıkta,
mars'ı akrepte
satürn balıkta.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Güneş burcu sadece ego burcudur. Ay, yükselen, alçalana da bakmak gerekir. Hatta ev ve iş burcuna da. Yaylar seyahat, özgürlük düşkünü, rahat tipler olarak lanse edilir ama insanlar Yayların sadece kendilerini düşünen benciller olduğundan söz etmez, ortayı iyi dengelerler, sosyal oldukları için bu bencillikleri belli olmaz, mutlu olmadıkları yerde durmaz, mutlu olduğu için ilişkiye başlar, mutluluğu en ufak söndüğünde ayrılır falan. Sonuç olarak önemli olan burç kombinasyonu, yani tek değil birçok burç. İkincisi de çevresel faktörler. Ezilmemek için ezen olmak gerekebiliyor birçok yerde. Veya kendisi ezilmiş olduğu için o travmanın hala acısını çıkarıyor olabilir. Veya bu gücü sevmiş olabilir.
Terazi, normalse dengelidir normal değilde dengesizdir. Araştırma burcudur, ama aynı zamanda megaloman tehlikesi vardır. Balık saftır, nahiftir, sakindir vesaire ama aynı zamanda adapte olma ve manipüle etme skill'leri vardır. Akrep korumacıdır, sahiplenicidir bilmem ne ama toksiktir ve dark side'ı vardır.
Sonuç olarak en sorunlu burç Koç. Ateş elementinde. Aslan'ın da günahı alınıyor sahtekar astrologlar tarafından bin yıldır. Yaylar da evet fazla masumlaştırılıyor. Bir de Yay'da şuna da bakmak gerekiyor. Yay'ın bir Akrep bir de Oğlak tarafı vardır. Yani bu burçlara yakın tarihte doğduğunda o burçtan etki alır. Her Yay, saf Yay değildir. 25 Ekim Yay'ı ile 20 Kasım Yay'ı aynı değildir.
Vay ne kadar güzel yazmışsın, döktürmüşsün resmen ! Tespitlerin 10 numara...
Yay burcunun aylarını karıştırdın sanırım.
25 Kasım - 20 aralık demek istedin galiba
Joseph stalin 18 aralık doğumlu yay burcu.
o halde oğlak etkisi mi var bu adamda?
Evet.
Peki balık erkeği sence nasıldır?
mesele yay olmak degil, mesele degisken burç olmak arastirmalarima gore yay ikizler balik basak (degisken burclar), akrep etkili haritaya sahip erkekler ve kadinlar genelde cinayet isleyen, acimasiz suclu tipler
Evet öyleymiş. Ben de değişkenim. Sen hangi burçsun?
ben koçum çok sinirli, yılışık insanlara gelemeyn biriyim ama asla cinayet falan isleyemem
kaç martsın
25, sen?
Ben de 25 şubatım
baliksin yani valla balıklar iyidir de ben balik akrep yengec erkekleriyle pek anlasamiyorum, ben agresifim onlar degil
Ben de agresifim. Balıgı yengeçle akreple karıştırma balık daha değişime açık düşünceli bir burç. aralarında çok fark var. Kurnaz narsist yengeçlerle bir tutma arada dağlar var.
ya zaten akrep ve yengecler sapik gibi takıntılı afedersin ikiside oc
ama baliklar baya iyiler mesela benim haritamda balik stelyumu var ve cidden onlarla benzer taraflarim cok
ama baliklarin bir kısmı fazla pasif olabiliyor bir tarafi da hic balik olacagini anlamayacagin kadar değişken yani ben zaten hep degiskenlerle arkadaslik ederim iyilet baliklar
Seni anlıyorum. Akrepler yapışkan, sapık olsa bile (ki bu tutku ve derinlikten kaynaklanıyor) yine biraz daha dürüst ve dobra da yengeçler tam saman altından su yürüten sinsi narsist tipler. Ben de mantık olarak koçlarla iyi anlaşıyorum kafalar uyuyor. zaten haritamda 3 tane koç var. Venüs ve marsım koçta.
Balıkların pasif olanları evet var ama bu tamamen balığın inziva burcu olmasıyla alakalı. Balık merhameti, affediciliği fedakarlığı temsil ettiği için çok takmaz dünyayı ve kendine kötülük yapanları çabuk affeder. Ama balığın sabrı taşarsa da tersi aşırı pis olur herşeyi göze alıp cinayete meyillenebilir. zaten balık burcu seri katillerin çok çıkmasının en büyük nedeni bu. Balığın pasif gibi görünmesi bununla alakalı. bir de diğer gezegenlerine olan açıları bu özelliğini açıga çıkartıyor ya da baskılıyor kişisinin haritasına göre.
Aslında balık 12. burç olması hasebiyle en yaşlı ve en bilge ruhtur ve kendinden önceki tüm burçların olumlu olumsuz özelliklerini taşıyor o yüzden rahatsız hissederler. Zaten çoğu balık spiritüeldir veya güçlü sezgileri olur. bundan dolayı manevi anlamda dünyayı boşlar, bu dünyadan değilelrmiş gibi yaşarlar.
Bazı koçlarda da balık etkisi olabiliyor evet. balık merkürlü veya 12. evde olan koçlar çok gördüm, hepsi aynı balıklar gibi davranıyorlardı. mesela venüs balıkta olan bir koç kadını çok büyük fedakarlık yapar sevdiği için ve ona çok iyi bağlanır. Zaten alkolik ve bağımlılıgı olan insanların belli gezegenlerinde balık etkisi oluyor. Balığı neptün yönetiyor. hayalcilik, sezgi ve maneviyatı neptün temsil ediyor. zaten neptüne açıları olan bi çok insanda sanatsal özellikler ortaya çıkar. o ses getirmiş yeteneği olan sanatçıların çogunun haritalarında güneşiyle veya venüsüyle olan neptün açıları iyidir.
Senin haritanda balık olan gezegenlerin hangileri? Merak ettim
venus, merkur, jupiter, uranus, neptun balik/5. ev stelyumu icinde +gunes var 5. evde ama koc olarak
Sende koçluk kalmamış ki, hepsi balık nerdeyse :D
buna ragmen koçlar gibi dominant, agresif, sinirli bir yapim var ama diger turlu duz baligim
Olsun sonuçta güneşin koç'ta. sinirli olman normal. Ama bir balık kadar empatik sezgisel anlayışlı yapı da verir sana bu harita.
evet sanatci yonunu baya almisim tiyatroda, muzikte özellikle enstrumanlar konusunda cok yetenekliyim, ayrica o empatik yon de bende cok baskin daha simdi mehmet piskinin videosunu izledim hayatna son verenler icin agladim ve sezgilerim de her zaman dogru cikar cok haklisin
Vayy ne güzel. Sen balık erkeğiyle kesinlikle anlaşırsın. Ama bilinçli düzgün olanıyla. Senin yükselenin ne akrep mi acaba?
ya su grubu erkekleriyle pek anlasamiyorum genelde kulturlu, akli başında olanlarla tek muhattap olurum ve yukselenim terazi
Anlıyorum seni. Fazla duygusallığa gelemiyorsun ben de öyleyim. Yükselen terazi iyi bu arada. Venüsünle açı yapmışsa güzellik vermiştir sana.
Ne faydası var bunlarla uğraşmanın
İlgimi çekiyor.