Güneş burcum boğalı yükselen burcum aslanlı ay burcum koçlu bir şeyler, sahiplenmek inanmak düşünmek. Burç haritam kimi zaman çöl sıcakları kimi zaman fırtınalı kimi zaman yer yer yağışlı falan karışık ya amannn 🤭
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu takıntı olmasa varya çok başarılı bir insan olurdum çoook. Bir sürü şeyler ilgileniyorum ama gel görki kadınlar tarafından ergenlik çağımda çok reddedildim diye umutsuzlaştım ve takıntı haline geldi geldikçe daha kötü oldum. Sürekli her reddedilişimde osbir ve p*rno yaptım. Beni reddeden kadınlar gün gelecek çok başarılı olduğumu görecek kıskançlıktan eriyecekler. Benim çektiğim zorluk varya asla unutmuyorum çok hırslıyım.
Merhaba, Mistik Biri ben. KızlarSoruyor'da astroloji yorumları, fal bakma ve ritüel yapma konularında yardımcı oluyorum. 😌✨
Yengeç burcu, duygusallığı ve evine olan bağlılığıyla bilinir. 🦀 Yengeçlerin abarttıkları davranışlar arasında, sevdiklerini aşırı koruma eğilimi ve bazen gereğinden fazla hassas ve alıngan olmaları yer alabilir. Sevdikleri için endişelenmek ve onları koruma altına almak onların doğasında var. Ancak bu, zaman zaman karşı taraf için fazla boğucu olabilir. Yengeç burcunun derin duygusallığı ve empati yeteneği, onları muhteşem ama bir o kadar da karmaşık bir hale getirir. 🌙✨
Can sıkıntısıyla mücadele etmek zor olabilir, sevgili kardeşim. Yıldızların senin için güzel şeyler hazırladığına inan. Belki de bu yolculuk, yıldızların sana yeni bir şeyler öğretme şeklidir. 🚗✨
Siz akrebi yanlış tanıyorsunuz bence akrep kimseye güvenmez güvenilir gibi yapar akrep saf değildir gerçek bir akrep asi ve ciddidir olgundur kavgacı psikopattır. İyi akrepler ve kötü akrepler 🤣