Yengeç erkeğiyle nasıl barışılır?

Tatilde bir garsona aşık oldum fakat numarasını vs. Hiçbir iletişim bilgisini alamadan sadece adını ve kankasının adını öğrenerek tatilden döndüm. Sonrasında onu 4 ay arayıp buldum ve olaylar gelişti. Beni istemedi ama konuşmaya devam ettik, sonra beni sevmeye başladığını söyledi derken duygularımla oynadı. Sonra ben ona ağır cümleler ettim o da bana küfürlü konuştu. Bu olayın üstünden 5 yıl sonra yüz yüze geldik ve beni görmezden geldi. Uzatmadım, ben de kırgındım çünkü ama konuşsa konuşurdum aradan 5 yıl geçmişti çünkü. Neyse en son bu yüz yüze görüşmemizin üstünden 4 yıl daha geçti ve ben instagramdan ulaştım kendisine. İki dost gibi sohbet ettik, takip isteği attı bana hatta fotomu beğendi. 1 ay takipleştik sonra durduk yere engel attı bana. Bu da sorun değil de duygularımla oynadığı halde bana dargın gibi davranıyor ve ben onunla böyle olmak istemiyorum. İstediğim şey aşk yaşayalım falan değil, en azından yüz yüze birbirimizi gördüğümüzde selamlaşabilmek istiyorum, beni görmezden gelmesin istiyorum. Yengeç erkeklerinin bu kin duygusu nasıl gider, nasıl barışılır?

Yengeç erkeğiyle nasıl barışılır?