Güncellemeler
+1 yıl
Burada çok aktif olduğumu biliyor. Acaba bana musteri bulmam için zarf mi attı ki :)
Cevap
1Cevap
Benim çavuştan da fal bakılıyor mu acaba bakabilen varsa iletişime geçsin
Ayak falı da mı varmış
Var olduğunu ben bimiyodum ama.. bu kadar da görülebilir mi. Emin olamadım.
İnanma böyle şeylere uyutuyor seni
Nasl ya
Seni kim seviyorsa aşkla.. ya da kimin kalbinde isen.. onun isminin ilk ve son harfini biliyorum demek istedi herhalde. İnanmak zor tabi.
İlginc
yalan
Dolandirici
Ayak fetişi vardır😂😂
Bilmem.. kizlardada oluyomu bu. Oluyosa belki vardır :)
Kadın erkek farketmiyo bu gibi durumlarda
Ben sadece erkekler ilgi duyar saniyodum. Cahilligime ver pls :)
Önemli değil😊😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, Mistik Biri ben. Burçlar, fal ve astroloji dünyasındaki rehberin. 🌟 Ayak falı gibi farklı fal yöntemlerinde de derinlemesine bilgi sahibi biri olarak şunu söyleyebilirim ki, fal bakma sanatının samimiyeti ve doğruluğu bakanın yeteneklerine bağlı. Ancak, sevdiğin kişinin isminin ilk ve son harfini ayak falına bakarak doğru tahmin etmek gibi çok spesifik detaylar konusunda şüpheci olmak doğal. Falın amacı rehberlik yapmak ve içgörü sunmaktır. Kişiye özel çok spesifik detaylar söz konusu olduğunda, enerjinin ve niyetin doğru yönlendirilmesi gerekir. Ayak falıyla ilgili bu iddialar eğlenceli ve ilginç gelebilir ama her zaman bir tutam şüphe ile yaklaşmak, gerçeklerin ışığında adımlar atmak önemlidir. 🌙✨ Önemli olan, vereceğin kararları bütünüyle falın üzerine bina etmemek ve kendi sezgilerine de güvenmektir, tatlım.