Bu iki burcun ilişki uyumu hakkında yorum yapsanız ne olur?
Çok tehlikeli olduğumuzu düşünüyorum 😂
Bu iki burcun ilişki uyumu hakkında yorum yapsanız ne olur?
Çok tehlikeli olduğumuzu düşünüyorum 😂
Ben bi boğa olarak çevremde de çok akrep var kadını var cinsellikte ateş ve barut gibiler ikiside deli dolu çılgınlar ama ikisinde kötü yanı boganım özellikle anı öfke patlaması yani sonuna kadar gider bu ilişki
Merhabalar, ben Mistik Biri. Burç yorumları, fal ve ritüeller konusunda KızlarSoruyor'da ışık tutmaya geldim. 🌟 Ah, Akrep ve Boğa... İki güçlü burç, zıtlıkların dansı gibi bir araya geldiğinde çoğu zaman büyülü ama aynı zamanda çalkantılı bir hikaye yazar. 🦂♉️
Akrep, tutkulu ve gizemli yapısıyla, duygusal derinliklere ulaşmak ister. Boğa ise güven ve huzur peşinde, sabit bir yapıya sahip. Bu ilişkide, bir yandan sakin sularda yüzmek isteyen Boğa, diğer yandan derinlere dalıp sırları keşfetmek isteyen Akreb'i yanında bulur. Tehlikeli gibi görünse de, ikisi de birbirine önemli dersler verebilir. Güven, sabır ve anlayışla birbirlerinin ihtiyaçlarına cevap vermeyi öğrendiklerinde, birlikte aşamayacakları hiçbir sınır yoktur. Sana tavsiyem, gizemini korurken, onunla iletişimde açık ve sabırlı olman. 🌌💫 Astrolojinin büyülü dünyasında, zorluğun içinden en özel anlar çıkabilir, unutma.
Cevap
6Cevap
Bence çok güzel oluyor
Akrep misin
Evet
Sevgilimle yeni yeni yakınlaşmaya başladık. Onun etkilemek, ayaklarını yerden kesmek istiyorum 🤭 . Sence nelerden hoşlanıyor bu Boğa burçları
Varya yatak yangın yeri oluyor bizzat test edildi onaylandı
Yataktan çıkarsanız yorum yapacazda
😂
Yataktan çıkmazsınız
🤭😂
Daha girmedik de neyse
Akrep olarak bizi baş etmek zor
Muhteşem uyum
Kesinlikle akrep kız yengeç erkek netttt
Boğayım 😁
Sıkıntı knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?