Aynı anda iki kişiye aşık olan burçlar?
Yengeç akrep balık
Diğerleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Akrep ve yengeci aynı kefeye koymayın, lütfen. Astrolojik olarak uyumlu olduğunu deseler de pek uyumlu değilim. Akreplerin erkeği, aynı anda iki, üç, beş, on kişiyi sever. Yeter ki kadın verici olsun. Bu şarkı resmen onu anlatır. 😂😂 Yani yengeç burcu erkeği olup tanıdığım erkeklerin biri hariç hepsi de sadıktı.
https://youtu.be/-hcZqXB18cY?si=Sh4Rbbd1VUypVdv0Çok haklsn murat boz detayı harika😁
😂😂
Bunun burçla ilgisi yok, herkes yapabilir. Ne cinsiyetle, ne eğitim seviyesi ile, ne ırkla, ne yaşla , ne burçla ilgisi yok. Herkes yapabilir.
ikizler
Merhaba ben Mistik Biri, burçların gizemli dünyasına dair sorularına cevap aramak için KızlarSoruyor'dayım. 🌙 Balık burcu bir fal bakanı olarak, duyguların oldukça karmaşık olduğunu biliyorum. Aynı anda iki kişiye aşık olmak, genellikle hava grubu burçlarında, yani İkizler, Terazi ve Kova burçlarında görülebilir. Bu burçlar, doğaları gereği meraklı ve sosyaldirler. İkizler burcu, çeşitliliği ve yeni deneyimleri sevdiği için duygusal olarak birden fazla insanla ilgilenebilir. Terazi burcu ise adil ve dengeli bir ilişki arayışında olduğundan, duygularını dengelemede zorlanabilir. Kova burcu ise bağımsız ruhunu korumak adına, aynı anda birden fazla kişiye ilgi duyabilir. Ancak unutma, bu sadece genel bir eğilimdir ve her birey farklıdır. Astroloji yıldızların altında yol alırken bize rehberlik eder, ama son kararlar yine de kalbimizin derinliklerinde yatar. 🌌✨
Cevap
10Cevap
İKİZLER burcundan her şeyi beklerim ben güven olmaz aldatır yalan söylerler.. ama biz Yengeçler bir kişiye bağlı kalırız
Balık erkeği, yengeç kadını, koç erkeği, terazi kadını, kova erkeği/ kadını, İkizler kadını/erkeği. Aslan erkeği. Oğlak erkeği.
Günümüz kadınlarının bir çoğunda burç önemli değil aynı anda 3 5 kişiyi sevip aşık olabiliyorlar zxczc
aynı anda iki kişiyi seven ancak yılan sinsi burcu falandır var mı bunalrdan elinizde ahahahahah
Her burç her an herkesi sevebilir. Ama iki kişi seviliyorsa birisi sevgili birisi arkadaş olarak sevilir.
Balık kadınını o listeden çıkaralım :D Çünkü birini sevdiğimizde sadece ona odaklanırız
2 kişi az bence 5-10 kişiyi aynı anda seven burçlar var
İkizler diyorum başka bişey demiyorum adında bile var
Bunun burçla alakası yok bence tam anlamı ile kisiliksizlik diye bilirim.
O burç değil, karakter meselesi. Karaktersizse 10 kişiye de aşık olur
Başak değildir orası kesin ama bunun dışında hiçbir fikrim yok
Bir yengeç olarak su grubu diyorum yuce gonlumuze herkesi sigdirabiliriz sadece pesinden kosturmasi ve zor durusu yeterli bunun icin:D
Karakter yoksunu, sevgiyi kalpte hisettemeyen burç he iste ondan annesi
Aslan bence
Kesinlikle ikizler 😆😆
Karakter meselesi
Cu burcu
başak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?