En savaşçı burç hangisi sizce?

Pek çok insanın kavgalardaki tepkilerini cesaretini gözlemleme fırsatım oldu ve kavgalardaki insan psikolojisini araştırmayı seviyorum.

Bana göre ateş elementlerinin en sağlamı yay burçlarıdır. Değişken burç olması yayları değerli kılıyor.
Normalde bu adamlarda hiç kin yoktur, gamsızdırlar. kavgayı da başlatan taraf genellikle değiller. Fakat kavgaya bulaştılarsa asla yılmıyorlar rakibini kavgada indirene kadar üzerine gidiyorlar, savaşmayı kavga etmeyi bir aksiyon/macera olarak görüyorlar. Yay burçlarının koçlar gibi ani cesur hareketleri pek olmuyor fakat bulaşırsanız ve onları indirmediyseniz kurtuluşunuz olmaz zira yılmaz bir savaşçıya dönüşüyorlar. Vücut yapısı olarak da dayanıklı oluyorlar pek çok burca göre.

Koçlar genellikle öfkeyle ani hamle yapmayı ve risk almayı seviyorlar ama güç ve dayanıklılık konusunda yayların yanına yaklaşamazlar. Tek espirileri ani, cesur hamleleri ve pratik/enerjik oluşları...

Aslanlara gelince göründükleri gibi asla değiller. Özgüvenli duruyorlar ama kavgalarda çok fazla geri vites yapıp kaçan aslan burcuna şahit oldum. özellikle yay burcuyla kapışmalarına şahit oldugum oldu. bıçağı görünce anında topuklayan taraf aslan oldu. Yayların maceracılığına dayanamıyor aslanlar.

hava burçlarına gelince terazi, kova, ikizler konusunda tecrübem olmadı ama bunlar kavgadan rahatsız oluyorlar genellikle.

En savaşçı burç hangisi sizce?