Pek çok insanın kavgalardaki tepkilerini cesaretini gözlemleme fırsatım oldu ve kavgalardaki insan psikolojisini araştırmayı seviyorum.
Bana göre ateş elementlerinin en sağlamı yay burçlarıdır. Değişken burç olması yayları değerli kılıyor.
Normalde bu adamlarda hiç kin yoktur, gamsızdırlar. kavgayı da başlatan taraf genellikle değiller. Fakat kavgaya bulaştılarsa asla yılmıyorlar rakibini kavgada indirene kadar üzerine gidiyorlar, savaşmayı kavga etmeyi bir aksiyon/macera olarak görüyorlar. Yay burçlarının koçlar gibi ani cesur hareketleri pek olmuyor fakat bulaşırsanız ve onları indirmediyseniz kurtuluşunuz olmaz zira yılmaz bir savaşçıya dönüşüyorlar. Vücut yapısı olarak da dayanıklı oluyorlar pek çok burca göre.
Koçlar genellikle öfkeyle ani hamle yapmayı ve risk almayı seviyorlar ama güç ve dayanıklılık konusunda yayların yanına yaklaşamazlar. Tek espirileri ani, cesur hamleleri ve pratik/enerjik oluşları...
Aslanlara gelince göründükleri gibi asla değiller. Özgüvenli duruyorlar ama kavgalarda çok fazla geri vites yapıp kaçan aslan burcuna şahit oldum. özellikle yay burcuyla kapışmalarına şahit oldugum oldu. bıçağı görünce anında topuklayan taraf aslan oldu. Yayların maceracılığına dayanamıyor aslanlar.
hava burçlarına gelince terazi, kova, ikizler konusunda tecrübem olmadı ama bunlar kavgadan rahatsız oluyorlar genellikle.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reis Topraklar nasıl sence kavga da en iyisi hangisi
Genellikle takıntıdan, disiplinden kazanıyor topraklar. Cesaretleri haritadaki ateş elementi yoğunluğuna da bağlı biraz. Bir de toprak olmaları hasebiyle sonuna kadar gidebiliyorlar işin. Özellikle başaklar daha sağlam gibi duruyorlar. Boğalarda da başaklara benzer takıntı haline getirme olayı var. Su elementi çok yoksa düşük empati ve daha soğuk tavırlar sergileyebiliyorlar. Oğlaklarda çok bi gözlem fırsatım olmadı.
Dünyanın en büyük boksörleri Oğlak erkekleri diye biliyorum Muhammed Ali George Foreman Joe freizer ayrıca harita da ateş elementine gerek yok burcu ateş grubu olupta korkak insanlar tanıdım aynı senin gibi kuzenim Koç mesela korkak Okulda sınıfta Aslanlar var onlarda korkak kişinin özgüvenine bakıyor daha çok
İnan bilmiyorum gözlemleme fırsatım olmadı oğlakları çevremde çok fazla yok. sadece çok inatçı ve soğuk oldukalrını biliyorum. ama Koç ve aslanlara kefil değilim sadece anlık fevrileşip sinirleniyorlar, söylediğin tarzda gözlemlediğim pısırık koçlar evet oldu haklısın ama yaylara kefilim. pes etmez savaşçıya dönüşüyorlar her ne kadar ilk hamleyi koçlar gibi başlatmasalar bile. O da yayların jüpiterden kaynaklı iyimser yapılarından kaynaklanıyor uzlaşmacı ve sabırlı tarafları baskın oluyor koç ve aslanların aksine. Belki değişken burç olması nedeniyledir. Haritası kötü olmayan bir yay ile baş edebileceklerini sanmıyorum cesur oldugunu iddia edenlerin. yaylar yenilgiyi kolay kabul etmiyorlar. Bir de Vücut dayanıklılığı ve kas yapısı anlamında daha sağlam oluyorlar ve en çaresiz anlarda bile çareler üretebiliyorlar. ve işin ilginç yanı pek çok mafyababası yay burçlarından çıkıyor, macera olarak görüyorlar yaptıkları tehlikeli işleri. mesela toplu katliamlara imza atanlar hep yay'dır gaddarlıkları çok var. örneğin pablo escobar var uyuşturucu baronu. 5 bin civarı insanı katletmiş ve silahlı çatışmalara girmiş diye biliyorum hükümete karşı. Stalin de yay burcuydu mesela onun da çok toplu katliamlara imzası var. Yaylar biraz oynak, ciddiyetsiz görünseler de tehlikeli anlarda gözü kara ve yıkıcı olabiliyorlar. Koç ve Aslanlar basit kalır yanlarında. Bıçak ve ateşli silahlara da düşkün olan yaylar tanıyorum çevremde.
Yay konusunda haklısın bizzat bende şahit oldum hatta biara Yay erkeği ile kapış miştım çocuk yere düşmüyo anasını satiyim😄 neyse vücutları dayanaklı haklısın fiizksel olarak gördüğüm en güçlü burçlar 1 Yaylar 2 Oğlaklar 3 Boğalar 4 de inandırıcı gelmesede Teraziler 5 te Başak gördüğüm en güçsüzler de Yengeçler Balıklar özellikle 1.88 boyunda 140 kilo agirligin Balık erkeği ile kapıştım güç denen şey yok adamda sonra Kovalar da güçsüz İkizler ehh işte Akreplerde ya çok güçlü ya çok güçsüz çıkıyor bana göre en korkak burç Akrep kavgada pek iyi değiller sadece artistlik yapiyolar ayrıca çok aşırı panik atak var bunlarda onları gördüm güvensizlik yalnızlık hissi falan filan kavga da en korkak olanlar da Balıklar benim gözlemlerim bu şekilde dostum aksi gözlemin varsa belirtsin sağlıcakla kal
İnanırım terazilere. Onlarda denge arayışı var. O sebeple intikamcı davranış sergileyebilirler zorda kalırlarsa. Koç burcundan dayak yemiş terazi tanıyorum, koç bencillik edip haksız yere adama saldırdıgına şahit oldum. Ve bu terazi olan dayağını önce yese de sonradan çok fena intikam aldı ağzını burnunu patlattı koç olanın. Balık konusunda haklısın ama eksiğin var. Şöyle ki eğer tek kişide bunu deneyimlediysen mars burcu zayıf olan birine denk gelmiş olabilirsin veya ateş elementi yetersiz olabilir. ama şöyle bir gerçek de var ki balıklar neptünün yönetimi altında oldukları için hayal aleminde kendi dünyalarında içe dönük yaşamaya meyillidir çünkü psişik tarafları güçlüdür. Bu yüzden pek çok alkol bagımlısı da haritasının kritik gezgenlerinde balık olanlardan veya balık burcundan çıkar. Yani seni ciddiye almamış olabilir o kişi. Balıklar zaten kolay ciddiye almazlar. Kavga gürültü balığın doğasına aykırı çünkü akrep gibi içe dönük bir burçtur. Balıklar iyice kışkırtıldığında yani sabrı zorlanırsa o zaman yay gibi yıkıcı etkileri olur ve saldırıya sert geçerler bu defa da ters köşe yapabilir beklenmeyen hamlelerle karşı tarafı. Terazi ile balık zaten birbirlerinin yansıması olan burçlardır astrolojide. Biraz da duygusal yogunluk ve empatiden kaynaklı de kaynaklı bu durum balık ve akreplerde. Eğer bu dediğimin aksi geçerli olsaydı, dünyada en çok katil çıkaran burçlar değişken burçlar olmazdı. Bunu bir araştırmacı dünyadaki tüm bilinen seri katillerin profillerini yayınlamıştı orada görmüştüm. Yayınlanan listeye göre ikizler, yay, balık ve başak geliyordu sırasıyla en çok katil çıkaran burçlar. Yani değişken nitelikte bu burçların hepsi. Değişkenler ortamı yumuşatmak isterler bu konuda ustadırlar. Oğlak, koç, terazi, yengeç ise öncüdür. bunlar ilk vuruşu yapmada veya girişimde hemen öne atlarlar.
Aslan, kova, akrep ve boğa yani sabit burçlar ise öncüler gibi davranmazlar, kavgadan yana değillerdir.
Reis üzgünüm tanıdığım tüm Balıklar öyle bitane bile cesuruna denk gelmedim hepsi korkak zayıf kişilerdi alkol konusunda haklısın ciddiye alma konusuda pek bilmem ama bayaa bi atar yapiyolar kavga da sözlü laf dalaşına giriyorlar ama dövüşmeye gelince aşırı ürkek davraniyolar tüm Balıklarda gördüm bunu tanıdığım en çok seri katil çıkaran burcu da Yengeç diye biliyordum FBI paylaşmıştı ikinci Akrep değişken burçlar dediğin gibi ortalığı yumuşatır öncü burçlar agresif olur zaten genelde fakat benim konu dışı ama bitane gözlemim daha oldu Değişken burçlar pek güvenilir değil ilişki de onu fark ettim güvenilir olanlar daha çok sabit burçlar oluyor
Orada bir hata var. Bu durum yengeçlerin anında yakalanacak kadar mantıksız hareket etmesiyle ilişkili olabilir. Bundan dolayı fazlaymış gibi görünebilir FBI'a göre.
şunu ve altta yazan yorumları okursan anlayacaksın;
onedio.com/.../dunyanin-en-unlu-seri-katillerinin-burclari-ne-en-cok-sahip-olduklari-4-burc-dikkat-cekti-1098533
Hep değişken burçlar geliyor peşpeşe. Burası özet geçmiş. Makalede bahsedilen Viral olan tiktok videosunda yayınlamışlar hepsini. Hep değişken burçlar tekrarlıyor diyor.
nypost.com/.../
Bu linkteki ingilizce makaleyi türkçeye çevirip okursan çok ilginç bir konuya değinmiş. Benim sana dediğim teoriyi destekler nitelikte (balıklarla ilgili yazdığına bak);
Lauren, "Başak en çok öne çıkan burç, bu çılgınlık" diyor.
"Ama suç mahallerinin tertemiz olduğunu biliyorsun. Ve mükemmeliyetçiler, bu yüzden hiçbir şey gözden kaçırılmıyor."
"İkizler burcu bir sonraki en sık görülen burçtur, bu kimseyi şaşırtmaz. Jeffrey Dahmer bir İkizler burcudur."
"Balık burcu da şaşırtıcı değil, her şeyin önce birikmesine izin verirler, sonra da patlarlar."
"Yay burcu en şaşırtıcı olanıdır. Ancak dürtüsel ve kaotiktirler, bunu zihinsel sağlık sorunlarıyla birleştirirseniz, bunun olabileceğini görebiliyorum."
İnsanların bu listeyi gördükten sonra fark ettiği bir diğer ilginç şey ise, astrologlara göre, adı geçen dört burcun hepsinin "değişken burçlar" olması, yani her mevsimin sonuna denk gelmesi ve birkaç benzer özelliği paylaşması.
Uzun yazıyı okumadan baslığa dayanarak koç ve akrep diyorum
okumadıgın için çok şey kaçırdın. yapay zekanın yanıtını bari oku özet geçmiş olayı. evet akrepler kinci acımasız oluyorlar ama işkencede ustalar bir tek. savaşta iyi değiller.
Bu bilgi yeterliydi okumama gerek yok
Yay öhü öhü🙅🏻♀️))
İkizler akrep başak ama İkizler bence...
Kova
Güldürme beni : )
Çevremde öyle biri var
Mars konumu sağlamdır onun koç falandır. Hava elementleri kavgalardan uzak duran rahatsız olan tipler oluyorlar genellikle. ikizler desen neyse anlarım da çünkü değişken burçlar farklı davranışlar sergiliyor kavgalarda.
yapay zekanın yanıtını okursan anlayacaksın. özellikle yükselen ve mars konumlarının etkisi büyüktür diyor.