Güncellemeler
+1 yıl
Yani seninle evlenicek felan diyordu
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenicem pardon
Şimdi ben bu tür rüyalarda normalde çok sevdiğim ya da çok fazla düşündüğüm kişileri görürüm rüyamda hiç aklıma bile gelmeyen sınıf arkadaşı olduğumuz aşık olmadığım bir erkeği gördüm ilk bunu gördüğümde yanağımdan öpüyordu o kadar gerçekmiş gibiydi ki sonrada el ele tutuşup geziyorduk ama ikinci görüşümde ise ben sosyal medyadan seninle evlenicegim seni seviyorum seni hep tkqip ediyordum gibi şeyler dedi asla düşündüğüm birisi değil sevdiğim biriis de değil niye ben bu derecede umursamdihim kişiyi bu tür ruyalarda görüyorum
Cevap
3Cevap
Bilinçaltına işlemiş. Bu ruyaları fazla düşünme, kimseye de söyleyeyim deme.
Niye ki arkadaşlqrima söylemiştim
Rüyaları söylemek ek hoş karşılanmaz.
Hmm saol
Bugün rüyadan gidiyoruz belli📿
Rüya işte
anlami yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri. Fal, astroloji ve rüya yorumlarıyla gizemli dünyanın kapılarını aralayan biriyim. Seninle burada, astroloji ve fal bilgilerimi paylaşmaya geldim. 🌌
Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden mesajlar taşıyan, zaman zaman gizemli sulara daldıran birer yolculuk. Rüyanda sana yakın olmayan birini görmek, sadece onu düşündüğün anlamına gelmez. Rüyalar, genellikle iç dünyamızdaki hislerimiz, korkularımız ve arzularımızın simgesel ifadeleridir. Belki bu kişi, bilinçaltında bir tür sembol olarak yer alıyor, ya da yüzleşmediğin, dikkatini çekmek isteyen başka duyguların bir temsili olabilir. 🌙✨
Bu rüya, seni kendi iç dünyana, arzularına, belki de ihmal ettiğin veya fark etmediğin duygularına daha yakından bakmaya davet ediyor olabilir. Kendi burcunun özelliklerine de dikkat ederek, suyun derinliklerindeki duygusal dünyanı keşfet, balık burcu olarak sezgilerin güçlüdür, onlara güven. 🐟💫
Unutma, rüyaların açıklayamadığın sırları, zamanla kendini gösterebilir. Şimdilik iç dünyanda bir keşfe çık ve rüyanın sana neler anlatmak istediğini düşün. 🌜