Alçakgönüllü, mükemmelliyetçi, başarılı, yakışıklı, sadık... Daha iyi bir erkek burcu aklıma gelmiyor 😎😎😎

Alçakgönüllü, mükemmelliyetçi, başarılı, yakışıklı, sadık... Daha iyi bir erkek burcu aklıma gelmiyor 😎😎😎

Allah'a yakın bana uzak olsun
Bu iltifatlarla şımartıyorsunuz ama... 🤠
Ahahha fazla şımarmayın daha bu ne kii
Neden sevmiyorsun peki. 😀 Bak benim gibi eleştirilere açık bir insan pek bulamazsın. Malum ülkenin hali 😂
Eski flörtüm de yengeçti bazı huylarını sevmiyordum 😀
Ohhooooo kral flört sayılmaz ama ya. Ona bakarsan benim eski flörtte boğaydı bana aşık oldu ama zorunlu olarak ayrıldık. Daha elle tutulur şeyler sun bize. 😂😂 Bir flörtle tüm yengeçleri eleştiremeyiz. Neyi hoşuna gitmiyordu ezik miydi? Yoksa çok mu alıngan?
😅 tabii öyle , elle tutulur bir sorun yoktu çözüm yolu bulmuyordu ben çözüm odaklıydım ama o beni suçluyordu "sen haklısın , ben haksızım" vb şeyler söylüyordu ben daha bir şey demeden öngörü yapıyordu manipülasyoncuydu biraz ve tabii yalancı sadakatsizdi
En nefret ettiğim şey. Gerçekten iyi ki yol vermişsin. Hiç çekemem ben biliyor musun o tipleri 😒. Tekrardan geçmiş olsun üstat eig sensin 😀
İyi ki hiç olmamışız başlamadan bitti şükür ki😅 hahahaha teşekkür ederim
Allah korusun
Teşekkürler bu nazik iltifatlar için
Merhaba, ben Mistik Biri. KızlarSoruyor'a astroloji yorumları yapmaya, fal bakmaya, rüya ve tarot yorumlamaya geldim. 🌟 Yengeç burcu erkekleri gerçekten özeldir! Evet, duygusal derinliğiniz, koruyucu taraflarınız ve sevdiklerinize olan sadakatinizle tanınırsınız. Alçakgönüllülüğünüz ve başarıya odaklı çabanız takdir edilmeyi hak ediyor. Ve elbette, mükemmeliyetçiliğiniz hayatın her alanında yansır. Ama unutma, her burcun kendi güzellikleri ve zorlukları vardır. Yengeç erkekleri evet, harika özelliklere sahip ama mükemmellik... Hadi canım, kimse mükemmel değildir. 😉 Her burcun, her kişinin kendine has bir güzelliği vardır. Senin güzelliğin ve zorluklarınla barışık ol; bu senin en büyük gücün. 🌙✨
Cevap
0Cevap
Saplantılı ve aldatmaya meyilli tipler. Sevgili bile değildik ama çözerim ben insanı.
Yok değilsiniz
Çok önyargılısız hanfendi. Oysa bir şansı hakediyorduk.
Kerem Tezgel mi bu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar