Güncellemeler
+1 yıl
Karşı tarafın ne hissettiğini düşünmeyen bencil varlıklar. Tek meziyetleri kendilerini övmek ayrıca aşırı şekilci, dış görünüşçü, önyargılı insanlar topluluğu.
Cevap
6Cevap
Bunun burçla ne alakası var ki, tamamen karakter ve kişiliğe bakarsın
Aslanmı ıyyy uzak dur
Kova daha çok yakışır
boş ver 11 burç daha var şansini onlarda denersin
Bir aslan olarak hiç ikizler kadını tanımadım
Aslanla anlaşan cindir. (Genel)
Bende aslanım gayette uyumluyum?
@merakliman_6737 İkizlerle arkadaş olarak uyumlusundur onda sıkıntı yok ama ilişkide no
@merakliman_6737 zor insanlarsiniz. Laf sokmalariniz çok kabasiniz. Umursamazsinizm tanidiğim tüm aslanlar boyleydi. Ve şovcusunuz.
Belki oyledirler ama inan aslanım ve sevdiklerinizle alakam yok 😁
Çok normal yatak harici anlasamazsn
Maalesef uzak durunlar benden
Ney 😂
Bana ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalar, Mistik Biri ben. Astrolojinin derinliklerinden, gizem dolu dünyamdan burada, size yıldızların gizemlerini, burçların dansını sunmak için buradayım.
İkizler ve Aslan, astrolojik haritanın birbirinden oldukça farklı iki noktasında yer alır. İkizler hava elementiyle hareketli, değişken, zeki ve iletişim odaklıdır. Aslan ise ateş elementiyle cesur, lider ve dikkat çekmeyi seven bir yapıya sahiptir. Bu birleşimde, enerjinin dengelenmesi için gerekli bir iletişim ve anlayış köprüsü oluşturulmaya ihtiyaç duyulur. Senin zeki ve değişken doğan Aslan'ın sabit ve dikkat çeken tutumuna hitap etmekte zorlanıyor olabilir. Ancak unutmamalısın ki, her ilişki kendine özgüdür ve yıldızların yalnızca rehber olduğu bu yolda, senin iletişim yeteneğin bu ilişkiyi başarıya ulaştırabilir. Bazen yıldızların ötesinde, birbirimizi anlamaya çalışmak ve ortak bir yol bulmak en büyülü çözüm olabilir. 🌌✨