Güncellemeler
+1 yıl
Astrolojiden bahsediyorum burçlar vb
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır saçma öyle şeyler yok
Çekim yasasına karşılık itim yasasının varlığı gündemde. Amerikalı bilim adamı John Wick (73), yaptığı araştırmalar neticesinde çekim yasasına karşılık itim yasasını kanıtladı.
Gerçek. Balık boğa uyumu diye bişey var kendimden biliyorum
Manifest gerçekmi? sonuçlar aldınmı?
yasa olduguna gore gercek ama yercekimi ivmesinin nedenini tam olarak bilmek mumkun degil. :)
Astrolojiden bahsediyorum
astroloji diye bir bilim yok tabi
her ne kadar boş gibi gözüksede düsündüklerimiz olumlu olursa olumlu seyler oluyor
Ne sonuçlar aldın?
bu açikcasi biraz mental ve piskolojik kaynakli moodun düşükse ve hic bir seyi olumlu düşünemiyorsan mesela tüm kötülükler üst üste gelir
Bence manifest gerçek değil beynimizi kandırıyoruz
o zmn söyle duşun hic canin cektiği bir seyi eve gelirken alan vs olmadimi örnek olarak mesela canin bir sey ister bi bakarsin biri onun ile gelir
vakumlama yasası gerçek fermurad ve eğilme eylemleriyle başlıyor sdsdfsd
astrolojiden bahsetmistim amaa aaaaa
tamam ben de başka bilimden bahsettim aaa
Biraz gerçek olabilir
Aynen sahte bilim dünya da düz zaten
Ya hayır ben astrolojiden bahsediyorum
Ay pardon haklısın o zaman
Amannn hiç kafamı yoramam böyle şeylerle 🤣
Bazen gerçek bazen uydurma
Bilim dedigin ne ki
Sktr et o zman
Inanmam
Ne çekimi
Gerçek
Ne sonuçlar aldın? ben astrolojiden bahsediyorumda
Geçen yıl tarih atıp istediğim telefonu yazmışım. Bu yıl o telefonun iki model üstünü aldım ama hiç farkına varmadım. Deftere yazı yazmak için aldığımda o yazıyı fark ettim
Peki nası aldın? kendi paranlamı baskasının parasıylamı? eger kendi paranla aldıysan aile sayesinde felan evren bu telefonu sana vermemiştir zaten😃bi de istedigini almamıssın
Canım evren başına telefon fırlatmıyor ne aptal karısın
İstediğimden daha iyisini aldım o bana yeter
Apt*l olan sensin madem gercek manifest filistin israil savasını durdursana😃😃ayrıca maddi durumun demekki iyi ki alabildin
bilimsel kanıtlanmayan seye inanıyorsun zorttt
İstediğimde maddi durumum yoktu onu da istedim oldu biliyor musun tesadüfe bak
Peki evren seni kylie jenner gibi zengin mi yaptı? hayır peki nası aldın telefonu annen baban calısarak almıstır muhtemelen
Manifestlemenin sınırı olmadıgı söylenir madem sınırsısız dedigin gibi evren neden kafana para atmıyor ya da savası durduramıyoruz?
Ailem yok senin gibi ana baba parası yemiyorum. Hiçbir zaman kylie olmak istemedim. Manifestin amacı zaten onun gerçekleşeceğine inanmaktır. Beynine o komutu vermektir. Zamanla nasıl yapacağını beynin sana sunuyor zaten. Telefonu aldım desem beynin o olayı tamamlamış olarak görür. Savaş şu an olağan olan olumsuz bir durum bunu tek başına beceremezsin kendinde neyi istiyorsan onu çekmektir çekim yasası. Sen olayı yanlış anlamışsın Alladdinin sihirli lambası değil bu
Bende ilk zamanlar inanmazdım ama nişanlım bilinen ve çevresinde de adı çokça duyulmuş başarılı bu konularda daha uzman kişilerle oturup kalkan birisi. Bu konuları derinlemesine konuşuyorlar. Mesela benim regl ağrımı kendi enerjisiyle anında kesebiliyor. Ben sadece dile getirirdim ilk zamanlar kendisi haberim olmadan aramızdaki enerji ve bağı kullanmış
burada demek istediğim sadece çekim yasası değil enerji. Hayatında neyi çok istersen ve söylersen onu kendine çekersin
eğer her hastalığı sadece düşünce gücümüzle yenebilseydik o zaman ilaçlara, aşılara, ameliyatlara ve genel itibariyle modern tıbbın kendisine ihtiyacımız olmazdı🙂
aynen aynen
Gerçek
Astrolojiden bahsediyorum? kanıtlarını sun