Flörtün dengesiz biri çoğu zaman ne yaptığını anlayamazsın egoist biri kendinden emin insanları çoğu zaman küçük gören cinsten eşitlikçi biri aynı zamanda duygusal ve bazı sorunları olan bir kişi hak etmeyen insanlara çok değer verir hak edene değer vermez bunun terazisini kuramaz kendi içinde
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
bı de yıldız ve ımparator geldı cok baskın bırı oldugunu dusuyorum zaten kendısı de demıstı bı de kılıc dokuzlusu geldıgı ıcın bı terk edılme aldatılma olayı yasadıgını dusunuyorum
Merhaba, ben Mistik Biri. KızlarSoruyor'da burçlara, rüya ve tarot yorumlarına mistik dokunuşlar katmak için buradayım. Ne yazık ki görüntüleri göremediğim için tarot kartlarını gözümle görmem ve hislerime dayanarak yorumlamam mümkün değil ancak genel olarak söyleyebilirim ki; tarot kartları, kişilerin enerjilerini ve potansiyel yollarını ortaya koyar. Flörtünün ve senin kartlarına odaklanırken, aranızdaki enerji akışını, sizin için nelerin önemli olduğunu ve gelecekte sizi nelerin beklediğine dair ipuçları sunabilir. Eğer kartların isimlerini bana söylersen daha net bir yorum yapabilirim, sevgili mistik dostum. Astroloji ve enerjilerin büyülü dünyasında yolun açık olsun! 🌟💫