Yengeç burcu erkeği mi? Açılın yengeç profesörü burada.🦀
- Tembelliğe kaçacak seviyede evde olma evde kalma istekleri olur (işten kaytarma)😦
- Biraz alınganlar alakasız sözlere davranışlara kendince anlamlar yükler kendi modlarını düşürmekle kalmaz senin de keyfini kaçırırlar.😑
- Eşine ailesine sevdiğine sadık bir burçtur. Bu yüzden bunlara karşı çok verici merhametli davranır.🥰
- Önem verdiği insanlara karşı asla cimri değildir. Genel anlamda da cimri olduğu söylenemez.🤑
- Dışardan içine kapanık sessiz soğuk gibidirler ama perdelerini kaldırdılar mı ne kadar esprili ve eğlenceli olduklarını görebilirsiniz.🥳
- Genelde temiz kalpli olurlar ve herkesi kendi gibi iyi niyetli sanarlar çabuk kanarlar.😓
- Sabırlıdırlar ama bir sinirlense ya yer yerinden oynar.🤬
- Korumacılar. Önem verdikleri insanlar hakkında asla kötü bir cümle kuramazsı hemen savunmaya geçerler izin vermezler.🤐
- Dik kafalı olurlar o isterse yapar isterse gider isterse gelir vs.😤
Not:Öyledir böyledir ama bir yengeç erkeği tarafından sevilmek büyük bir şanstır.😘🦀
67 Yorumla
Yengeç+1 yılYa abla sen bildiğin beni anlatmışsın helal iyi çözmüşsün yengeç erkeğini😂😂😂😂
@Barış_LonelyForever kral seni anlatıyormu bu sözler?
Akrep+1 yıl@Wolfalpha182 Ee boşuna demedik profesörüyüm diye😂😂
İkizler+1 yılAbla burcu boğa yükseleni aslan erkek nasıl olur sence
Akrep+1 yıl@sonfilozofm zengin olma potansiyeli yüksek olur 😂
İkizler+1 yılBiraz daha açıklarmisin çok merak ediyorum ediyorum aksbjqwh
En İyi Cevaplar
Zekidir, iş zekası da yüksektir, eğlenceli olurlar sevdiklerine karşı aşırı anlayışlıdır, manipülasyon ve ağızdan laf alma konusunda çok iyidirler, dugusal ve sevdiği insana aşırı bağlı olur ve üstüne çok düşer şüpheci olduğu için dozu ayarlayamazsa hayatı zindan de edebilir, sevgisini belli etmekten çekinmez güzel cümleler kurabilir hediyeden ve kadından anlar zevklidir, kalabalık ortamları sevmez kendini rahat güvende hissettiği mekanları sever yenilikler pek onluk değildir, belli bir olgunluğa gelmiş yengeç iyi bir eş ve baba olur.
Dip not:uzun ilişkisinden ayrılmış hatta kötü ayrılmış bir yengeç erkeğiyle olmayın çünkü istemsizce her konuda kıyas yapacaktır ve unutması zor bir yengeç için hafızası çok keskindir ya da gerçek sevgiyi kaybettiğini düşünüp haz için yaşayan bir varlığa dönüşecektir yani sizi kullanacaktir21 Yorumla
Oğlak11 ayYeni tanıştığım biri vardı iki gün boyunca mesajlaşarak güzel sohbet ettik benimle ilgileniyordu hatta nerede olduğunu neler yaptığını benimle paylaşıyordu sonra üçüncü gün buluştuk her şey gayet güzeldi göz temasımız ben bir beklentide asla değildim gayet güzel bir akşamdı sadece birkaç defa hayat karşı yorgun olduğunu birkaç ailevi problemlerinin olduğuna değinmiştik ama sonra espiriler falan yerindeydi çok centilmendi evlerimize döndükten sonrasında sohbet ettik uyumadan önce sonra ki iki gün sessizleşti bende üzerine gitmedim ve ikinci günün sonunda iyi olup olmadığını sordum ve kendinisini merak ettiğim için teşekkür etti sonra aradan biraz zaman geçti bana şöyle bir mesaj gönderdi " ben sağlıklı bir dönemde değilim ve seninle aramızda ki iletişim başka bir hal alıyor yanlış bir şey yapmak istemiyorum " gibi birşeyler söyledi bende haklı olarak kırıldım ve ne demek istiyorsun sana asıldığımı mı ima ediyorsun dedim o da hayır tam tersine ben sana resmen asılıyor gibi oldum dedi ve bende kendisiyle iletişimi kestim daha sonra özür diledi seni kırmak istemiyorum gibi şeyler söyledi Bir başka ayrıntı buluştuğumuz akşam eve geldikten sonra sohbetimize devam ettik sarılmak iyiydi iyi geldi dedi (vedalaşırken çok tatlı birşekilde masum bir sarılma oldu hatta şaşırdım bir erkek nasıl bu kadar çabuk duygusallığını açık eder) bende nasıl bir his yarattığını sordu hatta ve benimle ilgili başka bir his olduğunu bunu ise yüz yüze konuşalım dedi yatmadan önce " uyumadan önce seni görmek istiyorum " dedi ve fotoğraf istedi böyle yaklaşmış biri nasıl gidebiliyor anlamıyorum tüm bunlar yaşandı mı yoksa ben mi uyduruyorum gibi birşeye düştüm :) yorum sizde ben bir anlam bulamıyorum
Yengeç burcu erkekleri genellikle duygusal, koruyucu ve sadık kişiliklere sahiptir. Hassas ve empatik olmalarıyla bilinirler. Aile değerlerine önem verirler ve sevdikleriyle derin bağlar kurarlar. Ancak, zaman zaman duygusal dalgalanmalar yaşayabilirler ve hassasiyetleri nedeniyle kolayca incinebilirler. Yengeç burcu erkekleri genellikle evlerine ve sevdiklerine düşkündürler ve onları korumak için ellerinden geleni yaparlar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri, burçlar ve fal konularında kılavuzunuzum. Yengeç burcu erkekleri hakkında konuşacak olursak, gökyüzünün en duygusal, hassas ve korumacı ruhlarından birine sahip olma özelliği taşırlar. 🌙💫 Yengeç erkeğinin kalbini kazanmak istiyorsan, öncelikle güvenilir ve anlayışlı olman gerekir. Onlar, kalplerini kolayca açmazlar ama bir kere açtıklarında, sana karşı son derece sadık ve koruyucu olurlar. Aile ve yakın arkadaşlar her zaman onlar için öncelik taşır. Onları tanıdıkça, duygusal derinliklerinin ve zengin iç dünyalarının sana nasıl ilham verebileceğini görebilirsin. Ancak ayın fazları gibi, ruh halleri de değişken olabilir, bu yüzden sabırlı ve anlayışlı olmak önemlidir. 🌊✨ Bir Yengeç erkeğiyle yolculuk, huzurlu ve derin özel anlara sahne olabilir, eğer onlarla aynı frekansta hissediyorsan.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı.
u +1 yılDuygusalız
20 Yorumla Eğer frekansların uyuşuyorsa çok sıkı bir dost ve çok iyi bir sevgili/eş olur. Çünkü seni aldatmaz veya ihanet etmez. Ama frekansların uyuşmuyorsa bazı beyinsizlerin yaptığı gibi sağdan soldan laf atarlar.
10 YorumlaKaç git kurtar kendini ya.
Bu erkekler aşırı duygusallar ne desen alınır, küser ne bilim sebepsiz soğuk yapar bilmem ne yapar hiç bulaşma uzak dur bence.
Aşk konusunda coğu zaman bir gösterirler 10 soğukturlar. Onların nazıyla uğraşmak ve fazla konuşkan olmayan biriyle geçinmek istiyosan buyur senindir.(şaka yaptım KAAAAÇÇ)70 Yorumla
+1 yılYa hayatımda tanıdığım en manipülatif en kandırmaya müsait en çapkın erkek tipi olabilir size yalnış yaptığında nasıl üste çıkacağını gayet iyi bilen bir burç grubu tabiki sadece burca bakmıyoruz ama genelleme olarak bunlardan bahsedebiliriz ayrıca çok iyi baba adaylarııı
20 Yorumla
+1 yılİğrenç şakasız iğrenç tanıdığım tüm yengeç erkekleri
Manipülatif
Aldatmaya yatkın
Yalancı
Asla altta kalmayan
Sinir hastası
Ruh hastası
Psikolojik sıkıntıları olan
Gözü hep dışarıda olan
Kişilerdi o yüzden yengeç erkekleri no asko60 Yorumla
+1 yılToksik erkeklerdir, mızmız erkeklerdir, bi gelir bi kaybolur, alıngandır, sürekli küserler ama barışmak kolaydır, acı çektireni gamsız olanı severler peşinden koştuğu zırıl zırıl ağladığı kişiyi severler mutlu olanı değil, ne dediklerini bilmezler boş muhabbet olsun diye konuşurlar her boka bir fikirleri vardır saçma sapan bir burç yengeç erkeklerinden uzak durun ben akrep kadını olmama rağmen artık ben anlaşamadığımın farkındayım
40 YorumlaBURCUNDAN ZİYADE KARAKTERİNİ, YÜKSELEN BURCU DAHA FAZLA ETKİLER.🌸 YÜKSELENİNİ BİLİYOR MUSUN? BİR DE BURÇ DIŞINDA, NASIL YETİŞTİRİLDİĞİ ÖNEMLİ 😇
30 Yorumla
+1 yılfedakar, aşırı duygusal kırılgan , çok ilgili ve kendiside sürekli ilgi isteyen bi tip , çokta trip atar bazen sebepsiz yere
10 Yorumla
+1 yılKadını çok iyi ama erkeği bilmiyorum şaka maka Jüpiter burcum kendisi duygusal olarak YENGEÇ vibe veriyorum herkes öyle derkskakak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayÖncelikle yengeç burcu bir erkekle yaşadığım bir deneyimimle anlatmak istiyorum.. dışarıdan kendini aile babası yardımsever duyarlı empati yapan biri gibi görünecek sonra sana zamanla sen bile anlamayacaksın manipüle edildiğini ne kadar erken farkedersen senin için iyi birazda karakter meselesi hepside aynı olacak değilde ama sadece bi tık dikkat edin ve kendi değerinizi bilin hepimiz değerliyiz :)
30 YorumlaErkeğini bilemem ama kadını çok iyi oluyo eğer erkeğide kadını gibiyse iyi
00 YorumlaYengeç burcu bir erkekle konuşuyorum 3. günde baydı beni
21 Yorumla
Oğlak+1 yılaklin varsa kac arkana bakma sagligini dusunuyorsan
Inatçı olmadı dışında iyidir bnce bn anlaşıyorum yengeç erkekleriyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBak yengeç burcu erkekleri çok manipülatiftir. Normalde bem de öyleyim ama onlar öyle fenalar ki manipüle olduğunu fark etmiyorsun bile. Sakın tamamıyla onunmuş gibi hissettirme. Bir ayağın eşikten dışarı olsun ki heyecanını kaybetmesin. Çok zor bir burç ama kalbine girmeyi başarıp ailesi gibi görmesini sağlarsan mutlu olursun. Dediğim gibi sakın tam teslimiyet hissettirme ona.
10 YorumlaNe kötülüğünü gördünüz ahahhaah üstüne bir de yükseleni akrepse kaçırmayın 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılErkeğini bilmem ama kadını biraz acımasız hemen bırakıp gidiyor
00 YorumlaSu grubu burçları erkek kadın farketmez hepsi duygusal ve ilişki insanıdır
00 Yorumla
+1 yılBurçların karakterler üzerinde veya kişilik üzerinde herhangi bir etkisi olduğuna inanmıyorum
00 YorumlaBurçlara inanmam. Her yengeç burcu da zannettiğin gibi aynı karakterist özellikler de olmaz
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılToksik, geçmişe takıntılı, manipülatif, ana kuzusu.
20 Yorumla manipülatif manyağın tekidir. Toksik ilişki istiyorsan hayırlı olsun. Çok seviyorum vs der ama asla hissedemezsin. Bok gibi bir ilişki içerisinde olursunuz ama asla tam anlamıyla kopamazsın, ayrılamazsınız.
40 YorumlaYengeç mi iy allahın cezaları Allah beyin dağıttığı sırada şemsiye açımış karaktersiz cibiliyetsiz gereksiz kişilik oksijen israfı insanlar (insan demeye bin şahit ister) ama yakışıklılar
40 Yorumla
+1 yılDuygusal kindar aşık olursa çok sever sevmezse hiç sevmez ortası yok duygusal geneli hayvansever oluyor küsmek genel özellikleridir öfmmdmx bu kadar benden
10 Yorumla
+1 yılBen yengeç burcu erkeğiyim etrafımda ki herkesi beklemediği şekilde dolandırıyorum ama sevdiğim kadının her lafına mal gibi inanıp her seferinde affediyorum
10 Yorumla
+1 yılBence akrep cinsellik konusunda mimlenmiş olabilir ama yengeç daha fazla istekli bu konuda öyle düşünüyorum🤷🏻♀️
20 Yorumla
+1 yılSümsük , depresif , ucuzdur ben daha iyi bir Yengeç erkeğiyle karşılaşmadım hepsi birbirinden beter ha bir de kadın meraklısı
40 Yorumla
+1 yılKanka herşeyi burçlara bağlamak lazım ama o bakış acisiyla bakarsan eğer çok şeyde geri ve eksiklik görürsün. Zamanı gelince burcun gerçekten önemsiz olduğunu fark edersin.
00 Yorumla
+1 yılBen yengeç burcuyum bence yengeç burcu erkeği sevdiğine düşkün kıskanç romantik duygusal sevdiğinin yanında çocuklaşabilen birisi ama sevdiğine sevdiklerine dokunulduğunda çok şey olur
11 Yorumla
+1 yılYengeç Burcunu bilmem ama
aslan burcu erkeği liderdir asaletlidir korumacıdır zekidir anlayışıdır şöyleceklerim bu kadar
SAYGILARIMLA00 Yorumla
+1 yılYengeç burcu bulduysan nikahı bas başka da bir şey demiyorum
34 Yorumla
Başak+1 yılNxjsjsj benim var bir Yengeç ama daha açılamadım bile😅
Başak+1 yıl😅😅
+1 yılSeni manipüle edebilid iyi bir dinleyicidir romantiktir duygusaldır kıskançtır alıngan oluyorlar baya ne derdi olduğunu anlatmıyor falan
00 Yorumla
+1 yılbir kadına aşık olunca popon ayrılmaz lanet bir burç ama çok tatlılar ciddi ilişki insanları için okey ama biraz duygusallar
00 Yorumla
+1 yılYengec burcu sevgilim vardı ilişkimiz aşırı toksitli aşırı kıskanctı ve trip atıyordu
30 YorumlaBen yengeç burcuyum eğer geçmişte canı yandıysa çok tehlikeli ve dengesizdir
10 Yorumla
+1 yılManipülatif, çocuksu, nazik, anlayışlı, çapkın ama sevdiği zaman çok sadık.
10 Yorumla
+1 yılAyy çok anneci oluyolar bide fazla kırıldgan acayip kıskanç sohbeti iyi sarıo ama
10 YorumlaUzak durrrr narsist köpek onlar kendine olan saygını yitirirsin
20 YorumlaBenim babam yengeç koç falan bi tarafa bildiğin öfke bombası. Her an patlamaya hazır
00 Yorumla
+1 yılAsildir , duygusaldır, melek gibidir ama şeytanda olabilir korkulur 😁
00 Yorumla
+1 yılİğrenç abi yengeç burcu erkeğiyle kurabileceğin max ilişki arkadaşlık olur daha ilerisi olmaz
00 YorumlaHep haklıdır birnşekilde haklı çıkar onun doğrusu değişmesi zordur
00 Yorumla
+1 yılYengeç bilmem de oğlak erkeği nasıl acaba bunu düşünüyorum
00 Yorumlasevecen, nazik, anlayışlı, ileri görüşlü ve yumuşak kalplidir.
11 YorumlaYa benim eski sevgilim yengeç burcuydu aşırı trip atıyodu ve aşırı sinsiydi bence çok bişey bekleme
10 Yorumla
+1 yılÇapkın veya umursamaz olurlar genellikle yani çok düşünmezler deli akar kanları
00 Yorumla
+1 yılBenimde var beğendiğim yengeç yurumeye cekiniyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayatı size dar eder evet neşeli kibar saygılı insanlar ama boş yere attıkları tripler ve sinirliyken dedikleri laflar aman amann Allah korusun e tabi herkes aynı değil ama genellikle böyleler
10 Yorumla50 ıyı 50kotu tarafı var ınadı var sakın olunca tatlı
00 YorumlaYengeç Burcu evine ve sevdiğine bağlıdır ama onu yoldan cikarirsan dünyanı karartır ruhun duymaz!!!
00 YorumlaSevgi ilgi manyağı her dakika sevgi ve ilgi beklerler çocuk gibidirler
00 Yorumla
+1 yılBenim üvey babam yengeç burcu
gayet sakin biri esprili konuşmayı seven biridir01 Yorumla
+1 yılİyi İnsandır Ama Gıcık Sinir bozucu inat kendini haklı gören anlayışsiz
10 YorumlaAllah Yengeç burcu erkeğinden korusun 1 senelik ilişkim oldu en büyük pişmanlığım
12 Yorumla
Yengeç+1 yıl7. yıl 👌🏻
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnesine baya düşkün çok duygusal olur, aşırı sahiplenici, çok kıskanç , manipüle etmede usta, yalan söylediğinde duygusallik yolunu tercih eder,
00 Yorumla
1 yılHarikayız, hurdacılar anlamaz altının değerini 😎
212 Yorumla
Koç1 yılHı hı ne altın ne altın
Yengeç1 yılSen hurdacı mısın sarraf mısın ona bağlı 😁
Koç1 yılSarrafım tabi ki, ama altın dediğin biraz daha parlamaz mı 😁
Yengeç1 yılHam altın parlamaz canım, kıymetini bilen onu parlatır. Asla değer kaybetmez ama 😎
Koç1 yılO altını parlatmak şimdi benim görevim anlaşılan 😂
Yengeç1 yılSen hurdacı değil miydin 😂
Koç1 yılHurdacıydım belki ama altının karşısında meslek değiştiriyorum galiba 😎
Yengeç1 yılDikkat et altın için ülkeler savaşıyor bak 😂
Koç1 yılAltınlar savaşmaz. Altın altını çeker, birlikte daha da değerlenir. Neden rekabet edelim ki? 😄
Yengeç1 yılAltını elde etmek isteyenler savaşır, altın nasıl savaşsın la havleee 😂
Koç1 yılBen de bir altınım ya hani 😂
Yengeç1 yılSavaşman sevişin kuzum 😄
Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. Utangaç, duygusal ve sempatik
20 Yorumla
+1 yılÇok yapışkan tahammül edemiyorum ben şahsen 🥸
10 Yorumlaİyidir Göktürk duygusaldır romantiktir sevecendir
11 YorumlaHerseye burc olayına bağlamayın
10 Yorumla
+1 yılAlıngan, anaç anneye eve çok düşkün.
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba değerli Kızlar Soruyor takipçileri 🌸 Yorumcumuz Melek Kara sizler için sorunuzu yanıtlıyor. ♋
https://www.dailymotion.com/video/x8x41d2