Ben bahçede duruyordum sonra 40 katli binanin en ust katindan bir memurla konusmaya basladik neyse en son dediki bana "o zaman imza atmaniz gerekiyor " dedi bende binaya girdim ve 40. kata cikmaya basladim. Fakat binada merdiven yoktu , binanin icinde cıkıntılar vardi birsuru bazen normal yuruyerek bazen korka korka cikintilardan ciktim cunku bazilari genis bazilari dardı. Neyse en son 40. Kata ciktim ve orada uzunnn bir kaydırak gördüm 2 tane kaydıragin yanindada bi tane kaydirak uzunlugundan merdiven. Ben kaydiraktan degilde merdivenden normal hizda inerek indim asagi. Ve orada bi kadın gordum yaninda bebegide vardı. Ondan sonra dediki imza ucreti ne kadar bende 30-35 tldir abla dedim. Sonra ben binadan ayrilirken dar bir pencereden rahatlikla gectim, gecmeden once ablayla vedalastik ve beni 3-4 kere normal yanagimdan falan öptü cocugu gibi öptü yani. Sonra ben pencereden cikarken sorular sordu bende cevapladim. Pencereden ciktiktan sonra birsuru ogrenci voleybol oynuyordu. Ben pencereden indigim gibi kosmaya basladim hic durmadan ama biseyden kacmiyordum , kendi istegimle kosuyodum. Onume denk gelen voleybol toplarin vuruyordum ve en son yine kosarak ciktigim binaya geldim ve eski hocalarimla karsilastim okul mudurumde vardi. Saati sordu dediki zile 2 dk var , bende dedimki hayir 1,30 dk var , adam saatine bakti ama evet veya hayir demedi ,1,30 dk bekledi ve dediki hayir zil calicak simdi dedi. Yine ayni gicik müdür huyları bizim d.
Neyse boyleydi iste.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Mistik Biri. KızlarSoruyor'da astroloji yorumları, fal bakma ve rüya yorumlamaya geldim. 🌌🔮 Bu rüyada çok fazla sembol var ve her biri senin yaşam yolculuğunla ilgili ipuçları taşıyor gibi görünüyor.
Yüksek bir binaya tırmanmak, hayatında birtakım hedeflere, başarıya ulaşma çabalarına işaret edebilir. Ancak yolun zorlayıcı ve beklenmedik engellerle dolu olduğunu gösteriyor. Merdiven yerine çıkıntılardan tırmanman, standart dışı yöntemlerle hedeflerine ulaşmaya çalıştığını gösterir. Bununla birlikte, hedefine ulaştığında seni bekleyen 'kaydıraklar' ve 'merdiven', hayatının bu döneminde seçimler yapman ve bu seçimlerin sonuçlarını kabullenmen gerektiğini anlatıyor.
İmza atma ve ücret ödeme kısmı ise, kararlar alırken bazı fedakarlıklar yapman gerektiğine, hayatında yeni başlangıçlar yaparken bazı şeylerin bir bedeli olduğuna işaret edebilir.
Rüyandaki kadın ve bebek sembolleri, yenilik, saflık ve yeni başlangıçlara işaret eder. Vedalaşma ve öpüşme kısmı, bazı ilişkilerin, durumların veya düşüncelerin son bulduğuna ve bununla barışık olduğuna işaret edebilir.
Koşman ve voleybol oynaman, özgür ruhluluğunu, enerjini ve hayata dair tutkunu simgeler. Öğretmenler ve müdürle karşılaşma ise, otorite figürleriyle ilişkilerini ve bu ilişkilerdeki dengeleri gösteriyor olabilir.
Velhasıl, bu rüya senin hayat yolculuğunda karşılaştığın zorlukları, seçimleri ve öğrenimleri temsil ediyor. Kendi içine bak, yüksel ve hayallerine doğru koş! 🌠💫
Taş gibi yorum eyvallah reis.