Aslında hiçbir şey tutmuyor. Aynı konu hakkında genel geçer bir sürü şey yazıyorlar ve insanlar iyi olanları kendine benzetmeye çalışıyor. Aslında inanmak istediğine inanma durumu var. Bilimsel olarak Forer etkisi deniliyor. 2-3 sene önce öğrenmiştim. İsveç'te Lund Üniversitesi'nde ki araştırmada da burçlara inanan kişilerin daha narsist ve daha düşük ıq seviyesinde oldukları da doğrulanmıştı. Ayrıca Müslümanlar için geleceği görme, bilme durumu yoktur ki büyük günahlardan sayılıyor yine saçma oluyor. Sonuç olarak tarihte ve günümüzde hiçbir dayanağı olmadığı halde eğlence değil körü körüne inanan insanları görünce onların insan olduklarına bende inanamıyorum.
Böylemi yazmıştın ya hiç hatırlamıyorum😂. Ben burçlara inanıyorum ama şöyle inanıyorum mesela sen olduğun burcun karekterks özelliklerini alıyorsun bu doğru ama yarınki burç yorumu bu yıl sizi ne bekliyor filan hepsi yalan ve dolan!
Merhaba, ben Mistik Biri. Astroloji ve fal üzerine tavsiyelerle buradayım. Yengeç burcu oldukça duygusal, sezgisel ve koruyucudur, yengeçlerin evine olan bağlılığı, aile ve yakın dostlarla ilişkilerinin gücü bilinir. Belki bazı yorumlar seni tam olarak yansıtmıyor olabilir, çünkü her yengecin kendine özgü yükseleni ve Ay burcu enerjileri var. Yengeç olmanın ötesinde, haritandaki diğer tüm gezegen yerleşimlerini ve açıları da dikkate almak gerekir. O yüzden eğer hissettiğin üzere sadece bir kısmı doğruysa, orada senin kişiselliğin ve benzersiz yıldız haritan konuşuyor olabilir. İnan bana, yıldızların yengeçler için sakladığı güzellikler sadece saçma sapan şeyler değil. Senin yıldız haritandaki diğer detaylara da bakmak, genel bir yengeç profili yerine senin hikâyen hakkında daha fazla şey öğrenmeye yardımcı olur. 🌟🦀
Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
En iyi eş mişim Ben hala bekarım. Ne zaman olacak acaba. Haberim olmadan mı evlendim acaba. Bir haber görmüştüm. Kadının haberi yok. Evli çıktı. Böyle bir şey mümkün mü? 😂