Hayatım boyunca genellikle kadınlar tarafından sorulan bir soru bu bana. Maalesef çok bilgim olmadığı ve anlamadığım için genelde far görmüş geyik gibi kalıyorum...
Galiba doğum tarihi ve saatleriyle alakalı bir durum söz konusu.
11 Haziran 1999 tarihinde saat 16:00'da doğdum.
Bana burcumun ikizler olduğu, uzak durulması gereken bir kişi olduğum söylendi. Hayatım boyunca prensiplerime uygun bir şekilde düzgün bir karakterim olduğunu düşünüyordum bir anda şok oldum.
Anlamadım bir türlü. Biri yardımcı olabilir ve bana burcumun ne olduğunu, özelliklerimi ve neden herkesin öcü gibi baktığını söyleyebilir misiniz?
Bilmeyen birisine burçlar hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Burçlara pek çok kişi inanır ve itimat eder. Benden sana tavsiye sakın ola burçlar üzerine derinlemesine araştırma yapma. Çünkü yaparsan kendini o burcun özelliklerinde ne yazıyorsa öyle davranırken bulursun. Kendimden örnek vereyim: Ben ikizler burcuyum ama ikizler burcu olduğumu öğrenmeden önce çok sessiz, içine kapanık, sohbet etmekten ve şarkı dinlemekten haz almayan birisydim. Ancak ikizler burcu olduğumu öğrendiğimde biraz araştırdım ve bir süre sonra gerçekten ikizler burcu gibi davranmaya başladım. Demek istediğim burçlara itimat etmek ya da etmemek sana kalmış ancak kendini burçlarda yazana göre kısıtlayarak yaşamanı istemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Burçlara pek çok kişi inanır ve itimat eder. Benden sana tavsiye sakın ola burçlar üzerine derinlemesine araştırma yapma. Çünkü yaparsan kendini o burcun özelliklerinde ne yazıyorsa öyle davranırken bulursun. Kendimden örnek vereyim: Ben ikizler burcuyum ama ikizler burcu olduğumu öğrenmeden önce çok sessiz, içine kapanık, sohbet etmekten ve şarkı dinlemekten haz almayan birisydim. Ancak ikizler burcu olduğumu öğrendiğimde biraz araştırdım ve bir süre sonra gerçekten ikizler burcu gibi davranmaya başladım. Demek istediğim burçlara itimat etmek ya da etmemek sana kalmış ancak kendini burçlarda yazana göre kısıtlayarak yaşamanı istemem.
Anlamadığım nokta, konuştuğum kişiler başta tahmin ettiklerini söylüyorlar, o kadar mı bariz ya?
Herneyse teşekkür ederim
Bu zamanda böyle şeylere inanmak saçmalık. Gerçekten bunlara inanan kadınlarda beyin yok zaten. Asıl onlardan uzak durulması gerekir.
Açıkcası herkes her şeye inanıyor. Aura diyen var... Burç diyen var... Enerji diyen var... Hani kendimce öyle araftayım dgdgdfg
Ben sadece anlamaya çalışıyorum. Çünkü internette maşallah her sitede başka bir şey demişler. Yabancılar zaten ap ayrı şeyler açıklamışlar. :D