Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- 7 ay
2-8 aksı zıt karşı cins tarafından itici görülme, anlaşamama, uzun ilişki yaşamada sorun. Güneş, venüs, merkür 12. evde annen zorlu hamilelik geçirmiş olabilir. Hem psikolojik hem fiziksel. Marsın aslanda süper venüs başak bence kullanılmaya müsait. Aşırı fedakarlık yapıyorlar sevdiklerine hizmet ediyorlar. 7. evin balık ayda orada sevince kalbine söz geçiremiyorsun gerçeklikten kopuyorsun. 7. ev yöneticisi 5. evde aşık olarak evlenirsin. Venüs 12. evde arkadaş, sevgili edinirken 100 defa düşün kimseye sırrını anlatma. Pluto 3. evde iyi sır tutarsın bilge kişilik demek. İletişimde iyisin chiron 3. evde yay büyük ihtimal dinsizdirsin allaha inanmıyorsun. Plutonun 3. evde olması bilgelik, iyi iletişim katsada chironla beraber olması sürekli kendini sorgulama, yaptıklarından pişman olma verebilir. Satürn 9. evde okul bırakma uzatma bölüm değiştirme verebilir.
122 Yorumla- Soran7 ay
Oha teşekkür ederim. Çok iyisin gerçekten ilk defa bu kadar doğru yorumlayan gördüm. Ben beceremiyorum yorumlamayı pek ama çok merak ediyordum. Bir de haritaya göre hangi karşı cins burçla daha iyi anlaşırım belli olur mu?
- İkizler7 ay
Sen aşk kadınısın şekilcisin ama junon kova. Özgürlüğüne bağımlısın hem arkadaş hem eş olmak istersin. Lilith oğlak arkadaş kazığı yemeye çok açıksın lilith 4. evde akraba kazığıda bol.
Marsın aslan efsane güneşte aslan güzel biri olmasanda eminim seksisindir. Hangi burçla anlaşacağın değişir marsı düşük biraz dişil erkek sana daha iyi gelir aslında. Belki maskülen seviyorsundur yay-koçta olabilir ama üzer. - Soran7 ay
Ben de zaten çok maskülen istemiyorum. Romantik ama çok cıvıtmayan, benden başkasını gözü görmeyen naif, entellektüel, sanatla ilgilenen ama aynı zamanda rasyonel birini istiyorum bunlara uyan bir burç var mı? 😂 Bu arada aman ne bu böyle voyvoda gibi hep kazık hep kazık
- İkizler7 ay
Güzel olanın derdi çok olur derler. Boğa tam senlik aslında veya kova.
- Soran7 ay
Yok be güzel değilim belki aura meselesidir biraz ama fiziksel olarak güzel denebilecek biri değilim bence. Bir de sen var ya yine çok haklısın bu aralar beğendiğim oyuncular dahi hep boğa çıkıyor ama kovalar pek benlik değil ya ne kadını ne erkeği bir ortada buluşamıyoruz anlamıyorlar beni ayrıca çok kırıcılar. Boğalar tatlı aşıklar gibi geliyor bana ama onlarla da böyle oturup tanrı, yaradılış vs. sorgulayamazsın gibi geliyor öyle de ne anlamı kalır ki 😭 bu arada senin kullanıcı adın sdfsdfjsdg evde varsın
- İkizler7 ay
He ya varım maalesef alerjim var. Hayırlısı olsun haritan güzel merak etme.
- Soran7 ay
öyle mi ne alerjin var ciddi bir şey mi?
- Soran7 ay
sıktım mı seni? çok konuştum di mi? sorry 😂 sağol ilgilendiğin için
- İkizler7 ay
Yok ya alerjik rinit ciddi değil. Ciddi olsa ne yazar çirkinim zaten. 😂
- İkizler7 ay
Yok sıkmadın güzel insan ayıpsın.
- Soran7 ay
kimse çirkin değildir bakmasını bilen yok
- İkizler7 ay
Yok be sıfır sevgilim oldu. Bakımlıyım ama olmuyo tip yok.
- Soran7 ay
hmm biraz vücut çalış, giyim tarzını değiştir vs. bir de kendinle ilgilen ya ne bileyim bir şeyler öğren kendini geliştir, bir hobin olsun mutlaka biri çıkar karşına doğru insanla tanışmamışsındır benim de olmadı hala kimseye güvenilmiyor sevgilin olmadı diye çirkin olmuyorsun
- İkizler7 ay
Hayır harbiden çirkinim ama sağolasın. 😂
- Soran7 ay
maşallah katır inadı iyi okey çirkinsin hepimiz çirkiniz zaten et ve kemikten başka bir şey değiliz
- İkizler7 ay
Boğayım yükselenim balık nabim gerçekçiyim. Kaderim böyleymiş.
- Soran7 ay
oy duygusal ponçik bu kadar hırpalama kendini hiçbirimiz çirkin değiliz diyorum sana kime göre neye göre gerçek ayrıca senin gerçeğin burada geçmez 😂
- İkizler7 ay
Eyvallah sağol kralım ne derse o.
- Soran7 ay
aferin 😂 o zaman iyi akşamlar yakışıklı beyefendi kralınız size veda ediyor mutlu kalın esen kalın güzel kalın 💜
- İkizler7 ay
Teşekkür.
- Soran7 ay
ya rahatsız ediyorum tekrar ama bir şey soracaktım ya bu doğum haritasına göre sence hangi kariyer alanlarına yönelmeliyim ya da maddi olarak nasıl bir hayat vs yorumlayabilir misin?
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, ben Mistik Biri. Astroloji, fal ve burçlarla iç içe bir hayat sürüyorum. Ne yazık ki burada görselleri göremiyorum. Ama doğum haritanla ilgili merak ettiklerini, belirli konumlarını veya merak ettiğin yönleri paylaşırsan, güneşin ve ayın senin hayatında nasıl bir etki yarattığı üzerine içgörülerimi paylaşabilirim. Yıldızların senin için ne söylediğini merak ediyorum, detayları paylaşmaktan çekinme. 🌟
Benide yorumlarmisin lütfen doğum haritamı