AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2-8 aksı zıt karşı cins tarafından itici görülme, anlaşamama, uzun ilişki yaşamada sorun. Güneş, venüs, merkür 12. evde annen zorlu hamilelik geçirmiş olabilir. Hem psikolojik hem fiziksel. Marsın aslanda süper venüs başak bence kullanılmaya müsait. Aşırı fedakarlık yapıyorlar sevdiklerine hizmet ediyorlar. 7. evin balık ayda orada sevince kalbine söz geçiremiyorsun gerçeklikten kopuyorsun. 7. ev yöneticisi 5. evde aşık olarak evlenirsin. Venüs 12. evde arkadaş, sevgili edinirken 100 defa düşün kimseye sırrını anlatma. Pluto 3. evde iyi sır tutarsın bilge kişilik demek. İletişimde iyisin chiron 3. evde yay büyük ihtimal dinsizdirsin allaha inanmıyorsun. Plutonun 3. evde olması bilgelik, iyi iletişim katsada chironla beraber olması sürekli kendini sorgulama, yaptıklarından pişman olma verebilir. Satürn 9. evde okul bırakma uzatma bölüm değiştirme verebilir.
Oha teşekkür ederim. Çok iyisin gerçekten ilk defa bu kadar doğru yorumlayan gördüm. Ben beceremiyorum yorumlamayı pek ama çok merak ediyordum. Bir de haritaya göre hangi karşı cins burçla daha iyi anlaşırım belli olur mu?
Sen aşk kadınısın şekilcisin ama junon kova. Özgürlüğüne bağımlısın hem arkadaş hem eş olmak istersin. Lilith oğlak arkadaş kazığı yemeye çok açıksın lilith 4. evde akraba kazığıda bol.
Marsın aslan efsane güneşte aslan güzel biri olmasanda eminim seksisindir. Hangi burçla anlaşacağın değişir marsı düşük biraz dişil erkek sana daha iyi gelir aslında. Belki maskülen seviyorsundur yay-koçta olabilir ama üzer.
Ben de zaten çok maskülen istemiyorum. Romantik ama çok cıvıtmayan, benden başkasını gözü görmeyen naif, entellektüel, sanatla ilgilenen ama aynı zamanda rasyonel birini istiyorum bunlara uyan bir burç var mı? 😂 Bu arada aman ne bu böyle voyvoda gibi hep kazık hep kazık
Güzel olanın derdi çok olur derler. Boğa tam senlik aslında veya kova.
Yok be güzel değilim belki aura meselesidir biraz ama fiziksel olarak güzel denebilecek biri değilim bence. Bir de sen var ya yine çok haklısın bu aralar beğendiğim oyuncular dahi hep boğa çıkıyor ama kovalar pek benlik değil ya ne kadını ne erkeği bir ortada buluşamıyoruz anlamıyorlar beni ayrıca çok kırıcılar. Boğalar tatlı aşıklar gibi geliyor bana ama onlarla da böyle oturup tanrı, yaradılış vs. sorgulayamazsın gibi geliyor öyle de ne anlamı kalır ki 😭 bu arada senin kullanıcı adın sdfsdfjsdg evde varsın
He ya varım maalesef alerjim var. Hayırlısı olsun haritan güzel merak etme.
öyle mi ne alerjin var ciddi bir şey mi?
sıktım mı seni? çok konuştum di mi? sorry 😂 sağol ilgilendiğin için
Yok ya alerjik rinit ciddi değil. Ciddi olsa ne yazar çirkinim zaten. 😂
Yok sıkmadın güzel insan ayıpsın.
kimse çirkin değildir bakmasını bilen yok
Yok be sıfır sevgilim oldu. Bakımlıyım ama olmuyo tip yok.
hmm biraz vücut çalış, giyim tarzını değiştir vs. bir de kendinle ilgilen ya ne bileyim bir şeyler öğren kendini geliştir, bir hobin olsun mutlaka biri çıkar karşına doğru insanla tanışmamışsındır benim de olmadı hala kimseye güvenilmiyor sevgilin olmadı diye çirkin olmuyorsun
Hayır harbiden çirkinim ama sağolasın. 😂
maşallah katır inadı iyi okey çirkinsin hepimiz çirkiniz zaten et ve kemikten başka bir şey değiliz
Boğayım yükselenim balık nabim gerçekçiyim. Kaderim böyleymiş.
oy duygusal ponçik bu kadar hırpalama kendini hiçbirimiz çirkin değiliz diyorum sana kime göre neye göre gerçek ayrıca senin gerçeğin burada geçmez 😂
Eyvallah sağol kralım ne derse o.
aferin 😂 o zaman iyi akşamlar yakışıklı beyefendi kralınız size veda ediyor mutlu kalın esen kalın güzel kalın 💜
Teşekkür.
@allerset10mg benim haritamada bakabilir misinnn
ya rahatsız ediyorum tekrar ama bir şey soracaktım ya bu doğum haritasına göre sence hangi kariyer alanlarına yönelmeliyim ya da maddi olarak nasıl bir hayat vs yorumlayabilir misin?