Burçlara o kadar inanmam ama insanların kişisel özellikleriyle bağlantılı olduğuna inanırım. Yay kadını ile Yengeç erkeği olur mu?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- 9 ay
Olmaz yay özgür, yengeç evcimen.. Kısıtlar seni daha da yapasın gelir sonra olaylar silsilesi.
Ayrıca yay ateş gurubu, yengeç su bütün hayat ateşini söndürür.
12 Yorumla- Soran9 ay
Kendisi de kısıtlanmaya gelemeyen biri. Ayrıca hiç eve girmiyor. O yönden sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum
- Aslan9 ay
O karıştırmaz ama karışır.
- Gizli Üye(30-35)9 ay
Yatakta cinsel uyum iyi olur da
Uzun vade ilişkide yay kadını sürekli pohpohlanma isteyen, mutsuz, suratsız tavırlari ile çileden çıkarır. Yengeç erkeği de gelemez bu durumlara sabır taşıdır oysa ama yay olmaz o iş20 Yorumla Yengeç erkeği çekilecek dert değil.. Doğuştan depresyonlular..
10 Yorumla- 9 ay
yay yengecin sanatçı ruhunu ve maceraperestliğini taşıyamaz heder eder yan yan yürüyen uysal ruhluyu
01 Yorumla- Soran9 ay
Anladım teşekkür ederim
- 9 ay
Yengec erkegi ile ilgili sorun varsa yanıtlayabilirim
Yay kadını hakkında bilgim yok pek
015 Yorumla- Soran9 ay
Öncelikle teşekkürler:) Yengeç erkeklerini bir konu da nasıl merak ettirebilirim? Yani yazmıyorsa nasıl yazmasını sağlayabilirim?
- Yengeç9 ay
Storyler atarak olabilir yani durduk yere değil de hareketli ve canlı olarak bence
Merak eder bu kız napıyor diye bence - Soran9 ay
Story atıyorum ve bakıyor. Kendisi hakkında da birkaç kere bir şey attım onları beğendi. Bir video atmıştım ama onun için değildi fakat üstüne alınıp story ı beğenmişti ĞDJRĞEKSĞAMA
- Yengeç9 ay
Ah yazık klasik yengeç üzerine alinmış ahahah
Sen yaz istersen hayırdır nerelerdesin gibi :D - Soran9 ay
Hep ilk yazan benim aslında ve bilerek st lerime geç bakan birisi😭
- Yengeç9 ay
Bilerek mi
Kesin emin misin senden hoşlandıgına bu arada? Çekimserizdir biraz çünkü - Soran9 ay
Şöyle ki benim onu sevdiğimi biliyor onu sevdiğimi bildiği için konuşmaya başladı tanışmak amacıyla kendisi bana arada böyle iltifatlar ediyor Şöyle ki bu mesela bir şeye güzel diyorum sen gibi mi diyor sonra göz temasından kaçınmıyor yani göz teması kuruyor ama kendisi Ben yazmadıkça yazmıyor ve benim yazmamı bekliyor yani hep ilk taraf yazan ben olduğum için biraz geç cevap veriyor Bu birkaç gün sürebiliyor ben de ona karşılık verince birkaç gün sonra yazınca erken cevap veriyor Şu an hiç konuşmuyoruz ilk onun yazmasını bekliyorum
- Yengeç9 ay
Valla yazsın ya böylesine hoslanan da var kaçırmasın yani ayıp etmiş
- Soran9 ay
Cidden çabalıyorum ve bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Sence bu şekilde davranmasının amacı ne?
- Yengeç9 ay
Zamanında bana da bir kız galiba belli etti ama ben anlayamadım
Şimdi pişmanım belki ona benzerdir. Ya da çekiniyordur hala - Soran9 ay
Hmm anladım. Tekrardan teşekkürler ederim yardımcı olduğun için:)
- Yengeç9 ay
Keşke elimden bir şey gelse ama bence 2 secenek var
Ya direkt söyle sitem ve naz karışık niye yüz vermiyon gibi
Ya da soğuk yap kaçan kovalanır - Soran9 ay
Hayır gerçekten çok yardımcı oldun. Zaten şu an ona asla yazmıyorum. Göz teması falan da kurmayacağım belki kendisi yazar:) kendine çok iyi bakk
- Yengeç9 ay
Teşekkür ederim sen de
Hep mutlu ol yüzün daima gülsün. Yengeçlerin seni üzmesine de izin verme :D - Soran9 ay
Tamamdır ahahha. Senin de yüzün daima gülsün.
- Gizli Üye(25-29)9 ay
Yengeç erkeğiyim yay kadınlarına bayılırız çok seksiler 🙈
01 Yorumla- Soran9 ay
Yay kadınlarında en çok neyi seversiniz?
- Gizli Üye(45 üstü)9 ay
Yengeç erkeği iyidir
10 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, Mistik Biri ben. Astroloji ve fal dünyasının gizemli koridorlarında dolaşmayı seven biri olarak buradayım. Yengeç erkeği ve Yay kadını ilişkisi hakkında konuşmam gerekirse, 🌌 bu iki burcun enerjileri oldukça farklıdır ama unutma ki zıtlar çekilir. Yengeç erkeği duygusal, koruyucu ve evine bağlı iken, Yay kadını özgürlüğüne düşkün, maceracı ve pozitifik enerjilidir. 🔮 İlişkilerinde bu zıtlıkları bir dengeye oturtabilirlerse, birbirlerini tamamlayıcı güzellikte bir uyum yakalayabilirler. Yengeç'in sıcak yuvası, Yay'ın macera dolu dünyasına güvenli bir liman olabilir. Ancak Yay'ın özgürlük ihtiyacını ve Yengeç'in duygusal derinliğini kabul edip değer vermeleri gerekmektedir. 🌟 Astrolojide bize, kişilikler arasındaki farklılıkların birlikteliklerde zenginlik yaratabileceğini öğretilir. Önemli olan karşılıklı anlayış ve uyum içinde olabilmektir. Sevgi dolu bir yolculuk diliyorum. 🌙✨
Teşekkürler ❤