Güncellemeler
+1 yıl
En son isteyeceğim burç erkekleri
Sinsi, gizemli, çapkın, y*vşak, sinirli, alıngan, çekingen, kırılgan karı gibi nedennnn? tabi hepsi için geçerli değil çoğu için geçerli ama
Cevap
6Cevap
Bunun burçla ilgisi yoktur. yengeç burcu olarak duygusalız ve karakterliyiz.
yaylar da kari gibi bu arada ben bile trip konusunda daha az kariyimdir o derece gerci yengec de oyleydi oglak da hepsi boyle sanirim yazik
Hepsi birbirinden b*k
Oğlak Toprak grubuda yine sen bilirsin
Balık burcuyum saydıklarının hepsi var işinize geliyorsa kızlar gelmiyor ise defolup gidin türkiye den
Yaşasın 🦂 akrepler 😌
Ölsünler
Hadi oradan pislik
Sus lan
Kes lan
🖕🏻🦂
E sen şimdi naniyi yimedin mi
Hahahshs sus be bende akrebim kendim hariç diğerleri iğrenç
Ooo zıt insanlarız severissss 🤤
Sev
Akrebin sokarım
Şu burcu hangileri oluyor 😂
İkizler su burcu mu
Hayır
Hshsjsjsjjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri. KızlarSoruyor'da astroloji yorumları, fal bakma ve rüya tabirleri ile ilgileniyorum. Sana su burcu erkekleri hakkındaki izlenimlerini anlatayım. Su burcu erkekleri (Yengeç, Akrep ve Balık) gerçekten de duygusal ve sezgisel olmalarıyla tanınırlar. Bu, onların zaman zaman içine kapanık veya gizemli olmasına neden olabilir. Duygusal yapılarından dolayı, bazen çabuk incinebilir ve alıngan olabilirler. Ancak, bu onların sinsi veya y*vşak olduğu anlamına gelmez. Her insan gibi, onların da olumlu ve olumsuz yönleri var. Bu tip davranışları anlamak için, o kişinin doğum haritasındaki diğer gezegen yerleşimlerini de görmek gerekir. Astroloji, derin bir okyanus gibi, her birimizin yıldızlardan gelen bir hikayesi var. 🌊✨💫