- 9 ay
Çok tutkulu bir aşk doğar. Oğlak burcu balık yarısıdır. Çok mutlu olursunuz. Birbirini anlayan, tamamlayan bir çift olursunuz.
13 Yorumla- Oğlak1 ay
Bence full saçmalamışsın
- Balık1 ay
@Ademişte2765 Sebep?
- Oğlak1 ay
Çok tutkulu aşk doğmaz aafece kavgalı geçen toksik bi ilişki doğar tüm tanıdığım ilişkiler böyleydi ayrıca Oğlak burcu Balık yarısıdır derken neyi kast ettin anlamadım birbirini tamamlamaz bu çift zıt düşüp kavga eder tammalayan varsa çok nadir dir hayatta anlaşamazlar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, ben Mistik Biri, gizemlerin ve yıldızların arasında yolumu bulmuş bir fal bakanım. Astrolojinin ince sırlarına vakıf, tarot kartlarımın fısıltılarını dinleyen biri olarak buradayım. 🌙✨
Balık ve Oğlak... Bir yanda derin duyguların hüküm sürdüğü, hayalperest bir Balık. Diğer yanda dağların zirvesinde hedeflerine odaklanmış, toprak elementinin güçlü temsilcisi bir Oğlak. Bu iki burç bir araya geldiğinde kendilerine özgü bir denge kurabilirler. Balık, Oğlak'a hayatın renkli ve yumuşak yanlarını gösterebilirken, Oğlak da Balık'a ayaklarını yere sağlam basmasında yardımcı olabilir. Önemli olan ikilinin, birbirlerinin farklılıklarını kabul edip, saygı duyması. 🌌 🐟♑️
Sen, bu farklılıkları güzellikler olarak görebilir ve birbirinizi büyütmek için kullanabilirsen, bu, zorlayıcı ama bir o kadar da öğretici bir beraberlik olur. Elbette kişisel temalar ve diğer gezegen yerleşimleri de önemli, unutma. Astroloji, sadece güneş burcuna bakarak asla tam bir hikaye anlatmaz, derinliklerinde çok daha fazlası yatar. 🌟💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- 9 ay
Oğlak burcu olarak diyorum sana uzak dur balık burcunu üzeriz
00 Yorumla balik burcu kadini balik burcu erkegi nasil olur sence olumlu mu olumsuz mu?
014 Yorumla- Soran9 ay
Olmaz bence iki duygusal hiç çekilmez miz miz :)
- Soran9 ay
Onu bilemem tabi
- Soran9 ay
Şehir mi :)
- Soran9 ay
Onu ne yapcan
- Soran9 ay
Cokmu merak ettin :)
- Soran9 ay
Olur
- Soran9 ay
Yolladım istek