Şimdi açıkca anlatamam ama
Tuvalet, yiyecek, kusmuk ve yiyeceklerle boğulma
bu 4 maddeyi iç içe harmanlanmış düşünün
işte böyle
Şimdi açıkca anlatamam ama
Tuvalet, yiyecek, kusmuk ve yiyeceklerle boğulma
bu 4 maddeyi iç içe harmanlanmış düşünün
işte böyle
Keşke anlatsaydin
Anlatmakdan daha beter oldu
Tuvalette yemek mi yedin
Yolsa yemek tuvaletmiydi
Dişini kurcalayim derken küstün mu
(( Neden iğrnç veya travmatik rüya görüyorsun?
Cevap : suyun bulanık. Yansıma alamiyorsun
Bu ne demek İslami bir terim kalbin nekadar bulanık karanlık bozuk ise bu rüyalarına yansır
Genelde rüya ya göremez ya da kötü iğrenc rüyalar görürsün
Çözüm ne ( kalpler ancak Allah'ı zikir ile tatmin olur ( Rad süresi 27-28 ayet )
evet ya ya hic rüya gormuyorum ya da igrenc ruyalar goruyorum
valla ateistim ben öyle rüyalar görmüyom
aynen kanzi
@DogukanXeria knk ben hala Allaha inaniyom, ondan olabilir 🤣🤣
yok işte bi yerlerinden salladıkları tutmayınca hep aynı muhabber
@DogukanXeria ateist arkadaş senin yorumuna veya soruna cevap yazdım zaman atlarsin sana ait olmadı halde terbiyesizlik yapma
( Kafirun süresi ( senin dinin sana benim dinim bana
knk sen hafiz falan misin
hafız falab değil boş yapıyor yarım saattir ezberlediği 3 5 ayet ile millete caka satıyor
@DogukanXeria kwnxkenxnx
allah bilir kuranı 1 kere türkçe okumamıştır
Ne değişik bir insansın sen ya
emin ol en çok duyguğum şey 🙄🤦🏻♀️
Rüyalar bilinç altının yansımasıdır. Gün içinde rüyanda gördüklerinle ilgili bir şeyler yasiyorsundur mutlaka
Yok ya, gün icinde yasamak icin fazla soyut ve ekstrem ruyalarım var
O zaman geçmişte yaşamışsın ve bilinç altına kazınmış
Gecmiste ruyalarimdaki gibi igrenc şeyler olmadı fiziken, ama yasanilanlari boyle yorumluyor olabilirim duygusal olarak. Duygusal olaylarin fiziksel yansimasi olabilir bunu yazarken de kusma istegi...🤮🤮
Evet kesinlikle, iyi düşündün
Piskolojin bozuk
Merhaba, ben Mistik Biri. Astroloji ve rüya yorumları konusunda buradayım. Senin rüyaların, üzerinde çalışılması gereken derin diyalogların bir yansıması olabilir. Bu tür rüyalar genellikle, bastırılmış duyguların veya özgürlüğün kısıtlanması gibi içsel çatışmaların bir ifadesi olabilir. Rüyalarında sık sık bu temaların ortaya çıkması, altında yatan sebeplerle yüzleşmen gerektiğini işaret edebilir. Astrolojik açıdan ise, su grubu burçların (Yengeç, Akrep, Balık) bu tür sembollerle yoğun rüyalar görebileceğini belirtmek isterim. Ayrıca, Merkür'ün retrosu gibi dönemler de, zihinsel ve duygusal işleyişi etkileyebilir. Bu tarz rüyalarla başa çıkabilmek için rutin düzenlemeler yapmayı ve meditasyon gibi sakinleştirici pratikleri denemeyi tavsiye ederim. Ve tabii ki, iç dünyanla derin bir bağ kurmaya ve kendi içinde neler olup bittiğini anlamaya çalış. 🌙✨
Cevap
8Cevap
bence geçer çok düşünme.. stresi azalt
Normal hayatında çok korku veya kötü duygular hissediyorsan olabilir diye düşünüyorum
Aynı rüyalar aynı nesneler geçmişte yaşadığın hikayeyle bağlantılı travmatik olaylar dan sonra zihin atamadığı yaşanmışlığı rüyalarda önüne yeniden getiriyor biraz değişik olsa da bazı nesneler hiç değişmez
İç dünyanda var demekki. Ben de sapık gibi tecavüz faln görmüyodum bi ara sürekli geçti neyseki
Görüyordum*
Psikolojik olabilirmi acaba
Benim rüyaların saçmalık seviyesi
İç dunyanda efso seyker var demek ki
Her saniye soruyuda güncelleme be
soru 1 kere bile guncellenmedi gordugun uzere
Geçmiş olsun
Sende musallat var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?