Astroloji & Burçlar Siz kaç kere aşık oldunuz? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Görseldekinden bağımsız söyleyebiliriz Siz kaç kere aşık oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Ben hiç aşık olmadım aşka inanmıyorum. ama resim de yengeç 3 diyor. 0 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% Terazi +1 yıl Aşık olmadım. Benim aşk demem için bunun karşılıklı olması gerekir. Karşılıklı olmayan benim için sadece hoşlantıdır. 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% Oğlak +1 yıl Oğlak 9'muş. 8 hakkım daha var, hadi bakalim 🤣🤣 2 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 328 cevap paylaştı. O değil de, birisi sevabına başak burcunu açıklayabilir mi bana? 😮 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boğa 1 defa aşık olur..Hoşlanma ya da ilgi fazla olabilir.Güven her zaman en tepede. 1 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Yay +1 yıl akrep burcu olarak yine gündemin sahibiyiz hey gidi hey 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 477 cevap paylaştı. Bir kez oldum yüz verse iyi olacaktı knk 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy Balık +1 yıl 🥲. Yorumla myd1oez Boğa +1 yıl Kızlar olarak üzülünce hiç kimseye şans vermiyorsunuz ya bu konudan yanıyorum Yorumla
pinkflowerlover Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% Oğlak +1 yıl 9 diyorlarsa daha çok yolum var eyvah 1 0 Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% Akrep +1 yıl Biz akrepler hep itilip kakılıyoruz.. 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. Daha var o zaman 🤣🤣 1 0 Yorumla
esenyurtaziz34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Yay +1 yıl Ask bir yalandir sadece arkasindan surukler 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kova. 1 0 Yorumla
beyefendiniz111 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Balık +1 yıl değişik 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy Balık +1 yıl Ne değişik? Yorumla beyefendiniz111 Balık +1 yıl sen niye böyle sordun Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç 19 🙄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ben hiç aşık olmadım aşka inanmıyorum. ama resim de yengeç 3 diyor.
Aşık olmadım. Benim aşk demem için bunun karşılıklı olması gerekir. Karşılıklı olmayan benim için sadece hoşlantıdır.
Oğlak 9'muş. 8 hakkım daha var, hadi bakalim 🤣🤣
O değil de, birisi sevabına başak burcunu açıklayabilir mi bana? 😮
Boğa 1 defa aşık olur..
Hoşlanma ya da ilgi fazla olabilir.
Güven her zaman en tepede.
akrep burcu olarak yine gündemin sahibiyiz hey gidi hey
Bir kez oldum yüz verse iyi olacaktı knk
🥲.
Kızlar olarak üzülünce hiç kimseye şans vermiyorsunuz ya bu konudan yanıyorum
Görsele göre 6755886 🤣🤣
10 diyor da 0 yani :D hiç olmadım
9 diyorlarsa daha çok yolum var eyvah