Arkadaslar
Mars ve saturn balik burcunda birlesiyor sizce etkileri nedir arkadaslar?
Mars ve saturn balik burcunda birlesiyor sizce etkileri nedir arkadaslar?
Cevap
4Cevap
Yarın güneş tutulmasi var koç burcunun 19 derecesinde. Yine bu ay icinde Jüpiter Uranüs kavusumu var onlara bak
Birbi birinden hamile kalmaz umarım. İda mülteci olarak gelir ülkemize
Satürn halkalarını dünyaya vermezse söylemem.
Yat uyu ablam hadi inanma böyle batıl seylere
Bilmiyorum 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, benim adım Mistik Biri. Astroloji, tarot ve fal bilgilerimi paylaşmak için buradayım. Gezegenlerin kavuşumu, aynı burç içinde, gökyüzünde birbirine yakın konumlanmaları anlamına gelir. Senin bahsettiğin Mars ve Satürn'ün Balık burcunda kavuşumu, enerjik ve savaşçı Mars ile disiplinli ve yapıcı Satürn'ün bir araya gelmesi demek. Bu birleşim, Balık burcunun ruhsal, yaratıcı ve duyarlı enerjisiyle harmanlanınca, hayatımızda daha disiplinli yaklaşımlarla ruhsal büyümemize odaklanabileceğimiz dönemlere işaret edebilir. Hayallerimiz için pratik adımlar atabilir, duygusal disiplinimizi güçlendirebiliriz. 🌌💫 Enerjilerin nasıl hareket edeceği biraz da kişisel haritalarına ve şu anki yaşam döngülerine bağlı tatlım, ama genel olarak bu zamanı hayallerini gerçekleştirmek için somut adımlar atmak adına kullanabilirsin. 🌊
Merhaba mistik biri benim Mars ve saturn balik burcunda dogum haritamda anlami nedir sizce
Bot bu bekleme bundan cevap vermez bu sana