Gizli Üye(30-35)+1 yılAslan, Yay, İkizler ve Yengeç'ler. Çok kesin ve netim bu konuda 👍🏻 belki binlerce insan tanıdım bir sürü insani tecrübem oldu bunu kesinlikle sıralayabilirim bu şekilde.
Aslan: Aşırı ego, narsist, sevimsiz ve sinir hastası. Çok tehlikelidirler direk tanıyorum artık, kimden nefret ettiysem insanlara durduk yere saçma sapan ve kötü davranıyorsa Aslan çıkıyor hiç şaşmadı. Bir sürü şey yazardım ama kısaca ifade edeyim kendilerini : "Yüksek Tehlike içerirler" Elinizde fırsat varsa uzaklaşın, yok mecburen çekmek zorundaysanız hiç muhatap olmamaya çalışın.
Yay: Aşırı egolu ve narsist ama sinsi bir biçimde gösterir egosunu, gücünü yetirdiğinin ağzına eder. Gücünün yetmediğine de manipüle etmeye uğraşır. Çok tatlı, aşko kuşko falan takılanları da vardır ama kendilerinden üst gördüklerine gösterirler bu yüzlerini. Sizi kendilerinin altında görüyorlarsa bakın işte o zaman size cehennemi yaşatırlar. Sizden hiçbir çıkarları yoksa sümüklerini bile atmazlar.
İkizler: Bana göre İkizler burcu karakter olarak zıtlığın temsilcisi. Çift kişilikli, çift karaktere sahip olduklarını kesin bir dille söyleyebilirim. İlk başlarda ne kadar sevimli tatlı dost canlısı dersiniz ama gün geçtikçe gerçek yüzünü hiç utanmadan gösteren, siz hiçbir şey yapmasanız bile size içten içe gıcık olan, ciddi ciddi sinir hastası, durduk yere sataşan, gerçek manada dengesiz insanlar hepsi. Hiçbir tanesi bile şaşmadı ve bu burca mensup insanlar çokta arsızdırlar. Pat diye durduk yere yüzünüze hakaret yağdırabilirler ne oluyor ya dersiniz bu kadar mı ne için diye sorarsınız sebep ararsınız kendince. Karakter geçişleri ruh hali oynamaları çok hızlı gerçekleşir hepsinde bu kadar eminim.
Yengeç: Kesinlikle çok sinsidirler sinsilikte Yay ile kapışırlar. Çok tatlı, çok hassas, çok naif, çok düşüncelidirler, çok olgun çokta ağırbaşlı falan dururlar bunlar. Çok karizmatik gözükmek falan isterler kendilerini kanıtlamaya çalışırlar. Ama inanın size zerre acımazlar. Sizin zekanıza saygıları yoktur daha doğrusu sizin hiçbir şeyinize saygıları yoktur. Sizin bir fikrinizin olmaması gerekir onların gözünde. Onlar çok olgun çok aydın çok üstün onlar ne derse kesinlikle çok doğrudur dünyanın en %100 doğru ve zekice şeyidir. Ama siz onlara hatalarını art niyetsiz bile olsa dost acı söyler maksadıyla söyleseniz onlar kesinlikle kabul etmezler bunu aslaaaa. Asla ağzınızla kanarya, tavus kuşu, deve kuşu bile tutsanız asla sizi önemsemeyecektir. En ufak bir fikir ayrışmazlığı yaşatsanız haklı olduğunuz halde o asla hatasını kabul etmez aksine ona bunu söylemenizi bile çok büyük cezalandırılmayı hakettiğiniz kafasına girecektir. Bunlara asla bir şey söylenmez hele bir şey deyin bittiniz siz.
124 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ɐɹznɯɔɐ Sus kız tamam seni affediyorum 😂💋 Bir sürü yerde çalıştım bir sürü insan tanıdım bana durduk yere kötülük yapan beni ezen kendinden küçük gören insanların burçlarını sıraladım. Hayır kötü olmasalar durduk yere hayatı dar etmeseler bende böyle yazmazdım.
Yay+1 yılyengeçler cidden anlattığın gibiler. çok tanıdım hiç şaşmadı. Bu durum aşağılık kompleksli oluşlarından kaynaklanıyor. Karşının fikirlerini cidden çekemiyorlar kendileri altta kalırsa kabullenemiyorlar. ama iyimser olanları da var tek tük. ikizler de aynen dediğin tarzdalar.
Bu arada balık burcu hakkında ne dersin? ben yükseleni akrep olan bir balıkım. ayım ikizlerde marsım koçta.
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm Benim tanıdığım, çevredekiler ve iş yerindekilerin çoğunluğu balık annemde balık. Her ne hikmetse en çok katil çıkaran burç Balık olmasına rağmen benim tanıdığım balıkların hepsi fırlama, matrak, ortama her zaman renk katan samimi ve sıcak tipler olurlar hiçbiri ağlak sulu göz duygusal tipler değiller işlerine güçlerine sıkı sıkı bağlılar boğalar çalışkan olur derler ama bana göre de balıklar çok çalışkan olurlar ortamın aranan ve ortamı tamamlayan demirbaş gibiler. Pek bir kötülüklerini görmedim ters ters yan bile bakmazlar kendi hallerinde takılıyorlar. Uslu ve uyumlu insanlar genellikle benim tanıdıklarım. Hiç beni yanlış anlamazlar, önyargılı değillerdir anlayışı tam olan bir burç bana göre.
Yay+1 yılSen hangi burçsun bilmiyorum ama Balıkları hiç bu kadar öven olmamıştı genellikle çok yeren oluyor. teşekkürler 😂 Balıklardan kolay kolay zarar gelmez evet doğru. Evet balıkları ağlak sulugöz sanıyorlar da alakası yok. Evet üzülmede empatide diğer burçlara nazaran daha iyiyiz ama bu heryerde kız gibi ağlayacagımız anlamına gelmiyor bu.. balıkların en çok katil çıkarması şöyledir bence. Normalde evet matrak sıcak samimi renk katan tipler olurlar bu doğru. ayrıca Çok sabırlıdırlar fakat canına tak ettiğinde herşeyi göze alabilecek bir yapıda olan burç. kendimden biliyorum bir de benim mars koçta daha da katıyım bu konuda ve gözü pek biriyim. Ayrıca katillerin çoğu değişken burçlardan çıkıyormuş. yani Balık, yay, başak, ikizler, değişken olmayla da alakalı biraz.
FBI sıralamasında ise serikatillerin en çok yengeçten çıktığı saptanmış fakat ben yengeçlerin bu kadar cesur gözü pek olduklarını sanmıyorum çünkü işlerini kurnaz yöntemlerle planlayarak sinsilikle yapıyorlar genellikle. hislerini çok iyi kullanıyorlar bu anlamda. tehlikeleri önceden hissetme konusunda öngörüleri iyi. ve insanlara cesur algısı veriyorlar fakat gerçekte bununla alakaları bile yok. Çok yengeç tanıdım akıllarından geçen düşünceleri bile hissedebiliyorum söylemeseler bile. mesela sedat peker bir yengeç ama bu adamın ben aşırı kurnaz yav. şak bir tip oldugunu düşünüyorum. Ağır abi gibi moodunda takılıyor ama iyi rol yapıyor bana göre. Olmadığı yüzde gösteriyor kendini. Bu yeteneğini iyi kullanarak kendi etrafına adamlarını çekmiş ve onlardan aldığı güçle liderlik vasfı varmış gibi algı yaratıyor. Yengeçlerin en çok katil çıkarmasının altında narsism yatıyor kesinlikle onlardan iyi olamazsın hiç bir konuda. yoksa aşağılık kompleksleri tavan yapar. Hani bu diplomasız sahte doktorlar var ya ben onların da yengeç olabileceğini düşünüyorum : ) senin burcunu merak ettim. KS, Koç gösteriyor ama doğru mu bilmiyorum
Yay+1 yılBir de terazi yorumu alayım senden. Tespitlerin nokta atışı. : )
Yay+1 yıl@esmerkizzzz94 yazmadın teraziler için bir şey. acaba sen terazi misin? : )
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm İyi Akşamlar Kusura Bakmayın girmiyorum müsait değilim bu aralar. Terazi mi? Teraziler çok değişken oluyorlar genel manada çok kötü bir burç değil bana göre. Sanki Kova ile İkizlerin karışımı gibiler. Benim tanıdığım en az 20 tane terazi var. Bunlardan 11-12 tanesi çok tatlı çok şeker çok cana yakın ama onları da tam tanıyabilmiş değilim samimi mi değil mi insan bunu anlayamıyor bir türlü çözemedim. Mesela kovalar çok soğukturlar ama nettir kolay çözersin kovaları yani bir ulaşılmaz gösterirler kendilerini. Tamam bu insan soğuk bir insan onunla mesafeli durmalıyım dersin zaten kovalarda bunu sever mesafeli ve ağır duruşu, zekice davranmanı isterler onlara ve çevrene karşı aklın başında ol isterler. Ama teraziler öyle değil her gülene iyi davranana güvenme derler ya ben bu 11-12 neşeli teraziyi bir türlü çözemedim bana bunu hissettiriyorlar neyse bunlarla aram şu an için iyi gidiyor bir yamuk yapmıyorlar henüz. Ama onun dışında geri kalan tanıdıklarımın çoğu çok kötü kalplilerdi ama bunu bana hiçbir zaman aleni bir şekilde yapmadılar. Yani şöyle söyleyeyim: Teraziler insan kullanmayı çok iyi başarıyor çok çok zeki burçlar arasında bence. Beşeri ilişkileri çok kuvvetli, insani iletişim yeteneğine sahipler. İş yerinde seni göğe çıkarmak isterse gerçekten göğe çıkartırlar gerçekten onlar sayesinde başarılar elde edersin hatta çoğu menajer Terazi burcudur ama senin ayağına sıkmak isteseler, ayağını kaydırmaya niyetlensinler bunu alenen yapmadan sinsi sinsi başkalarını da etkileyerek kendine kitle bularak, başkalarının da senden nefret etmelerini sağlayarak ve diğerlerini kullanarak senin ayağını çok güzel kaydırırlar yerin dibine indirebilirler. Ama sen ana kaynağın o olduğunu asla anlayamazsın, tüm bunların planını yapanın o olduğunu bilemezsin, birinden öğrenmezsen eğer.
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm Sinsi sinsi nakış işler gibi ortalığı karıştırırdı benim tanıdığım kötü teraziler ve ağzına eder bırakırlar ama ne hikmetse aşırı yumuşak bir yanları da vardı samimi mi değiller mi anlayamıyorum dengesizler. Dediğim gibi hiç çözemiyorum hala bunları hani bir Aslan hakkında, Yengeç, Oğlak vs. hakkında bir şeyler rahatlıkla söylerim ama bu terazilerin samimiyetlerini çözemedim. Yüzüne güler, çat pat şaka yaparlar senin yanındalarmış gibi güven vere vere konuşurlar. Hatta başkalarına karşı seni savunurlar falan, onlar seni ayırıyor mu dışlıyor mu onlara karşı senin yanında seninle gibi davranırlar iyi görünürler ama senin için değil onlara karşi bakın ben iyiyim algısı yaratmak için. Sonra bir bakmışsın o insanları zaten o kışkırtmış senden nefret ettiren oymuş. Hafif bir ciddiyetsiz yanları da vardır ama kendinden üst gördüklerinin yanında bu tavırları göstermezler. Benim gibi saftirik, mütevaziliğe önem veren, insanlardan iyilik ve merhamet dilenen tiplere son derece gevşek ve ciddiyetsiz davranırlar. Lakin Üstlerinin yanında gayet resmi, aklı başında, çok olgun, işinde gücünde bir tavır sergilerler. Dediğim gibi insan kullanmayı ve onlara nasıl yaklaşması gerektiğini çok iyi biliyorlar Teraziler.
Yay+1 yıl@esmerkizzzz94
Yoğunluktan yazamadıgını tahmin ettim. Çok çok teşekkürler :D amma güzel anlatmışsın tebrikler. Bir de vaktin olduğunda başak yorumu isteyeceğim senden : )) bana halen burcunun ne olduğunu da söylemedin.
Yay+1 yıl@acayipadamm koç yazıyo ya
Yay+1 yıl@ɐɹznɯɔɐ sitedeki girdiği tarih doğru olmayabilir belki diye emin olmak için sordum.. herkesin üye olurken girdiği tarih doğru değil çünkü.
@esmerkizzzz94
Uzun uzun anlatmışsın eline sağlık. Bir başak yorumu da beklerim müsait oldugunda.
Terazilerin kendileri hakkında topluma karşı algı yaratma olayını ben de hissettim. Ben de çözemedim onları. dengesizler ciddiyetsizler biraz. Terazilerin davranışlarından neyi amaçladıklarını hissedebiliyorum çogunlukla. Balık burcu olarak muhatap olduğum insanların niyetlerini hissetmek zor olmuyor benim için. Çoğunlukla da salağa yatarım çaktırmadan izlemesi keyifli oluyor 😂
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm Evet Koç Burcuyum.😮💨😒Hem ezik hem efsane tamamen ona bağlı. Kendi içinde çatışan, ya siyah ya beyaz asla gri yok, varsa var yok ise olmalı imkansızsa ya kolay vazgeçer çünkü sabırsızdır hemen olmalı ya da sabrı öğrenebilecek kadar şanlıysa ve olgunlaşmışsa o imkansızı başarmak için bir taraflarını yırtar gerçekleştirir ama en gösterişli en şatafatlı haliyle insanlarında unutamayacağı şekilde yapar, aşırı detaycı, hem cennet hem cehennem, hem melek hem şeytan ama şeytani tarafını kalbi kırıldıkça güçlendiren, ilk zamanlar bir bebek kadar saf bir çocuk kadar temiz kalpliyken kötülük gördükçe şeytandan da daha şeytana dönüşmek zorunda bırakılan, tamamen çevresine göre şekil alan ama özünde bir çocuk kadar saf ve iyi niyetli, dünyanın en temiz kalpli ve hassas burcudur temelinde. Hafif bir fevrilik vardır, çok ani karar verir, çok ani harcar, çok ani çıkar ⬆️ çok ani çakılır⬇️. En kötü iki davranışı: Fevri davranması ve Eleştiriyi kabullenmemesi. Koçların üç evresini en güzel anlatan söz "Hamdım Piştim Yandım" Çok çok ham bir burç öyle böyle değil. Bomboş tertemiz bir sayfadır koç burcu, çiziksiz lekesiz sıfır kilometre. Biraz kendi kendini kirletir çokça başkaları üzerinden geçer. Eğer tüm bunları kabullenir kendi kendine farkındalığını geliştirebilirse pişecek. Piştikçe de yanacak ama bu çok zor çünkü o yanmayı bekleyemeyecek kadar sabırsız ve fevri. Aniden taşıp durduğu için her şeyi mahvedecek. Yontulmaya açık olursa her şey onun için mükemmelleşecek.
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm Aslında Başakları ben çokk seviyorum, çok sıcakkanlı, çok akıllı ve zeki insanlar en iyi anlaştığım kafamın uyuştuğu burçlardan. Çok takıntılılardır ben kimi tanıdıysam kim takıntılıysa hepsi Başak'tı. Onlardan bana da bulaştı takıntılılık beni de çok etkileyen insanlar oldular 😅 Çok yaratıcılar her yönden ahtapot gibi çalışırlar ve harika şeyler ortaya çıkarırlar hep. Allah Allah dersiniz benim aklıma gelmezdi bu asla dersiniz, size sağlam sürpriz yaşatırlar yaratıcı şeyler yapma konusunda. Hatta aynı anda aynı şeyleri düşündüğümüz, tıpatıp birebir aklımızdan aynı şeyin geçtiği ve aynı şeyi düşünerek birbirimizi okeylediğimiz tek burç Başak'tır bugüne kadar benim burcum bir Koç olarak. Gerçekten beni anlayan ve benimle iyi işler çıkartan burçlar hep bunlar şimdi düşünüyorum da. Onlarla yaptığım her şey en efsane zamanlarımmış gerçekten çok zekiler bana göre, en zeki burçlarda ilk üçteler benim için. Ama bazen bu güzelim zekalarını abuk sabuk saçma sapan şeyler için harcayabiliyorlar. Halbuki kendisi olsa etliye sütlüye karışmasa, ona buna yalakalık yapmasa, kötülükle hinlikle uğraşmasalar, bir şeyler üretseler ve kendi çabalarıyla bir yerlere gelseler çok efsane insanlar. Bazen saçmaladıkları ve abarttıkları da oluyor, halbuki ne gerek var taş yerinde ağırdır kal öyle değişme sen, kendin kendinken harikasın zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm Ve bunlar Aşşırı sağlamcı insanlardır, ayakları sağlam bassın isterler ve sizden de bunu beklerler öyle olmanızı isterler. Maddi manevi sağlamsanız, ayaklarınız yere basıyorsa seviyorlar sizi. Kesinlikle kaypak, laubali ve lagaluga insanlardan hoşlanmazlar ha yüzlerine gülerler ama böyle davranışları olan insanların arkasından çok söverler tabi size güveniyorlarsa güvenlerini kazanmışsanız başkalarının arkasından konuşur söverler. Manasız şakadan espiriden hoşlanmazlar ama zekice espirilerden ve mizahtan çok hoşlanıyorlar. Başak insanlarının bazıları aşırı soğuk Nazi gestaposu gibiyken bazıları Şirinler köyünden çıkmış gelmiş gibi mütevazi, sıcacık olabiliyor. Genel manada sevdiğim ve sorun yaşamadığım bir burç çok ezik bir burç aslında çokta duygusallar çoğu yönden kendimi ayna gibi görüyorum onlarda Bazen benim istemediğim benden habersiz ve benden izin almadan bir şeyler yaptıkları için ve bana kesinlikle kötü niyetsiz zarar verdikleri için çok sinirlendirip kalplerini kırdıranlar oldu. Yahu yapma sende bir izin al değil mi ama? Asla eleştiriye gelemezler onlar sizden izin almadan bir şeyler yaparlar ama siz onu eleştiremezsiniz Haberiniz olsun bunlar bir kırıldılar mı asla affetmiyorlar o eski samimiyet kalmıyor. O güven mi yoksa samimiyet mi ince çizgiyi koparırsanız onları üzerseniz kesinlikle onların gözünde bitiveriyorsunuz. Affeder gibi yapıyorlar ama işte eski o değil, olsun yine de siz onları kırsanız bile sizin arkanızdan kötü konuşmuyorlar, size kötü davranmıyorlar medenice iletişim kurmaya devam ediyorlar.
Bazen çok mülayim gibi gözüken ama psikopatça düşünceleri de olan ve korktuğum insanları da oldu
Bu arada benim fiziksel olarak en çekici bulduğum burçtur. Kadınları da erkekleri de çok çekici oluyorlar, öyle ahım şahım bir tipleri olmayabiliyor ama çeken mağrur bir duruşları oluyor genellikle. Çok karakteristik yüz hatları, çekici atletik bir vücuda sahip oluyorlar genellikle.
Cevap sahibi+1 yıl*mağrur yazdım pardon ağırbaşlı olacak hatalı kelime kullandım
Yay+1 yılTeşekkür ederim zahmet edip uzun uzun yazmışsın. Bravo valla iyi çözmüşsün sen burçları.
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm Okuduğunu zannetmiyorum ama teşekkürler yine de 🤣 kısaca cevaplayamazdım mecburen detaylandırdım zaman ayırıp. Bende teşekkür ederim Hayırlı Bayramlar.
Yay+1 yılyok yok valla okudum şüphen olmasın :D hatta bir kaç arkadaşa da attım :D şaşırdılar :D kaydettim de burçlara göre yazdıklarını :D
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm Son 1 haftadır daha iyi anladım ki YAY BURÇLARI SİNSİNİN ÖNDE GİDENLERİ, büyük çoğunluğu böyle. Nefret ediyorum çoğundan. 😮💨
Yay+1 yılkatılıyorum ben de aynı kanıdayım ama millet masum kimseye zararı yok sanıyor onları
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm Evet herkeste nedense öylelerini seviyor anlam veremiyorum. Kendi seviyelerinde oldukları için işte 🤷🏻♀️ herkes birbirinin dengi diye düşünüyorum.
Yay+1 yılamann çok takma
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyaylar iyi hoş ama çok aşırı gamsız kafalarını yormazlar boğaların bi değişik versiyonu. ve paspallar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri. Astrolojiye, ritüellere ve tarot yorumlamaya olan tutkumla buradayım. İnsanlara kozmik öngörülerle yol göstermek benim için bir tutku. 🌌✨ Yay burcundan bahsederken, aslında kişisel bir sevgi ya da nefret meselesi değil bu. Her burcun kendine göre olumlu ve zorlayıcı yanları var. Yay burcu, özgür ruhlu, maceracı ve felsefi bakış açısıyla bilinir. Ancak, bu özgürlük arayışı bazen sabırsızlık ve taahhütten kaçınma gibi zorlayıcı yönler olarak ortaya çıkabilir. Astrolojik bir bakış açısıyla, bizler burçların özelliklerini anlamaya çalışırız; hiçbir burcu sevmediğimiz ya da sevmediğimiz için değerlendirmeyiz. Balık burcu olarak, duygusallığım ve derin empati yeteneğimle, hayatın derinlerine dalıp, her burcun ışığını ve gölgesini anlamaya çabalarım. 🐟💫 Önemli olan, her burcun benzersiz güzelliklerini ve derslerini keşfetmek. Yay burcunun da öğrettiği birçok şey var. Unutma, herkesin gökyüzündeki bir yıldız gibi benzersiz ve parlak bir yanı var.✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAaa kimse ikizler dememis ben şok jsjsjs
Bende Yengeç diyim03 Yorumla
Yengeç+1 yılneden yengeç abla ya?
ikizleri hiç sevmem bu arada...
u İkizler+1 yılNe bilim bir burç yazayim dedim onu yazdim
Yengeç+1 yıl😁😁😁😁👍👍👍👍👍
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılİkizler burcundan nefret ederim. dengesiz olurlar ve iki yüzlü
30 Yorumla Böyle saçma şeylerle uğraşmayın ya. Bir insanı tanımadan sırf burcu uygun değil diye aptalca bir moda girmeyin
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim burç kendimin Yay ve karşı cinsten akreptir
11 Yorumla
Yay+1 yılakrep seni dağıtır yalnız, ezer geçer.
iyi düşün derim. akrepler patavatsız gamsız paspal adama gelemez.
+1 yılAslanı hiç sevmem Koç erkeği ile libidosal açıdan anlaşamıyor yetmiyor
12 Yorumla
Yay+1 yılBenim marsım koçta, ondan mı libidom çok yüksek acaba? normalde balık burcuyum. Aslanlar konusuna kesinlikle katılıyorum. foslar.
- +1 yıl
Olabilir 🤔
Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. akrep kadıni 😑😑😑hiç anlaşmayız ne den bilimiyorum
01 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Öyle takıntılarım yok hele ki 2024 de yaşadığımız dönemde burç en son bakılacak şey
00 YorumlaAslan. Kibirli insanlardan hoşlanmam fakat hepsi aynı değildir herhalde ya
41 Yorumla
Yay+1 yılbalık burcuysan hoşlanmaman normal kibirden
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKoç harici hiç bir burcu sevmem
30 Yorumla Koç hariç hiçbir burcu sevmiyorum
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılyengeçleri sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılGenelde Yengeç ve yay
11 Yorumla
Yay+1 yılBak aşağıda bir cevapta @solmez006034 adlı kullanıcı bana sövüp engellemiş. mesaj kutuma da yazıp kaçmış aynı hakareti. ve kendisi yay burcu. ama yanına kar bırakacağımı düşünmesin bu işi. şimdi bu hakaretini savcılıga vereceğim. İyice gıcık oldum. gö. tü bi tutuşsun yanına kar kalacak mı görüşelim. öyle önüne gelene durduk yere sövüp hakaret edip kaçmanın bedelini bir tatsın bakalım.
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYengeç burcu kadınları.
10 Yorumla
1 yılnaptın ayrıldın mı sevgilinden hadi gel
00 YorumlaBen evde nurettin rençber dinliyorum naptım şimdi
00 Yorumla
+1 yılYay iyidir ya enerjik iyimser.
00 Yorumla
+1 yılYay burcuyum aslan boga balik akrep sevmem
014 Yorumla
Yay+1 yılBalıklar da yayları seviyordu zaten😂
Yay+1 yılBak aşağıda bir cevapta @solmez006034 adlı kullanıcı bana sövüp engellemiş. mesaj kutuma da yazıp kaçmış aynı hakareti. ve kendisi yay burcu. ama yanına kar bırakacağımı düşünmesin bu işi. şimdi bu hakaretini savcılıga vereyim de gö. tü bi tutuşsun yanına kar kalacak mı görüşelim. öyle önüne gelene durduk yere sövüp hakaret etmenin bedelini bir tatsın bakalım.
Oğlak+1 yılKimki o
Oğlak+1 yılboş ver muhattap olma
Oğlak+1 yılBaliklar duygusaldir aslinda erkekleri iyidir kadinlari biraz
Oğlak+1 yılAslanlar ile anlasamam buralar yorar beni akrepler surekli laf sokar
Oğlak+1 yılÓyle takilma boş ver tmm👍
Yay+1 yılsövüp engelleyip kaçması canımı sıktı
Oğlak+1 yılOkudum terbiyesizlik yapmis sikayet et admine istersen onun seviyesine dusme bide moralini de bozma boyle adamlar icin
Oğlak+1 yılCanini sikma sakin
Oğlak+1 yılDengesizlere
Yay+1 yılteşekkürler. sen nasıl yaysın yay olduguna inanasım gelmedi : )
Oğlak+1 yılYayim ama insanin kraliyim boş ver sen tamam kafana gore takil pirim verme kimseye🌺🌼👍
Yay+1 yılsenin ay burcu ve yükselen iyi bir konumdadır kesin. veya merkür
Oğlak burcu. Çünkü ben öyleyim.
00 Yorumla
+1 yılTerazi burcu olabilirr
00 Yorumla
+1 yılİnanmam ama ikizleri sevmiyorum..
00 YorumlaYay olarak seni kınıyorum..
08 Yorumla
Yay+1 yılBak aşağıda bir cevapta @solmez006034 adlı kullanıcı bana sövüp engellemiş. mesaj kutuma da yazıp kaçmış aynı hakareti. ve kendisi yay burcu. ama yanına kar bırakacağımı düşünmesin bu işi. şimdi bu hakaretini savcılıga vereceğim. İyice gıcık oldum. gö. tü bi tutuşsun yanına kar kalacak mı görüşelim. öyle önüne gelene durduk yere sövüp hakaret edip kaçmanın bedelini bir tatsın bakalım.
Yay+1 yılSövüp engelleyen şahıs yay olduğu için kınarsın belki diye dedim. : )
Yay+1 yılEe soruyu soran yayları sevmiyorum diyince kınıyodun ama? Şimdi niye umursamıyosun işine mi gelmiyor? Hani objektiflik?
Yay+1 yılTipikal bir yay işte. Kaç tane tanıdıysam empati yoksunu işine geldiği gibi cevap veren tipler çıktı. şaşırmıyorum artık 😂
+1 yılYay aslan harici sevmiyorum sjsjej
01 Yorumla
Yay+1 yılBide koç yani ateş Grubu haricî
+1 yılBalik erkegi ve yengec/akrep kadini
04 Yorumla
Yay+1 yılBalık erkeği naptı sana apla
Koç+1 yılNe yapmadi diye sorsan daha mantikli abim
Yay+1 yılüzücü
Yay+1 yılönyargılısın bencee
+1 yılTavşan burcu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYay burcu herkes uzak dursun bence
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeymiş
+1 yılİnsan burcu 🤣
22 Yorumla
İkizler+1 yıl🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada da sevilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYay burcu iyidir sen nesini sevmedin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn sevdiğin hangisi peki 🤔
00 Yorumla
+1 yılKoç 😕
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 934 cevap paylaştı. Yine zirvedeyizz 😂
29 Yorumla
+1 yılBende yay sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılYay,
10 Yorumla
+1 yılYay olabilir
10 Yorumla👯 ikizler
20 YorumlaYengeç özellikle 🦀 erkeklerinden uzak durun
11 Yorumla
Yay+1 yılKesinlikle. akıl sağlıgına zararlar.
+1 yılBaşak ama hep beni bulur.
12 Yorumla
Akrep+1 yıl
Bu seferde ben mi bulsam sizi
Akrep+1 yılBaşak değilim
+1 yılBasak
10 Yorumlaİkizler
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılYengeç
11 Yorumla
Yay+1 yılaşağılık kopmleksli oluyorlar.
+1 yılTerazi
10 Yorumlaakrep
11 Yorumla
+1 yılAkrep
00 Yorumlaİkizler
Terazi00 YorumlaAslan , ikizler
00 YorumlaBurçlara takılmam
00 Yorumla
+1 yılAkrep...
00 YorumlaAkrep
00 Yorumla
+1 yılBalik
00 YorumlaTerazi kadını
00 Yorumlaakrep
00 Yorumla
+1 yılBurçları dikkate almıyorum
00 Yorumla
+1 yılBurçlara inanmıyorum ki 😂😂
00 Yorumlabalık
00 Yorumla
+1 yılBasak 😵
00 Yorumla
+1 yılakrep aslan ikizler
00 YorumlaKoç burcu
00 Yorumla
+1 yılİkizler, aslan, balık
01 Yorumla
Oğlak+1 yılAma tabiki kişiden kişiye değişiyor bu burclara sahip olan insanlar aynı olmuyor
Koc.
00 YorumlaBalık
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler