Alın size eğlence burcum yengeç yükselen ikizler ay güneş zıbırtısıda yengeçmiş
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yengeçler sağlam duygusal oluyor ama ikizler kısmı eğlenceli olur benimki daha beter emin ol. Güneş boğa ay başak yükselen yengeç
Sen ne oluyorsun? Yani bahset kendinden zaten ikimizde gizliyiz knk
Boğada bir boşvermişlik var rahat keyfe düşkün zaten başak da karakteri oluşturuyor sağlam insanları yönetiyorum bir noktadan sonra yengeç kısmını saklarım ama sezgilerim çok güçlü çoğu şey önceden içime doğuyor çalışma kısmına gelince severim ama dozunda 0 sosyallik ile hayat yaşayamam pek
Karışık birisisin ya 🤔🤔 ama kötü gözükmüyorsun knk dert etme 😁 önemli olan burç değil karakter
Bunu çok diyen çıkıyor bu arada karmaşıklık üzerine yaşıyorsun kızım diye anlayabileceğimiz dilden konuş falan dolu ama o soğuk esprime gülenler de çok
Sorun etme knk kendine güven
Kesinlikle
Eskilerine sık sık yazar mısın
Hiç yazmadım yemin ederin
Nasıl yazmadın ya hiç mi pişman olmadın
Yoo kanka zaten gizliyim yani niye yalan söyliyim sonuçta burada kimseyi etkilemeye çalışmıyorum. 😅 1 hafta aşk acısı alkol vs sonra kendime çeki düzen verdim yeni bir kariyer planlaması vs. Hatta onlar geriye döndü hatta biri defalarca. Şimdi knk bende şu var senle sevgili olduk ya diyelim ben çok güven veririm çok bağlanırım ama benden 1 defa ayrılmak istersen bir daha seninle bakkala gitmem 😂
Hiç sen ayrılmadın mı
Hayır nedeni ben kimseyi tanımadan sevgili flört olmam. Hatta inanmayacaksın ama ben lise haricinde hiçbir kıza yazmadım kimseye yürümedim. Hep kızlar yazdı onlar yürüdü sevgili olduk ayrıldılar hepsi geri dönüş yaptı her birinin ayrılık nedeni farklıydı
Yaşın kaç? Ne oluyor mesela ayrılıknedeni
1 tanesinin ayrılık nedeni arkadaşları beni sevmedi ve sosyal medya hesabımı aktif kullanmıyordum kendisi gösteriş meraklısıydı ben ise daha bireysel sade görünen bir hayat istiyordum
Bir tanesi neden ayrıldı bilmiyorum ayrıldı 2 gün sonra dönmeye çalıştı ben bir defa ayrıldık daha güvenemem kafaya takarım dedim ya o kadar çok özür dileyip yazdı ki ama bir defa ayrılmıştı
Sonuncusu ise çok dürüstçe geldi direk dedi ki ben ciddi ilişki isteyen biri değilim (o ise 2 sene sonra yazdı nasılsın iyiyim daha fazla bir şey yazmadı) 😅
Neden ayrıldı bilmiyorum dediğim kişi hakkında aslında bir fikrim var. Bence o kız kariyeri için ayrılmak istedi benden tekrar üniversite sınavına girip bir başka bölüm okuma hevesi vardı. Aslında ben destekliyordum hatta çalıssın diye mesaj atmıyordum kafası karışmasın diye ama kafası bende kalıyormuş diye şikayet ediyordu
Senin mesleğin ne 😂 çok garipmiş ilişkilerin
Boş ver mesleğimi kanka 😂🤣 ifşa edemem kendimi. Ya ben bir türlü şu zeki evine önem veren olgun evlenilecek kızı bulamadım 🤷♂️ ben evlenmek istiyorum yaşım gençken eşimle ülke ülke dolanmak, evde gece yarısı dans etmek, libido yüksekken evde sol elle geçirmemek, bowlinge gitmek, yabancı dil öğrenmek, bir akşam gün batımında güzel bir yerde yemek şarap içmek istiyorum 😂. Abi 30 olana kadar başka kadınlarla olmak sonra onları unutmak yerine 24 ünde evlenip eşinle anı biriktirmek lazım
Seni bulmalarını beklediğin için olabilir mi acaba. Meslek cb değilse ifşa olmazsın. d
Knk ben kimseye yazmam ya sapık durumuna düşerim direk 😅 böyle iyi eğer gerçekten sağlam birini bulursam yazarım ama şu anda öyle biri yok 😔
Sağlam biri olduğunu nasıl anlarsın peki
Ailevi yapı, herkesle flörtlesiyor mu?, kız kankalarıma sorarım izlerim gözetlerim ama çokta başarılı olamam tahminen şansa kaldı işim 😂
Hahaha kız kankaların varsa kadınlardan anlaman gerekiyor aslında ilginç.
Kanka kız kankalarıma bakacak olursam ben evlenmem 😂😂🤣 ben imkansızı arıyorum
Kanka demeyi kes bana. İmkansızı tarif etsene
Eğitime önem verecek, her şeye karalar bağlamayacak yurt dışına çıkacak benimle çok fazla güven verecek asla yarı yolda bırakmayacak benim gibi aileye eve çok önem verecek yine dışarda arkadaşlarla arada buluşuruz oraya buraya gideriz ama ev 1. öncelik espiri anlayışımız benzer olacak ya olay ne biliyor musun aslında hayata bakış açısının aynı olması.
Ben evime çok bağlıyım aileme çok bağlıyım ne çok asosyalim ne çok sosyalim.
Kavga ederiz ama aramızda asla hakarete veya fiziksel şiddete mobinge dönmemeli.
Her şeyin ortası yani benim hayat felsefem
E böyle kadınlar çok
Ama bunların içinde egolu olanı, sorumluluk sahibi olmayanı, aşırı sosyal hayata düşkün olanı veya aşırı asosyal olanı var birde espiri anlayışımız birbirimize güzel/yakışıklı gelmemiz var. Belki statü farkı olacak benden yüksek bir mesleği olacak beni istemeyecek. Aşk bu ya ne olacağı belli değil işte 😅
Öyle de ne bileyim anlamadım pek seni