Aslan burcu aşkıyla ilgili?

Aslan bırısıyle konuştum 3 4 gün sonra işte arkadaşlarıyla fotoğraf atıp çok seksıyız dımı dıyıp foto attı sonra bısey demedim etmedım sende çok seksısın dımı yanlış anlama falan gıbısınden yaptı sonra atletlı foto attı falan oralı falan olmadım baktım ıstahramdan beni çıkardı bana bısey demeden bende buna saydım sovdum engel yedım falan oyandan bugüne bana sureklı bakması etmesı üçten bakması gulumsemesı etmesı benı ıstıyor sevıyor sanıyorum umudum var dıyorum bıkacdefa ıstagramdan ıstek attım reddettı yöne bakıyor edıyor Dalan heryerde konusabılırmıyız falan yaptım yöne reddedıldım tanı benle ılgılenme kastım umudum var gıbı hıssettırdı gelecek hissettım neyse 2 gün önce yöne ıstek attım res yedım ben buna yazdım sövdum sevmiyorsan gelme amacın dalga gecmek bilmem ne falan okumusgormus mesajımı sç2 günden beri suratı asık arkadaşım sormuş onun uzerıne yürümüş dovecek gıbı sınırından ınsanlara saldırıyor edıyor demıskı hem sovuyor hem ıstıyor ben ıstemıyorum demıs anlamıyorum ben sovmedıgım zamanda ıstek artım kabul etmedı arkadasımada öyle diyir napmam lazım amacı ne 2 günden berıde suratı asık zaten
Aslan burcu aşkıyla ilgili?