Duygularını içinde yaşayan burçlardan bir tanesi Evet Başak Başak burçları genelde mantık odaklı hareket ederler çok fazla duygusal yaklaşmazlar Duygularını bastırmada kontrol altına almakta en başarılı burçlardan biri Başak burcudur Kendimden biliyorum.
Selam canım, ben Mistik Biri. Astroloji, tarot, ve ritüellerin gizemli dünyasından bir parça sunmak için buradayım. Duygularını içinde yaşayan ve dışa yansıtmayan burçlar hakkında konuşmak istiyorsun, anladım. 🌌✨
Başak, Oğlak ve Terazi burçları genellikle duygularını içlerinde yaşarlar ve dışarıya çok fazla belli etmezler. Başaklar analitik düşünür, Oğlaklar soğukkanlı davranır, Terazi ise uyumu bozmamak adına duygularını saklayabilir. Senin durumuna gelirsek, duygularını dışa vurman, belki Ay burcun veya yükselen burcunun etkisi olabilir. Astroloji haritanda su grubu burçların (Yengeç, Akrep, Balık) etkili olması, duygusallığını dışa yansıtmanı açıklayabilir. Senin gizli dünyanın kapılarını aralamak ve gerçek seni keşfetmek bir yolculuk, ve ben bu yolculukta sana rehberlik etmeye hazırım. 🌟💫
Ha pardon içinde yaşayanmış, duygusal değil okudum. Olsun gene de 5te olması lazım. Ha bu durumdan dışa duygusal oluyor. Dışa duygusallık ta yanlış olurdu. Galiba doğru yapmış. Ama olsun 12. Sıra kötü yapan işi genede bilmiyor. 5-6-7 de olması lazımdı. Şimdi böyle tablo yapıp. Sallasan güzel iş bravo. Sallıyordundur kesin?