Astroloji & Burçlar Kahve falında anlamak artık bana sorun oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kahve falından anladığım için çevremdeki insanlar sürekli bak lütfen diyerek kanıma giriyorlar kırmak istemiyorum bakıyorum ama artık bakmak istemiyorum napmam lazım insanları kırmadan reddedebilmek için? Kahve falında anlamak artık bana sorun oluyor? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. iyiymiş. 0 0 Yorumla
Karelipicamaa Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% Başak +1 yıl Artık ilgilenmediğinizi ve bakmanın hoşunuza gitmediğini söyleyebilirsiniz. Paralı yapacağım diyin baktırmaktan vazgeçerler 😂😂😂 1 0 Yorumla
Hifa01111 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% Akrep +1 yıl Fal büyük günahtır. Siz de günah diyerek sıyrılabilirsiniz. 1 0 Yorumla
anonimkullanıcixf Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% Başak +1 yıl Bana da bak fal 😂😂😂jsjsjs 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iyiymiş.
Artık ilgilenmediğinizi ve bakmanın hoşunuza gitmediğini söyleyebilirsiniz. Paralı yapacağım diyin baktırmaktan vazgeçerler 😂😂😂
Fal büyük günahtır. Siz de günah diyerek sıyrılabilirsiniz.
Bana da bak fal 😂😂😂jsjsjs
Tövbe ettim de