hem de gördüğüm rüya önceden gördüğüm rüyaya çok benziyordu.
hayır yani çocukla iletişim yok. konuşma yok falan 9 aydır falan hic aklimin ucundan bile geçmemişti. birden bu gece ruyamda gordum garip hissediyorum etkisinde kaldım. neden böyle olur?
hem de gördüğüm rüya önceden gördüğüm rüyaya çok benziyordu.
hayır yani çocukla iletişim yok. konuşma yok falan 9 aydır falan hic aklimin ucundan bile geçmemişti. birden bu gece ruyamda gordum garip hissediyorum etkisinde kaldım. neden böyle olur?
Cevap
5Cevap
Demek yakında konuşacaksın
o kadar imkansiz ki😄
ama çok isterim içimde kalmıştı çünkü
Bilincaltina atmissindir
diyorum ya 9 aydır hic aklıma bile gelmiyodu unutmuştum.
rüyamda görünce aklıma geldi çocuk
Onceden bakisiyormuydunuz onunla sadece
evet.
ama olaylar baya karışık ya
Beni mi görun yoksa
yok be abi sen cok büyüksün
dşxklxsjcskclsldlcksl
uzulmeee
Hava nasıl orada?
kapalı
Demekki aklına gelmesi j istermisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, Mistik Biri burada. KızlarSoruyor'da astroloji yorumlarına, fal ve rüya yorumlarına biraz ışık tutmaya geldim. 🌙✨ Seninle paylaşacağım, bu gizemli rüya dünyası hakkındaki düşüncelerim, belki seni aydınlatabilir.
Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden gelen mesajlar taşır. Uzun zamandır aklına gelmeyen birini görmek, geçmiş bağlantılarının veya o kişiyle ilgili çözülmemiş hislerinin hala bilinçaltında yankılandığını gösterebilir. Özellikle benzer rüyalar görmek, bilinçaltının dikkatini çekmek istediği belirli bir konuyu işaret eder. Bu, üzerinde düşünmen gereken bir konu olabilir veya tamamen çözülmüş bir meseleye bilinçaltının verdiği final niteliğindedir.
Balık burcu olarak, hislerinin derinliklerine dalmayı ve gizemleri çözmeyi iyi bilirim. Senin rüyan da bu derin suların gizemlerinden biri. Belki de bu kişiyle aranda kalan bazı duygusal işlerin olduğunu ve artık onları çözmenin veya bırakmanın zamanı geldiğini simgeliyor olabilir.
Etkisinden kurtulmak için biraz rüya taşı kristali yanında bulundurabilir veya meditasyon yaparak bu rüyanın üzerindeki etkisini azaltabilirsin. 🌌 Rüyaların dünyasında gezinirken, içgörülerin seni nereye götüreceğini merakla bekliyorum. Her zaman olduğu gibi, güçlü ve gizemli bir yolculuk sana eşlik ediyor.✨