AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim söylediklerim %100 çıkar.
şimdiden öleceğini söyleyebilirim. doğum haritanı gönderirsen gerisine bakabilirim
Ücretli mi
https://ibb.co/tHR64wL
Buradan yazar mısınız ya bakalım doğru çıkacak mı:D
@NeDedinSen_Çaaat okumak istiyorsan takip et iban vereyim :D
Ha soylediklerin garanti doğru çünkü:D
@NeDedinSen_Çaaat senin günlük hayatta konuştuklarının %20'si yalan dolansa ben ne yapayım?
inanmazsan bugün kiminle ne konuştuklarını oturup yaz ve yalanlarını say (küçük büyük fark etmez saymalısın) "5dkya oradayım dediğinde 25dk yolun olduğu ya da hemen geliyorum diyip yarım saat oyalandığın şeyleride" sonrasında garanti konusuna gelebiliriz
Tanımadığın kişiler hakkında neden sallıyorsun ki:D Hiç sevmediğim hareketlerdir saydıkların.
@NeDedinSen_Çaaat peki senin benim hakkımda sallamalarını hangi hareketlerden sayıyoruz?
Ben bir şey sallamadım ki. Buradan yaz karşılaştıralım dedim:)
Para talep ettin, ama bu işi gerçekten yaptığına dair bir delil olmadığından bahsetmeye çalıştım. Bu sen yalancısın demek değil.
@NeDedinSen_Çaaat "Tanımadığın kişiler hakkında neden sallıyorsun ki" diye senin yazdığını sana hatırlatayım.
Usta ben bir şey sallamıyorum.
1. Para talep ediyorsun
2. Bir kanıt sunmuyorsun diyorum.
Bu ikisi de doğru.
Sen ise benim hangi konularda yalan soylediğim hakkında bir şeyler soyluyorsun. Senin yaptığın sallamak oluyor.
@NeDedinSen_Çaaat kanıt ne ya hasta mısın sen neyi kanıt olarak kabul edeceksin bay otorite?
ne diyeceğim sana X kişisinin bilgilerini sana verip bak bu kişiye şunları söyledim al buda telefonu ara sormu diyeceğim? beyinin mi yok yoksa anlama özürlü müsün?
Önceki yorum: "Buradan yazar mısınız ya bakalım doğru çıkacak mı:D"
Gördüğün gibi ben sadece senden değil soruyu soran kişiden de rica ettim buradan yazar mısınız diye ki anlayalım doğru mu yanlış mı.
@NeDedinSen_Çaaat gerçekten işsiz güçsüz birisin ne diyecek benim yazdıklarımı yazacak sonra 2 ay sonra gelip güncellememi yapacak doğru ya da yanlış diye?
kanıt kriterin ne keşke yazabilecek kadar kapasiten olsa
Gelecek hakkında konusabiliyorsan geçmiş hakkında da bir şeyler soyleyebilirsin ya da karakter analizi yapabilirsin. Bunlardan doğrulardık.
Bana mesaj atar misniz lütfen bana bakar mısınız
@NeDedinSen_Çaaat Henüz astroloji nedir haberin yok.
Ben gelecekten haber vermiyorum. Potansiyelinden bahsediyorum.
Yani astroloji insanlığın on binlerce yıllık istatistiki bilginin derlenmiş halidir.
Ya bana da lütfen
Mesaj atar misniz
Gelecek hakkında konuşabiliyorsan aynı şekilde haritaya bakarak geçmiş tarihte senin başına şöyle bir şey gelmiş olabilir diyebilmelisin. Diyemiyorsan veya dediklerin çoğunlukla yanlış çıkıyorsa gelecek hakkında konuşmanın da bir anlamı yok.
@NeDedinSen_Çaaat hadi paşam hadi kendi savlarını git başka duvarla yaz. Azcık insan ol medeniyetin temeli olan kendi isteğinle ayrılma davranışını göster ve istenmediğin yerde durma
@zumruduankakusugibii şu zübük sinirimi bozdu normale dönünce yazarım
Abi ben astrolojiye inanıyorum Muhittin ibn arabi'nin kitaplarını falan okumuştum bu yüzden yazmanı çok istedim ısrar ettim İnşallah dönersin bekliyorum
Bence yazdıklarıma sinirin bozuluyorsa kendini sorgulamalısın:D
@NeDedinSen_Çaaat senin yazdıklarına değil senin laf anlamayan hödüğün birisi olmana sinirleniyorum. Çünkü benim sinirimi sadece beyinsizler bozabiliyor.
@zumruduankakusugibii Astrolojiye inanıp inanmaman başka mesele. Asıl sorgulaman gereken "bu arkadaşın" bu işi gerçekten yapıp yapamadığı. Çünkü onun soylediklerine göre hayatına ister istemez taraflı bakacaksın.
Nasıl bir tarafli bakma bu
@zumruduankakusugibii Diyelim ki bu arkadaş uyduruyor ve sana dedi ki bir ay içinde kaza geçirme ihtimalin yuksek. Sen o onumuzdeki 1 ayı nasıl geçireceksin? Arkadaşların seni dışarıya davet ettiğinde gönül rahatlığıyla çıkabilecek misin?
Şimdi şöyle bir şey var başımıza bir şey gelecekse zaten her an gelebilir evde olabilir dışarıda olabilir zaten her an ölüm bizim peşimizde yani ben aklı başında olan bir insanım karşımda kişinin söylediklerinde inanmam gerekenler. inanmamam gerekenler ya da aklıma yatıp yatmayanlar diye sorgulayabilirim zaten ben astroloji kısmından bahsettim bazı insanlara medyumluk özelliği vardır kimileri kabul etse de etmese de ama sonuçta ben de en azından senin hakkında fikir sahibi olmadığım biriyim.
@zumruduankakusugibii Diyorum ki "bu arkadaşın gerçekten medyum olup olmadığını biliyor musun". Diyelim değil ve uydurdu. Onun soyledikleri aklına gelip kafanı meşgul etmeyecek mi? Bu kadarı bile hayatını etkilemesi demek. Yok onun soyledikleri aklına gelmeyecekse neden soruyorsun.