Aslan erkeğinin sevmedigini ve kullandığını nasıl anlarım, seven sevdiğine böyle mi yapar?

Arkadaslar ben aslan erkeğiyle birlikteydim. Gayet iyiydik ilk başlarda. 9 ayın sonunda aldattığını öğrendim. Bir sürü soru sordum neden diye yani ayrılmak varken neden aldatmayı tercih ettin. İlgisizsem, sana değer vermiyorsam, seni önemsemiyorsam gidebilirdin dedim. Ama öyle bir şey yok arkadaşlar gayet iyi davrandım fazlaca önemsediğimi düşünüyorum. Kızla sesli, görüntülü konuşmalar yapmış. İyi olduğumuz günün geceleri, kavga ettiğimiz günün geceleri soluğu onla konuşmakla alıyormuş kapamaya yakın da 3 1 yapıp öyle kapatıyormuş neyse biz sonrasında barıştık. Ben 2. şansı verdim ve bana güven vermesi gerektiğini söyledim bunun için çabala dedim. Aldatılmadan önce o dereceye kadar gelmedik ama ufak çaplı bir şey oldu. Daha ilerisini istemiyordum oda anlayışla karşıladığını olması gerekenin bu olduğunu söylüyordu ama her buluşmamızda istediğini yapmadığım için çocuk gibi trip atıyordu. Bazı konuşmaları ve bazı hareketlerinden sevdiğini anlayabiliyordum. İyiyken çok iyiydi kavga ettiğimizde o iyiliği onda görmüyordum üzülmem için elinden geleni yapıyodu. Benim sevilmeyi haketmediğimi, ona kendini unutturduğumu, onun kendine yapacağı şeyleri bile engelledigimi söylüyordu ama asla öyle değil. Ben onun sürekli yükselmesi için elimden geleni yapıyordum daha iyi anılması için onu kötü yerden iyi yere çekmek için elimden geleni yapıyordum ama nankör gibi ben onun için hiçbir şey yapmamışım onun dediği üzere. En son ayrıldığımızda ben ona çaba göster beni istiyosan çaba göster ben göreyim diyordum. O bana gösterdiğini söylüyordu gösteriyorsa ben niye görmüyordum. Sonrasın da başımda bir bela var onu düzeltmeye çalışıyorum bekle beni gelicem demişti ve gitti. Arada yazıyordu kendini hatırlatmak için ama benim hala çabalayacağına ümidim vardı. Yine kavga ettik ve bahaneler ürettiğini söyledim bela varsa yanında olabilirdim yine de beni uzak tutmak istediğini söyledi ama inanmıyorum işte yine altında bir şey var bunun yine manipüle etmeye çalıştığını düşündüm çünkü her kavgadan sonra bunu yapıyordu ilk başlarda daha farklı yapıyordu acındırıyordu kendini ama ben acındıranlara hiç acımam kabul ettiysem sevdiğim içindir. Bu acındırmaları yapmaması gerektiğini, bunu kendisine yapmaması gerektiğini söylüyordum. Yapmadı. Daha sonra ama daha farklı yollarla yaptı.10 gün önce ettiğimiz kavgada kendi bitirdi. Sonra bi şekilde konuşma yine devam etti. Yarınında mahalledekilerle maça gittik ironik bir şekilde aynı mahalledeyiz.😓Maçtan sonra yazdı. Kendi bitirdiği halde. Tersledim. Benimle ilk iyi şekilde konuştu. Sonrasında yine aynı layık değilsin falan filan. Soruyorum size seven insan kavga edince kötü biri mi olur. Konuşma sonunda iyi davrandı ve vicdan yaptığını söyledim ve hakkımı helal etttim yeterki daha fazla vicdanlı davranmasın diye. Ve sonrasında konuşup bi an da engelledi.

Aslan erkeğinin sevmedigini ve kullandığını nasıl anlarım, seven sevdiğine böyle mi yapar?