Aslan burcu hangi burçla evlenmeli hangi burçlarla uyumlu? kız arkadaşım balık burcu hiç uyumlu değiliz
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Aslan burcu hangi burçla evlenmeli hangi burçlarla uyumlu? kız arkadaşım balık burcu hiç uyumlu değiliz
Aslan burçları genellikle Koç, Yay ve Kova gibi burçlarla uyumlu olabilir. Ancak, ilişkiler kişisel deneyimlere ve çiftin uyumuna dayanır, burçlar sadece bir faktördür. Eğer ilişkinizde uyum sorunları yaşıyorsanız, iletişim kurmak ve birbirinizi anlamaya çalışmak önemlidir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
18Cevap
Aslında hersey burc degil yani mesela karsı cinsteki bir balık kadınıyla diger balık kadınının huyları tamamen farklı olabilir bence herseyi burclara baglamamak gerek. Sen eger o uyumu hissedeniyorsan ve devam edebileceginden emin degilsen zorlamaya gerek yok bitir gitsin
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Aslan burcu dünyadaki en güçlü mükemmel erkekleridir siz yürürken biz diger burçlar korkar pısarız sizi etkileyebilecek size uyacak hiçbir kız yok her konuda mukmmelsiniz
00 Yorumla
+1 yılAslan burcu evlenip kimsenin hayatını mahvetmesin lütfen eski eşiniz bile olsa kurtulamiyorsunuz
10 YorumlaHava elementi olan burçlarla genellikle muhtemelen daha iyi ilişki sürdürüyorlar. Hava elementi burçlar şunlardır: Kova, Terazi, İkizler
10 YorumlaBence yay aslan ve yay çok iyi ikili ama izlenimlere göre
30 Yorumla
+1 yılAslanla balık aslında uyumlu değiller ama çok çift gördüm. Onun dışında yay kadını terazi kadını olur sana
00 YorumlaBalık duygusaldır aslan biraz mantık çerçevesinde biraz duygusal çerçevede bakar olaya ama bunun burçla alakası yok kanka uyum ve güven meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslan burcu dediğim dedik inat ve düşüncesiz bir burç. Daha duygusal ve atılgan burçlarla olmalı.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@asinreno onlar yükselen balığa sahiptir :D gerçek aslan burçları bencil sürekli kendi hakkında konuşulsun isteyen egoist bireylerdir
+1 yılKiz arkadasinin haritasinda aslan etkisi olsa iyi anlasirdiniz demek ki yok :l
10 YorumlaBen arkadaş olarak ok im ama onun dışında aslan koç başak benden uzak dursun
10 Yorumla
+1 yılBalık burcu ile 6 yılım geçti aslan Burcu'nun gerçek uyumu koç burcunda dostum.
00 Yorumla
+1 yılİyi biri olmadıktan sonra burcunuz uyumlu olsa ne olur knk inanmayın böyle seylere (opsiyonel)
00 Yorumla
+1 yılAslan yay koç ile çok uyumludur ateş gurubundan olan burçlarla anlaşır
00 YorumlaBurçlara inanmayı bırakıp karşındaki kişileri tanımaya odaklanmanı öneririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de aslan burcuyum koç isterdim yay da bir başka oluyor.
30 Yorumla
+1 yılSana gerçekten aşık olan bir ikizler burcuyla ol.. bizim aslan burcu zaafimiz var, hem eğlenceli burç ikizler seni sıkmaz beraber her şeyi yaparsınız deli gibi mutlu eder seni tabii sen de onu bunaltmazsan ömür boyu mutluluklar.
10 YorumlaBence aslan ve aslan birde yay iyi olur ama tensel ilişkide boğa aşırı iyi oluyor ama sadece tende yani diğer türlü o kadar fazla yıpratırsın ki kendini anlatamam bir aslan olarak tavsiyem açık ara yay ve aslan
00 Yorumla
+1 yılAslan burcu kadınıyım şahsen sevgilim kova burcu. burç olarak çok anlaşanlardan değiliz galiba ama sevgi her şeyin merhemi ilacı devası olabilir. Anlaşamasakta çok aşığızzzz be mdkdkdk
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslan kadınları evlenmesin aşk yaşamasın mümkünse erkeklerden uzak dursun
042 Yorumla
Aslan1 yılniye napmisiz
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir tek bie hatada siliyorsunuz madem erken pes ediceksiniz girmeyin kardeşim ilişkiye
Aslan1 yılfazla ileri görüşlüyüz o hatanin ileride nelere mâl olacagini biliyor ve goruyoruz bu yzdn de tatli canımızı yormak yerine gidiyoruz
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir ileri görüşlüsünüz demek;) o zaman gelecegi görebilirsin soyle bakalım bu Türkiye nin hali ne olacak? Savaş çıkacak mı?
Aslan1 yılileride görüşlüyüm ama munnecim degilim maalesef savas ztn var ama girmesek iyi olur ic savastan bahsediyorsaniz pek yakında patlak verir bir seyler herkes herkese dusman masallah
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir yanlis anlamanın max ne etkisi olabilir kanka?
Aslan1 yılanlamadim?
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir diyorum ki Aslan burcu arkadaşlarım vardı bak sevgili bile demiyorum arkadaş yanlis anladı sildi gittiler kendimi açıklamama bile izin vermediler bunun sebebini sorsam kac tane Aslan tanıdım en az 10 tane konuştuğum oldu bu burçtan hepsinden yüksek erece kendini beğenmişlik narsistlik seziyorum?
Aslan1 yılya simdi olayı durumu vs bilmiyorum ve karakter uzerinde gunes burcu kdr yukselen burcta etkilidir ben mesela basak yukselenli bi aslanim kendimi beğenirim ama kibirli ve yüksek egolu kesinlikle degilim sizin burcunuz ne yengeç mi
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir bu kadar tanıdığım Aslanların hepsinin mi yükselen burcu etki ediyodu? Kardesim en az 10 tane bu burca mensup kadınlarla konuştum diyorum hepside aynı huyu suyu sekli semali benzer burcum Oğlak yükselenim Akrep
Aslan1 yıltamam sıkıntılı bir burç kabul ama oglakta fazla gergin degil mi?
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir evet kalabalık Ortamlarda gergin oluruz her burcun olumsuz özelliği vardır
Aslan1 yılburclardan anlıyorsunuz glb flörtum yengeç bizdsn olur mu sence
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir ama Ağustos aslaninda olumlu özellikler göremedim bitanesiyle sevgili olmuştum kendisi teklif etmişti nazik hanımefendi bir kızdı bende sevdim kızı mutlu olmasi içinde elimden geleni yaptım ama yanlış anladi beni bir konu hakkında tartıştık ilk tartışmamızdı ilk tartışmada terk etti mk
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir hayir Yengeç erkeği fazla teipli duygusal olur arkadaşlarımdan biliyorum olmaz bence bunlarısın
Aslan1 yılztn Ağustos aslani sıkıntılı benim iki tane aslan arkadasim var birisi Temmuz aslani kiz okdr mütevazı bir insan ki asiri anc ruhlu ama digeri Ağustos aslan bencil kibirli kucuk daglari kendisi yaratmis edasinda ama bi bok olduğu yok
Aslan1 yılharbiden fazla tripkar neden diye sormuştum bi ara yaşadıklarım beni boyle yaptı falan bi seyler demisti ben daha enerjigim
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir Ağustos aslaniyla Temmuz aslani arasında dağlar kadar fark var zaten
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir yani anlamadığım şey şu bunateş v su grubu birbirine niye çok çekiliyor
Aslan1 yılevet kesinlikle ama ayni zamanda mesels Temmuz yengecj şeytan ya cok tehliklei her ayin bir burcu iyi digeri kotu
Aslan1 yılates ve su cekilir birbirine baya tanidigim cogu iliski ates su iliskisi abartisiz halbuki atese hava iyi gelir atesi guclendirir su atesi sondurur enerjisini somurur su da topraga iyi gelir topragi besler ama cekilmek bambaska bi sey
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir zıt kutupların çekimi derler toprak ve hava grubuda birbirine çekiliyor ama anlayamıyorlar basta çok çekici gelse de sonradan bozuluyor ateş ve su içinde geçerli bu ayrıca su grubunun erkekleri bana pek sadık gibi gelmiyor gizli çapkınlar sanki
Aslan1 yılkesinlikle capkinlar dışarıdan asla oylr vir imaj vermiyorlar ozellikle yengecler cok efendi duruyor ama degil sinsiler baya en sadik erkek burcu bogadir net
Aslan1 yılen sevdigim burç terazi bu arada sonrada kovadir
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir Terazinin erkeklerini hiç sevmem aşırı dengesizler en iyisi İkizler sonra Kova arkadaslikta
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir Boğaların sadık olduğunu sanmıyorum agizlari iyi laf yapıyor ortaokul 8 de en yakin arkadaşım Boga burcuydu acayip kiz düşkünü biriydi
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir Oğlağı sever misin? Oğlak erkeklerini
Aslan1 yıleski sevgilim babam abim boga hepsini cok iyi tanıyorum cidden oyleler terazi erkekleri sadece kafadengi ama tabii ki bir ilişkide zor yani flortozler baya
Aslan1 yılhiç oglak erkek tanidigim yok sadece annem oglak ksjxkskxk
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir sanırım çok sevgilin olmuş flörtte baya iyisin Terazi erkekleri kafa dengi olsa da bir müddet sonra samimiyeti kesip bir müddet sonra geri samimi oluyorlar bir soğuk gir sicak dengesiz halleri var 6 yıllık arkadaşım Terazi erkeğiydi yemin ederim böyle dengesiz birini görmedim flörtöz oldukları dogru sürekli sevgili yapıp değiştiriyorlardı sanalda bitane tanıdım aynanda 10 kiz yürütüyor
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir ben bir Oğlağım annem Aslan iyi anlaşıyoruz annemle yaa
Aslan1 yılbende anlasirim annemle ve evet terazi hakkinda soyledikleriniz dogru asiri dengesizler ruh halleride oyle en yakin arkadaslarimdan birisi terazi bi uzgun bi mutlu bir gzuel hissediyor bir çirkin bazen birini seviyor yarim saat sonra ondan nefret ediyor falan degsiik bir burc msnxks ama asiri adaletliler merhametli nazik nahif entelektüel insanlar seviyorum onları
Aslan1 yılbu arada 3 tane sevgilim oldu sadece
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir anlaşamadın mı hiçbiriyle en uzun ilişkin ne kadar süreliğine oldu
Aslan1 yıl6 ay
Aslan1 yılanlasamadigim biriyle sevgili olmamda bitmesi gerekti bitti yani sadece
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir hepsi sanal mıydı
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir ayrıca sen Ağustos mu Temmuz mu aslanısın merak ettim de
Aslan1 yılhayır be ne sanali sanaldan iliski falan olmaz Temmuz doğumluyum
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir anladım geçmiş doğum günün kutlu olsun temmuzun kaçı
Aslan1 yıl28 teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yıl@irkriririirir takipleşelim mi? Simdi uyicamda şarjım 1 yarın konuşuruz istersen...
Gizli Üye(18-24)+1 yılakrep kova terazi ikizler yay burçları iyidir aslan için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aslan burcuyum balıkla akreple ve boğayla iyi arkadaş olunsa da sevgili olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslan burcu mümkünse evlenmesin ama evleniyorsa da egosuyla evlensin. Tüm aslan burçları yok olsun, aşırı egoist ve kendinizi beğeniyorsunuz, iticisiniz, by.
21 Yorumla
Aslan+1 yılgarip bir aslan burcu düşmanısınız ilginç
Bizre de ben aslandım sevgilim balıktı bence baya tutkulu bi ikili oluyor aslında aam bi lekilde bitiyor ya
00 Yorumla
+1 yılYengeç burcu kadını ve aslan erkeği evliliğe gider ya da kova kadını aslan erkeği aslında balık kadınıylada anlaşır bir kaç sorun olsada halledilir
00 YorumlaBence terazi ya da koç ama cinsiyete göre değişir bence bir yerde aslan burcu balık burcundan içten içe nefret eder diyodu öyle mi?
00 YorumlaBenim eşim aslan ben koyayım epey zor kızlar iki tarafta mükemmeliyetçi ve lider ruhlu oluyor bubdan dolayı aslan erkeği ve terazi kadını diyorum ben
00 Yorumla
+1 yılBende aslan burcuyum terazilerle iyi anlaşıyoruz ve ikizler
10 Yorumlakonuştuğum bi çocuk vardı aslan burcuydu dediğim dedik biriydi bende yengeç burcuyum uyum sıfırdı
10 Yorumla
+1 yılHiçbir burçla uyumlu değilsiniz kimse sizin egonuzu tatmin ettirmez
10 Yorumla
1 yılaslan burcuyum bence koç yay terazi ikizler net uyumlu burclar
00 Yorumla
+1 yılAslan burcuyla kimse anlaşamaz hiç sevmem bir kova olarak
00 Yorumla
+1 yılYay burcu hem cok eylenceli ve neselidir birbirinizi dengelersiniz
00 Yorumla
+1 yılYay Burcu aslan burcunun iyi anlaştığı burçlardan biri terazi koç ikizler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerazi oğlak yengeç uygun olur gibi. Asla olmaması gereken ise kova ile yarışır. balık la inişli çıkışlı duygusal pişmanlık yaşar. Yay Burcu yorar aslanı. Başak ise aynı dünyada sıkışık yaşar.
00 Yorumla
+1 yılAslanlar bildiğim kadarıyla yonetici taraf olmayı seviyor pasif bir burç olmalı bence
00 Yorumlayayla evlenmeli
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyonuz
Soran+1 yılOzamn XxEsma_47 senin len evleneyim
+1 yılBalık toksiktir aslansa net o iş yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi burçla evlenmeli bilmem ama hangi burçla evlenmemeli diye soracak olursan kesinlikle terazi
00 Yorumla
+1 yılYay koç kadınları ile
00 Yorumla
+1 yılYay ve Koç ile iyi anlaşırlar
00 Yorumla
+1 yılBizim uyumlu olduğumuz burç yok 😂
10 Yorumla
+1 yılYay ve koc ile iyi anlaşırlar
00 YorumlaTabiki boğa
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslan kadınını okumak için sabırsızlanıyorum
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslan ve terazi der susarım
20 YorumlaKoc ve yay kadini uyumlu
20 Yorumla
+1 yılAslan burcuyum hiçbir fikrim yok sjsjs
10 Yorumla
+1 yılaslan burcu mu kaç kaç
10 YorumlaYay yani benimle
10 YorumlaBende aslan burcuyum
10 YorumlaAkrep diye dusunuyorum
00 YorumlaAslanlar evlenmesinler👍🏻
02 Yorumla
Aslan+1 yılniçin
aslan koç yay terazi. Koç biraz zorlayabilir
00 Yorumla
+1 yılburclara inanan erkekler var miydi😦
00 Yorumla
+1 yılOğlakla bence uyuşmuyor
00 YorumlaBaşak
00 YorumlaYengeç
Terazi
Yay00 YorumlaAkrep Burcuyla Cok Delice Oluyor soyliyim
00 Yorumla
+1 yılHepsine :)
00 Yorumlaterazi
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Aslan burcu hangi burçla evlenmeli hangi burçlarla uyumlu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba değerli Kızlar Soruyor takipçileri 🌸 Yorumcumuz Su Bahar sizler için sorunuzu yanıtlıyor.✨
https://www.dailymotion.com/video/x8vefu4çok incesiniz teşekkürler