Bazen denk geliyorum çocuğu x burç olmasın diye gün belirleyen erken doğumda tutmaya çalışanlar ya da ilk tanışmada burcun ne diyenler var? Buna inanıyor musunuz? Tanımadan “a” Burcu bunla olmaz demek ne kadar doğru 🤔

Bazen denk geliyorum çocuğu x burç olmasın diye gün belirleyen erken doğumda tutmaya çalışanlar ya da ilk tanışmada burcun ne diyenler var? Buna inanıyor musunuz? Tanımadan “a” Burcu bunla olmaz demek ne kadar doğru 🤔
Dünyada milyonlarca insan ve 12 tane burç var. Her aynı burcu taşıyan insan aynı olsaydı bu kadar mutsuz ve memnuniyetsiz çift birliktelikleri olmazdı. Veya kötü insan diye yargılandığımız her burcun insanı yargı masasında olur. Sorulur ama belki bazı özellikleri taşımıyordur. Abartılıyor bence. Birebir olduğunu düşünmüyorum hiçbirşeyin.
Olamaz! Doğanın kanununa aykırı… Burçlar sadece eğlence aracı olabilir fal ile yaşanmaz
Cevap
1Cevap
Yengeç burcuyum burca göre seçmem
Eğlenceli, zeki, sürprizlerle dolu..
Hayır burçlara göre seçmem tabiki.. Fala inanma falsız da kalma demişler.. 😅
Fas kalmayın ona sözüm yok benim sözüm Falla yatıp fal kalkanlara kafayı bunu da bozanlara giyecekleri kıyafeti dahi buna göre belirleyenler var
Öyle insanlar çok fazla kendini kaptırmış.. Bence gereksiz o kadarı da.. Evet bazı burçların karekterlerl çok zor ama gülü seven dikenine katlanır derler..
Evet ama bazen tadı kaçıyor örneğin bana borcunu soruyorlar hadi kibarlık olsun diye söylüyorum aman sen çok tehlikelisin hemen kaç kaç kaç yapıyorlar ve bu sinir bozucu oluyor
Gençlik işte.. Burçlara göre hayatınıza birisini alamazsınız.. Çünkü onların düşündüğü insan belki de hiçbir şey hissetmeyecek.. Aşk öyle bir şey ki.. Olmaz dediğin kim varsa olur.. Büyüklerin bir sözü var istemediğin ot burnunun dibinde biter.. 😅
İstemediğiniz ot burnunuzun dibinde bitebilir hiç aklınızda olmayan biriyle olabilirsiniz bunlara katılıyorum ama insanın yapısıyla da alakalı bir durum var çok hoşlandığınız körkütük aşığım dediğiniz birisine 30 saniyede soğuya biliyorsunuz en azından ben öyleyim burçlar da böyle bir şey var mı bilmiyorum varsa siz söyleyin bu durumun yüzünden zaten yalnız takılıyorum Hadi fallar açıklasın bana bunu😂
O kadar ilgili değilim bu konuda size yardımcı olmak olamayacağım.. 😅
Peki! Son soru? Müsadenizle! Diyelim ki biriyle ilişkiniz var yeni başladı veya eski sizi iş yerinizden veya başka bir yerden bir erkekle konuşurken ya da selamlaşırken yani elini sıkarken gördü ve size soğuk davrandı bunun hakkında ne düşünürsünüz? Sadece soru🤔 cevaplayıp cevaplama takdirinize kalmış
Kıskançlık yaptığı için durumu anlarım be anlatırım arkadaşım olduğunu anlayacağını umut ediyorum.. 😅
Yok anlamaz o anlar da kendini anlatamaz. Manyak çünkü 😏 Neyse teşekkür ederim
Bilemiyorum.. Her insan farklıdır.. 🤷🏼♀️
Genelde bu soruyu sordugumda cevaba hakaret oluyor. olgun ve kimliği oturmuş bir kişi kişi kişisiniz belli teşekkür ederim. Sayınızın artması dileğiyle
Ben teşekkür ederim.. Herkes kendi karekterini yansıtır..
Aynen öyle! Sağlık ve afiyet dileği ile esen kalın 🙋
Yakın arkadaşlarimdan biri benden bıktıgi için çocuğunun benim burcumdan olmaması için dua ediyor 😂
🤒 Kesin sizin burç olur o zaman yahu ne alakası var ben anlamıyorum. Benimle sözüm ona aynı gün ve ay da doğanlar ile ortak noktamız yok ama bunlara göre hepsi aynı 😂Kolaylıklar dilerim! Sizde acıyın biraz arkadaşınıza
Uvvv! Kusura bakmayın ama sinir bozucu bir durum herkes katlanamaz o zaman arkadaşınıza sabır diliyorum size karşı 🙋
Alın tabi ama sürekli; o mu şu mu bu mu derseniz sonra diğeri daha iyi değil miydi yahu ile giderseniz saç baş yoldurursunuz😂😂
Kırılmayın yahu? Sinir bozucu olabilirsiniz ama eminim çok seviliyorsunuzdur. Sizin gibi kişiler genelde eğlenceli tiplerdir🤓😅Mutlu Sağlıklı hafta sonu dilerim
Ne yapayım yalan mı söyliyeyim? Biri mutlu olacak diye doğru bildiğimi söylemekten vazgeçmem
Kibar? Peki o zaman tanımadığınız birine ‘SEN’ diye hitap etmeniz ne kadar kibarlık ile orantılı? Samimi olduğunuz kişiler ile senli benli konuşulur değil mi? Ben doğal olmayı seçtim siz de kendinizi kasmadan Kuralları hiçe sayarak doğal bir yanıt verdiniz….. Benim yapım bu diğer türlü kendimi kasmış oluyorum böyle yapınca daha mutluyum direk söylüyorum ne yapabilirim ayrıca ben size sinir bozucusunuz demedim sizin gibi olanlar genelde sinir bozucular dedim ve ilgili davranış genelde sinir bozucu oluyor dedim. Benim haddimi değil direkt sizin şahsınıza sinir bozucusunuz demek zira sizi tanıyor muyum? Hayır değil mi o zaman konu tartışmaya kapandı😅😅😅😎😎
Ya da peki sizi kırdım özür dilerim🙄 Yukarıda yazdıklarımı görmeyin çöpe atın
Tamam ben de yanlış yaptığımın farkına vardım burada Yorumlarda siliniyor yani siliniyorsa da ben bilmiyorum özür diledim bakın sizi tanımıyorum buna rağmen sizden özür diliyorum siz de bence bunu bir düşünün teşekkür ederim güzellikler sizinle olsun hoşçakalın
Ben kendi burcum olan yengeç burcunu seçerdim o zaman
Seçilim hakkınız ama beklemediğiniz şeyler ile karşılaşabilirsiniz bu size mutsuzluk getirebilir 😜
Burca göre erkek seçmem kesinlikle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar