tarota yeni basladim az buz bir seyler biliyorum ama diyelim internet uzerinden bakcaz birine kartlari kendimiz secsek oluyor mu özel bi metodu var mi bu konu hakkinda hicbir bilgiye ulasamadim yardimci olursaniz sevinirim
ve ayrica destem yeni olduğundan kartlari uyumlama süreci vs 2 3 haftaya baslarim bakmaya ama bu aralar aklima takılan bir sey var hayrina bakabilecek var midir acabaa
ve ayrica destem yeni olduğundan kartlari uyumlama süreci vs 2 3 haftaya baslarim bakmaya ama bu aralar aklima takılan bir sey var hayrina bakabilecek var midir acabaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kartları zaten bakan seçiyo benim bildiğim ve soru zor değilse bakabilirim zor sorularla uğraşamıyorum
desteye falcidan baskasi dokunulmaz olayi sacma geliyor bana sonuc olarak tarot bilinc altiyla ilgili ve baktigimiz kisinin bilinc altina erisebilmek icin dokunmasi gerekiyor diye dusunuyorum
falcıdan başkası bakamaz saçma olsun da seninki de kalıp bir kural enerji dediğin zaten her yere girer çıkar
zor oldugunu sanmiyorum sorunun yazabilir misin😥
askim tabi ki deste bi kisiye aittir bahsettigim sey desteye falci harici kimse dokunamaz mevzusu
yazardım da ben 1 xperim
he bende..
soruma gel sor bitince sileyim yorumu
tesekkur ederim askim boş ver ugrasmayalim
Rica etsem bakiyosan bana baksana
tabii ki bakardim ama dedigim gibi destem yeni uyumlanma sureci var su an bakarsam dogru şeyler soyleme olasiligim biraz dusuk
Sıkıntı yok nede olsa kendini geliştirme aşamasındasın benim açımdan sorun yok