Astroloji & Burçlar Muhabbet var gel? nefes_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mesleğiniz ve burcunuz nedir muhabbete Güncellemeler+1 yıl Ben yengeç 🦀 burcuyum Muhabbet var gel? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl executive chefim mınnak 1 10 Yorumla Molniya Koç +1 yıl Hangi otelin şefisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Molniya neden sordunuz ... otel net isim vermem ramada grubundayım su anda Yorumla nefes_0 Yengeç +1 yıl Ramada deyince aklıma hep Osmanbey geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl osman bey derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl calsıtınmı sen ramadada isim hakkı alınan bir yerde çalısmısındır plaza ayrı wyndham ayrı yanı paran vars sende alırsın tabelayı Yorumla nefes_0 Yengeç +1 yıl Yok be çalışmadım hamam sauna bakarkn orası çıktı internette aklıma kalmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl a anladım termal yer arıyorsan kapadokya tarafı dogal sudur Yorumla nefes_0 Yengeç +1 yıl Aslında tarihi hamamlar olurya o şekilde biryer baktım ama birçok yorumlar kötü olduğundan ramadaya baktım internetten orayı gostermisti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen gitcegın zaman bana yaz ben yöneldnmrırırm Yorumla nefes_0 Yengeç +1 yıl Tamammmmmmm Yorumla
My_Mistake_Sorry Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% Başak +1 yıl Youtuber/Aslan Erişim personeli/yine Aslan 1 0 Yorumla
Aysuncey Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% Balık +1 yıl Oğlak burcuyum öğrenciyim ZKLSLJDJX 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Aslan burcuyum öğrenciyim😌😌😌🤗🤗 0 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Balık +1 yıl Balık 🪭 2 1 Yorumla Kekeskks Başak +1 yıl Balık severiz Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 470 cevap paylaştı. Sağlık+koç 1 0 Yorumla
dagcicihan28 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Balık +1 yıl Ben de yengeç burcuyum mesleğim Danışmanlık 1 0 Yorumla
theproofstriker Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Balık +1 yıl Mesleğimi söyleyemem ama burcum ikizler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
executive chefim mınnak
Hangi otelin şefisiniz
@Molniya neden sordunuz ... otel net isim vermem ramada grubundayım su anda
Ramada deyince aklıma hep Osmanbey geliyor
osman bey derken
calsıtınmı sen ramadada isim hakkı alınan bir yerde çalısmısındır plaza ayrı wyndham ayrı yanı paran vars sende alırsın tabelayı
Yok be çalışmadım hamam sauna bakarkn orası çıktı internette aklıma kalmis
a anladım termal yer arıyorsan kapadokya tarafı dogal sudur
Aslında tarihi hamamlar olurya o şekilde biryer baktım ama birçok yorumlar kötü olduğundan ramadaya baktım internetten orayı gostermisti
sen gitcegın zaman bana yaz ben yöneldnmrırırm
Tamammmmmmm
Youtuber/Aslan Erişim personeli/yine Aslan
Oğlak burcuyum öğrenciyim ZKLSLJDJX
Dövüşçüyüm, yay burcuyum
Aslan burcuyum öğrenciyim😌😌😌🤗🤗
Balık 🪭
Balık severiz
Burçlara inanmam meslek Ticaret
Pilot Ocak 2 doğum
Sağlık+koç
Ben de yengeç burcuyum mesleğim Danışmanlık