Dr Royal Raymond Rife Cihazı:
Adam bir cihaz yapıyor ve frekanslarla tüm patojenleri (virüs, bakteri, mantar, parazit vs) öldürmeyi başararak kanser hastaları üstünde denemeler yapıyor ve 4. evre kanser hastalarını iyilestiriyor hatta ilaclara gerek kalmadı artık diyerek doktorlarla calışmaya baslıyor verem gibi sıtma gibi agır hastalıklarıda iyilestiriyor sonra ne mi oluyor? Tahmin edin
Schuman Rezonansı :
Beyni alfa teta moduna sokup 'uyanma' yasamak için aslında uygun bir yöntemdir. Doğa ana ve toprakla bütünlesip bir oluruz ve uyanış baslar. Ayrıca Shcuman rezonansı ile hücrelerin daha hızlı iyilestiği ile ilgili calısmalar vardır.
ORGON ENERJISI ve Orgonitler:
Orgonitteki reçine kristalleri kalıcı sıkıştırarak kristalin içinde bir piezoelektrik etki yaratır; elektrikle polarize olurlar. Bu da Orgonit'in pozitif enerji üreteci olarak daha etkili bir şekilde çalışmasına neden olmaktadır

Burada AURA için önemli bir şey anlatmak istiyorum:
İnsan koruyucu bir kılıf gibi ışık saçan bir tür bedenle sarılmıştır. Sağlıklı bir insanda bu koruyucu kılıf, zararlı etkilere karşı bir savunma görevi görür. Çıplak gözle görülmez ancak bebekler, çok küçük çocuklar ve hassas kişiler tarafından hissedilebilir. Bu enerji insanlarda yoğun bir genişliktedir (2 metre) hayvanlarda ise bu koruyucu enerji daha düşük oldugundan her türlü enerjiden hemen etkilenmektedirler.
Parazit bölgeler:
Yer altı akıntıları, jeolojik faylar, yer altı kayalarındaki çatlaklar ve kırıklar ve ayrıca 'ağlar' veya 'ızgaralar' olarak adlandırılan, yani tüm dünyaya yayılmış bölgeler vardır. Bu gibi yerlerde parazit elektrikler oluşuyor. Bu ızgaraların kökeni ve etkisi henüz tam olarak açıklanmamıştır. Bana göre insan sağlığına en çok zarar verenler yeraltı dereleri ve orijinal araştırmayı yürüten ve yayınlayan Dr. Manfred Curry'nin adını taşıyan 'Köri Ağı' 'dir. Uyurken veya uzun süre tek bir yerde çalışırken bize zarar verebilecek bölgelerdir. Pek çok çocuk ebeveynlerinin yatağına kaçar, ancak bunu yalnızca kötü bir yerde uyuduklarında yapar. Yatakları iyi bir yerde olduğunda bütün gece deliksiz uyurlar. Gut ve romatizmada, beslenme çoğunlukla katkıda bulunan bir faktör olsa da, parazit bölgeleri her zaman ana nedenlerden biridir. Pek çok evliliğin dağılmasının nedenlerinden biri ve şimdiye kadar görmezden gelinen nedenlerden biri, her iki eşin de müdahale bölgelerinin zararlı etkilerine maruz kalması, bunun sonucunda da asabi olmaları ve kendilerini asla iyi hissetmemeleridir. Yataklarını değiştirdikten sonra kendilerini çok daha iyi hisseden, birbirlerini affedebilen ve yeniden mutlu bir şekilde birlikte yaşayabilen birçok evli çift tanıyorum. Hatta aynı koltukta oturmaktan negatif bir alan yaratan insanlarda vardı..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeterince kanıt yok
kardesim gercek seyler asla acıklanmaz çünkü insanları uyutamazsın bir daha
Kesinlikle inaniyorum. Enerji ve aura kesinlikle hayati olumlu olumsuz etkiliyor. Frekans ise hayatin ta kendisi. Her seyi frekans etkiler.
Evet. inanıyorum. Doğal taş, enerji ve yüksek frakans dalgası ile iyileşmek mümkün.
ben iyilesmenin sıradışı bir sürü yolunu buldum kendi hastalıklarım dahil insanlarında iyilesmesine vesile oldum ağır hastalıgı olanlarda vardı içlerinde..
O görselde ki doğal taş yapımı senin mi? Sen mi yaptın?
yok değil hazır yapıp satan cok kişi var.. ben daha kalitelisini yapıyorum içine elektrik bobini koyup koruyucu alanı bir kaç metre genişletiyorum
Anladım. Peki özel bir sitede satış yapıyor musun?
Evet inanıyorum, beynin alfa, delta, teta, delta dalgalarını bende biliyorum bu konulara ilgim var sizde ilgileniyorsanız sizle konuşmak isterim bu konularda
yazımı tamamen okudunuz mu?
Evet, metafizikle ilgileniyorsanız konuşmak isterim
metafizik diye birsey yok hersey fiziğe dahil plazma enerjisine yönelsek anlardık cok seyi
Parapsikoloji hakkında ne düşünüyorsunuz peki
ya da okültizm
onlar boyutlarla alakalı mesela biz 4 boyutlu evrende yasıyoruz 4 boyuta kadar diger boyutları farkedebiliyoruz ama 5 yi farkedemiyoruz değil mi? işte üst boyutlardakilerde bizi farkedip biz onları farkedemeyebiliriz boyut meselesi bence tamamen ayrıca bahsettiğim parazit bölgelerde hassas kisilerin halusunasyon görmesine sebep olabilir
büyücülükle vs hic isim olmadı merakta etmedim yapanıda görmedim ama metafizik olaylar yasadım elbet kuranı kerimdeki seytanın varlık değil düşünme yetisi oldugunu dusunuyorum meleklerinde doga kanunları matematik fizik kimya biyoloji kanunları vs gibi o halde okultizm cok sacma kalıyor yanında..